מישהו יכול לתת לי דיאגרמה של

מישהו יכול לתת לי דיאגרמה של

סוס עם כנפיים? (מדף ריבוע כמובן) אפשר גם אריה עם כנפיים אבל עדיף סוס. תודה רבה.

גילה או

New member
חיפוש אחר פגסוס

בקישורים של הפורום יש בסעיף כללי אתר -מסד נתונים איתו אפשר למצוא דגמים . בחיפוש אחר פגסוס יש 5 אפשרויות.השניה נראית יחסית קלה . יש באינטרנט גם את הפגסוס של ANIBAL VOYER .אני ניתקעתי שם באחד השלבים ולא הצלחתי לסיים את הדגם. קיפלתי פגסוס של ג'ון מונטרול מתוך הספר שלו MYTHOLOGICAL CREATURES .ההוראות של מונטרול לדעתי מצוינות ותענוג לקפל איתם.את הספר קניתי דרך אמזון .

גילה או

New member
חיפוש דגמים במסד הנתונים

לאחר שרשמתם את הדגם המבוקש ורשמתם האם אתם מעונינים באתר,ספרים או בכל האפשרויות יש ללחוץ SEARCH.מופיעה טבלה של תוצאות חיפוש.בכל סעיף בטבלה יש GO TO WEBSITE .בלחיצה על זה מגיעים לאתר שם מופיע הדגם.פה צריך כבר להתאמץ קצת ולחפש את הדגם בתוך האתר.לפעמים יש הרבה אפשרויות אבל זה לא נורא -כך תוכלו להגיע לכל מיני דגמים מענינים ולהכיר את האתרים. בכל אופן בבקשה קישור ישיר לפגסוס-

ושוב תודה

את פשוט עוזרת לנו המון. סתם שאלה, באיזה שלה נתקעת בפגסוס של ווייר?

הפגסוס של אניבל

לא יצא לי הכי מושלם אבל נהנתי לקפל אותו. אני ממליץ להשתמש בדפים מיוחדים לאוריגמי. אפשר להשיג אותם בחנות של איתי ittaih (משתמש בפורום) במודיעין {"חרוזיגמי" (חרוזים ואוריגמי), סולומון סנטר, רח' חט' גולני 9 מודיעין, טל' 08-9717200}. אני לא מצליח להכניס את התמונה אבל אם תרצי תתני לי את המייל שלך ואשלח לך.

hananiahamagniv

New member
עזרה בנושא היא דבר מעולה :)

את ההפגסוס של אניבל אני מכיר כבר המון זמן... ותעמידו אותי למוות בתליה בכיכר העיר, אבל לא הצלחתי לעבור את שלב 16! אני מנסה לעשות אותו, ולא תפסתי ממש איך לעשות את זה, והנייר ממהר להפוך לנייר טישו... אז אני פשוט לא מצליח... הכוונה? מישהו? שלבים 16-19.. מישהו? תודה מראש

shiaodan

New member
אפשר להשתמש גם בנייר מדפסת רגיל

זהו באמת דגם מסובך יחסית לתוצאה (שלי לפחות
)

hananiahamagniv

New member
אם כך, איך נשמע לך סיוע לעבור את

שלב 16-19? אני ממש רוצה לעשות את הדגם הזה, ואני לא מצליח לעבור את השלבים האלה...

למעלה