מישהו יכול לתת לי שמות של

Elenwe

New member
מישהו יכול לתת לי שמות של

זמרים יוניים, לא כדוגמת סטאלוס, סרנגה ובועז טאביב. אלא יווניים אסלים (יעני ששרים ביוונית והם עצמם מיוון). תודה מראש אילן.

Elenwe יש לי רק שם אחד כנס ../images/Emo65.gif

ממ ישל הזכרת אני שמעתי על זמר אחד ששמו ארי- סאן arissan וכמו ששמעתי הוא באמת זמר יווני אסלי הוא שר את השיר המוכר- אגוניה (AGPNIYA) מכיר את השיר? היה לי אותו אם אתה רוצה להוריד אותו אתה יכול מתוכנת ק זה אם אתה מכיר משם אני הורדתי לפני כמה חודשים והוא נימחק לי - אם אתה רוצה אני יכולה לחפש לך אותו להוריד אותו עבורך ולשלוח לך . אז רק תודיע לי אם תאה מעוניין או לא. >>>>>>> ילדת החופים>>>>>> אלין.

Elenwe

New member
תודה אחותי

אני אחפש אותו ואוריד כבר (נראה לי שבאיי-מש יש אותו). תודה לך מקרב לב. אילן.

רותם!!! למה אגרסיבי? אלטיזאח´ןןןן../images/Emo6.gif

הוא לא מטומטם נשמה זה מעליב את המטומטמים כשאתה אומר מטומטם הבנת נשמה? חוץ מזה מה שלומך היום מאמי? אתה יודע? אני אוהבת להגיד לך אלטיזאח´וו כי זה מעלה לך חיוך . ועוד משהו נכון שרביבו ביקש לכמה פעמים נשמה אני ראיתי אולי הוא קצת מרחף ולא שם לב אבל לא מטומטם חס וחלילה- אנחנו רק בני אדם רק בני אדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!! לא אלוהים מאמי רותם אצלי בכל אופן כולם שווים אין אחד יותר ואחד פחות חס וחלילה. אז רביבו ביקש ואתה עם טוב לבך מעביר כמו תמיד אה? איזה נשמה טהורה אתה ינעל העולם - אלטיזאח´ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ארון שולחן כסאות פריג´יזס=דר מכונת תפירה , מכונת כביסה, ספה - אלטיאח´ןןןןןןןן....... (בטח אתה ניקרע מצחוק עכשיו אה.???) חחחחחחחח חולה עליך אח וחבר יקר שלי. <<< ילדת חופים>>>>> אלין ( באמת בא לי ללכת היום לים)

אלינוש.....

את לא יודעת כמה צחקתי שראיתי מה שכתבת אלין אני נפלתי עוד יותר שכתבת בטח אתה נקרע עכשיואת לא יודעת כמה צחקתי ...מכונת-תפירה.מכונת-כביסה..אלטיזאח´ןןןןןןן ושלומי מצויין יותר מדי מצויין אני מרגיש נפלא לא אפילו יותר מדי נפלא ... אני שמח .. את מבינה אחותי...אני מרגיש יותר מדי טוב בסוף אני יהיה חולה בגלל זה...חולה עלייך נשמה.!.!.!.! *****רותם*****

רותם אוהבים אותך כנס דחוף../images/Emo23.gif

אוהבים אותך רותם ----------- אוהבים אותך רותם
רותם אוהבים אותך אולי ככה תבין עד כמה אוהבים אותך
רותםםםםםםםםםםםםם אוהבים אותך נשמהההההההההההההההההה
|כסבה םגן עם פשטי בראש אני י בהיר את אהבתינו אליך רותם!!!! קבל ואל תגיד "איי זה כואב"
אוהבים אותך רותם שלנו- עכשיו סוף סוף אתה מבין? עבדת נורא קשה על כל האייקונים איי כואבת לי היד חחחחחחחחחחחחח >>>>>>>> ילדת החופים>>>>>> אלין

אלין הנה התגובה.....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....כואבת לך היד....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....אל תשימי לב עומדת להיגמר לי הסוללה ....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....אני יעבור לאנרגייזר....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....אני מבין נשמה אני חולה על כולם אחד אחד.... ******רותם*****

רותם../images/Emo124.gifאתה מפחיד את הילדים../images/Emo124.gif

ניבהלתי בחיי מה זה האורך הזה של ה- חחחחחחחחחחחח פאתום פחקתי לי ככה זוג עינים נורא מבהיל ינעל דינקקקקקקקקקקקקקקק שאני לא יתחיל תיזהררררררר( ארון ,שולחןןןןןןןןן, כיסאות פריג´ידיר, ספההה) אה רותם למה הם מושכים את האות פ´ במילה ספה? כלומר ספפפפפע כי ע´ כזה בסוף יאלה תתחיל להיקרע יא ספעעעעעעעעעעע חולה עליך בשעות ההקטנו תשל החושך והטירוף שלנו וציפי שלנו כבר ישנה לה בתוך הפוך לצד בעלה עם האדום אשששששש שעשתה היום חול עליכם מלכה וציפיייי אה סליחה- רותם וציפי. <<<<<<<< אחותכם><<<<<<<<< אלין.......

רביבו-אההה אז תגיד ככה בכל אופן../images/Emo66.gif

אני אנטי סמים- וקוראים לי אלין נשמה- ולא ילדה ילדת חופים אם כבר אבל אני תמיד ילדה למרות שאני כבר בת 24 וחצי ועוד משהו- אני אחות של ציפי. לא לעשן כל כך הרבה אה???????????? ביי חבר יקר <<<<<<< ילדת החופים<<<<<<<< אלין

חחחחחחחחחחחחחח....

אחי נראה לי נכנסת לאיי סי קיו של מישהו אחר חחחחחחחחחחחחחחח....כל היום הייתי בבית לא היה לי מה לעשות אז אל תגיד שאני לא עונה קודם כל תתחבר אליי..... *****רותם*****

Elenwe-קודם כל אני יוריד אותו ../images/Emo88.gif

ואז אני ישלח לך -א ני ינסה מקאזה להוריד זה יקח לי קצת זמן כי אני מורידה שירים מאיזה לינק אז את השיר אגונייה אתה רוצה ביוונית נכון? שלא אשלח לך משה ואחר- אה ועוד משהו- לפעמים ה ירים ניתקעים באמצע או לא יורדים בכלל אבל נתתי לך את המילה שלי אם לא היום אז מחר ואם לא מחר אני שולחת את ה יר אני יעשה הכל כדיי לשלוח לך אותו. או קיי??? תגיד שאני לא ילדה טובה נו נו נו תגיד- אני רוצה לשמוע- אני מנסה תיכף להיכנס לקאזה ולהוריד לך אותו חבר יקר בכייף מכל הלב. בנתיים תחכה קצת אני יגיד לך מה קורה אה?????. >>>>>>>> ילדת החופים<<<<<< אלין

סיגר

New member
הנה כמה...

וסיליס קאראס אנה ויסי קטי גרבי אריס סאן (ישן אבל טוב) גליקריה (מי לא מכיר) זאפיריס מילאס טריפונס (גם מהישנים והטובים) סטליוס קזנג´ידיס זאפיריס מילאס פיצה פפדופלו קונד´ולזוס

סיגר

New member
אממ...

שמע אני עובד על אתר עם שירים ביוונית הוא לא גמור...אז בעדינות
אבל הנה לך שיר של אחת הזמרות שכתבתי לך פה כנס לשמוע ושהאתר יהיה גמור אני אכניס לכאן לינק ואולי אפילו תהנה מהאתר
סיגר

למעלה