מישהו יכול לתת לי הסבר איך כדאי

srol1133

New member
מישהו יכול לתת לי הסבר איך כדאי

ליצור נרגילה ביתית שקלה לפירוק ולאכסון?

למה לך נרגילה לפירוק ?!

תשאיר אותה כפי שהיא וזהו,אפשר לחשוב כמה מקום היא תופסת כבר... מקסימום יוצא לטיולים ובא לך לקחת את הנרגילה ואתה לא יכול להשאיר אותה ניצבת בין רגליי הנוסע שלצד הנהג,פרק אותה כרגיל,ייבש ממים,הכנס לתיק בגודל נכון,דחוף את הציוד המתאים,כג' בקבוק מים למילוי הצנצנת,טבק,פחמים,אש ומלקחיים ויאללה סע לשלום עם הנרגילה בבאגאז'. אני אישית יכול לנסוע עם נרגילה דולקת באוטו וזה סבבה ככה,גם בנהיגה לעשן. חתכתי קופסת שימורים בינונית בגודל הנכון להכניס את הראש פנימה עם הפחם הדלוק וזהו יאללה לדרך,ככה במקרה והפחם נופל,מקסימום לתוך הקופסא עצמה ולא באוטו...אז במקרה כזה עוצרים,אם הגחל ראוי לשימוש חוזר מחזירים אותו למקומו ואם לאו,מדליקים אחד חדש.ולא זה לא נופל תדיר...טוב השאלה היא גם איך נוסעים. עם נרגילה נוסעים בכייף,עם שירים שנות ה60 ככה בסבבה... זהו,למדת משהו חדש ?!

לפני המחשבה,קודם תעשה...

ויותר מכל-קודם תהיה בעל ניסיון. אני לא רוצה לשמוע בעוד 3 שנים על נער בן 18 שנהרג בתאונת דרכים בגלל שעישן נרגילה בנהיגה. אז כדי להגיע לרמה של נהיגה ועישון נרגילה בו זמנית,אתה חייב להיות בעל ניסיון רב. ואני ממש מקווה שלא אשמע כתבה כזו בחיי...כי אז אני אחשוב עליך...כאחד שראה את מעשיי בדימיונו והלך לבצע ונהרג בגלל מעשיי שלי...דיר באלאק !!!

shay lev

New member
למה שיוותר???

קודם כל שלום אני חדש בפורום הזה אבל מעשן וותיק בכל מקרה נראה לך שמישהו שאוהב לעשן ייסע מהר עם נרגילה דולקת??? אם כל הכבוד אין שום סיבה שהבן אדם יוותר אני כבר שנה נוסע ומעשן בייחד ובזמן שבה הנרגילה דולקת אני נזהר פי 20 ושומר בקפדנות על כל החוקים (כולל שמירה על נקיון הסביבה)

sgold666

New member
שי נראה אותך עושה את זה

עם הנרגילה שקיבלת ביום הולדת
תעלה תמונה

shay lev

New member
בוא לא נגזים

יום יבוא ויהיה גג נפתח אז אולי ניסע לאיזו זולה ככה

sgold666

New member
אל תדאג

אני לא באמת רואה את עצמי עושה את זה זה לא נראה לי נוח לפחות לא בתור נהג מתחיל אני לא כזה חסר אחריות...

srol1133

New member
הבנתי אותך בארי

אבל לא ממש עזרת לי בשאלה איך אני מכין נרגילה ביתית איכותית וקטנה(כדי שתהיה קלה לאכסון, אני לא רוצה שהיא תעמוד לי באמצע הבית)

למעלה