מישהו יכול לתת לי רשימה של דברים...

מישהו יכול לתת לי רשימה של דברים...

אל תגידו לי מברשת שיניים, בגדים חמים, כי את זה אני כבר יודעת!!! דברים כאלה שלא חושבים עליהם וכדאי... הנה לדוגמא כמה דברים שאני חשבתי עליהם: מפצל לשקע חשמל,תרמוס קטן לשתייה חמה, קלטות לאוטובוס(אלא אם יש משהו משוכלל יותר???),סבון כביסה ועוד כל מיני כאלה שכדאי שיהיו.... למישהו שכבר היה יש הצעה???

כמה דברים:

מפצל לשקע חשמל. סוללות(לדיסקמן,אולי למצלמה). קומקום קטן לחדר(לשתיה חמה,מנה חמה). קלפים,ששבש,דמקה(לשחק בחדרים עם החברים) עט ומחברת-ליומן מסע.

אז ככה

סבון כביסה לא צריך.. ובאשר לקלטות לאוטובוס...אצלנו המדריכה הביאה..

R e A

New member
קלטות ווידאו לאוטובוס../images/Emo128.gif

אלא אם מדובר בקלטות שמתאימות לאווירה למקום. לא הייתי רוצה לראות בדרך למיידאנק שרק 2 או טפשים בלי הפסקה. ולחפצים: -הרבה נייר טואלט -משהו שיגן לך על האף מהקור ולא יגרום לך להראות כמו ערבייה ברחובות וורשה. -נרות נשמה לובלו, או כל שפתון אחר. לי אמנם לא היה בזה שימוש בפולין, אבל משום מה הרבה אומרים שצריך את זה שם:X -אפשר לקחת אבנים מהארץ ולשים במחנות, או על קברים.

Gal isr

New member
שקיות חימום זה הכי אחי

את הרעיון של האבנים אנחנו יישמנו שם. כשעל האבנים ציירנו מגן דוד, כתבנו Israel, כתבנו את שם ביה"ס וכו'. חלק הנחנו בבירקנאו במקום מסויים וחלק באושוויץ באנדרטה בתוך הקרמטוריום. אני יכול להגיד שאיש העדות שלנו, את האבנים שלנו, לא שכח גם אחרי המסע...

למעלה