מישהו יכול לתת לי פרטים על הקוספליי

OliPoli

New member
מישהו יכול לתת לי פרטים על הקוספליי

באיזה יום.. תאריך שעה דע שעה (פחות או יותר) מיקום תוכן.. (מה זה בדיוק, אילו פעילויות יהיו שם) או אפילו לתת לי אתר בנושא תודה מראש.

17סיסי

New member
נכון!!!!!!!!!

גם אני לא יודעת כלום על המפגש כי זה הראשון שלי אז תספרו איפה זה ואיך מגיעים!!! פליז אחרת אני ילך לאיבוד!! ., ץ.,

פינל

New member
טוב אז בא נקבע

איפה נפגש בפארק כדי שלא יאבדו אנשים... אני מציעה ליד הסירות. מי בכלל מתכון לבוא? למי להתחפש? ועוד משהו קטן... אני צריכה עזרה, כי פיספסתי את הפרק הרביעי (נראה לי...) שבו אינו' פוגש בפעם הראשונה את המשפחה של קאגומה, ואני ממש רוצה לראות את זה! אז מישהו יכול להביא לי את הפרק?

Kawaii Me

New member
אני כולה. ../images/Emo29.gif

יום חמישי 24 לחודש הזה פארק הירקון (זה מספיק, זה לא שתפספס\י את זה מימלא...עשרות ואולי מאותO.O של נינג'ות וכוהנים וקוסמים וכל מיני מוזרים כאלה שיבואו:]) תוכן? מפגש רשמי ראשון, כנס ארצי רשמי כדאי לבוא, להכיר אנשים ויהיה כיף. אתר? סורי אבד לי היה לי אותו:( בבקשה מראש.

גהה

New member
בקשר לשרשור

בואו נעשה את זה בקניון גבעתיים!! הוא נפתח ביום שלישי הזה!!

גהה

New member
כן!!

נו בואו נעשה שם את המפגש! מקום חדש.. ולא כמו עזריאלי, בטח אין שם עוד איזה שבעתאלפים מפגשים אחרים!

De-Panther

New member
אבל הכי כיף כשיש...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

עוד מלא מלא מלא פורומים ואנשים

גהה

New member
לא תמיד..

במפגש ישראבלוג שעבר, אז היו עוד מלא מפגשים באותו מקום... זה יצר בלבול.

De-Panther

New member
נווו וזה הכי כיף../images/Emo3.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שלא יודעים מי מאיפה אבל כולם יודעים שכולם מאתר מסוים וכל זה ואז אנשים גם פוגשים את אלה שהם באו כדי לפגוש אותם וגם פוגשים עוד אנשים חדשים שאחרת לא היה יוצא להכיר

למעלה