מישהו יכול לתת לי מידע על הלהקה אם אפשר אז תיעוד מלא.. אפשר לתת קישור לאתר.. (בעברית)
H holo New member 7/8/04 #1 מישהו יכול לתת לי מידע על הלהקה אם אפשר אז תיעוד מלא.. אפשר לתת קישור לאתר.. (בעברית)
H holo New member 7/8/04 #3 תודה ו.. לפי מה שקראתי נראה כאילו ללהקה לא היו ממש משברים יצירתיים.. ושאני מתכוון תיעוד זה תיעוד מלא על תחילת דרכם, איך עבדו על כל אלבום, כיצד חולקו התפקידים בין חברי הלהקה (מי היה היוצר העיקרי)..וכו'.. אבל מה שנתת טוב מאוד! תודה
תודה ו.. לפי מה שקראתי נראה כאילו ללהקה לא היו ממש משברים יצירתיים.. ושאני מתכוון תיעוד זה תיעוד מלא על תחילת דרכם, איך עבדו על כל אלבום, כיצד חולקו התפקידים בין חברי הלהקה (מי היה היוצר העיקרי)..וכו'.. אבל מה שנתת טוב מאוד! תודה
Y yoyoyud New member 8/8/04 #4 במאמרים אם זכור לי, יש מאמר על התקופה שבין האלבומים הראשון והשני, ויש את הראיון שתרגמתי שפלאנט מדבר על האלבום השלישי. אלה תקופות המשברים העיקריים בלהקה (כמובן חוץ ממות בונהאם).
במאמרים אם זכור לי, יש מאמר על התקופה שבין האלבומים הראשון והשני, ויש את הראיון שתרגמתי שפלאנט מדבר על האלבום השלישי. אלה תקופות המשברים העיקריים בלהקה (כמובן חוץ ממות בונהאם).