מישהו יכול לתת לי בבקשה

מישהו יכול לתת לי בבקשה

חומר על יחידת ההתנדבות של מודיעין יחידה טכנולוגית? מי מפה הולך להתגייס בגיוס הבא ב10 למרץ? ומה בדיוק התפקידים שעושים שם?

המרחפת

New member
מעבר למה שאת כבר יודעת,

אף אחד לא יכול לתת לך חומר כי זה לא קיים. היחידה סודית, ומעבר למה שאפשר להבין מהשם שלה (היא שייכת למודיעין והיא עוסקת בטכנולוגיה), מי שלא שם לא יודע.

Dizen

New member
אני מתגייסת ב-10

אבל לא ליחיחדה הטכונולוגית... ואם תוכלי להסביר לי מה זאת "יחידת ההתנדבות של מודיעין" אני אשמח, כי בחיים שלי לא שמעתי על זה (והתמיינתי ליחידה הזאת...) יכול להיות שהקימו יחידה מיוחד רק למתנדבים
נשמע לי הזוי
אין הרבה דברים שיוכלו לומר לך בלי לעבור על בט"ש...

hlvo

New member
תשמע...

אתה לא תוכל לקבל תשובה לשאלות שלך, או חומר כלשהו על היחידה. כל הנושא מסווג ואנשים מקפידים (בצדק) על דברים כאלה. מצד שני, קח את השם של היחידה + מה שדובר בראיון (אם היה לך) ותבין מספיק כדי לדעת אם אתה מעוניין להיות שם. בכל מקרה.. באופן כללי, אם אתה ממוין ליחידה אתה יכול להיות מרוצה מבחינת התנאים ורוב הסיכויים שגם מבחינת שיבוץ (האמת שזה עניין אישי). אגב.. זו לא "יחידת התנדבות".

Dizen

New member
../images/Emo6.gif

שאלה מתוך סקרנות טהורה... אתה מרוצה
חסר לך שתגיד לי "מסווג"

hlvo

New member
בלמ"ס

וברצינות- איך אפשר לא להיות מרוצה מעבודות רס"ר? וקצת יותר ברצינות- תנאים ואנשים טובים.. עכשיו רק מחכים לתפקיד טוב.
ואיך הפסיכומטרי? (
)

Dizen

New member
אה ../images/Emo4.gif

חשבתי כבר נכנסת לתפקיד... בוז
הפסיכומטרי חביב ביותר
הבגרות, לעומת זאת...
בדיוק היום הפילו עלינו את כל החוברות תרגול של המרתון... אבוי.

hlvo

New member
בגרות?!

(איזה בגרות? אנגלית? פיזיקה?) --- נכנסתי ליחידה... אבל טרם לתפקיד. --- פסיכומטרי "חביב" ?
(סחטיין על הגישה החיובית) סיימת כבר את האותיות?

Dizen

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אנגלית
ומה שעוד יותר מצחיק- פיזיקה
וברצינות- אני משפרת מתמטיקה 3/5... סיימתי אותיות. מילים זה כיף
הגישה החיובית היא רק כי יש משהו יותר רע... כשהוא יגמר, אני כבר לא אהיה כל כך חיובית

למעלה