מישהו יכול לתת פרטים על הקרב..

טייסון: "לא אנשך לאף אחד את האוזן"

http://sports.iol.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=323&id=728800 טייסון: "לא אנשך לאף אחד את האוזן" מייק טייסון מתכונן לקרב בשבת נגד קווין מקברייד. אלוף העולם לשעבר ינסה בגיל 39 לעשות קאמבק לזירה יום רביעי, 8 ביוני 2005, 17:54 ככה הוא נראה בפעם האחרונה שדרך בזירה (רויטרס) מאת: אתר ספורט 5 "אני לא מתכוון לא לנשוך לאף אחד את האוזן ולא לשבור את היד" כך אמר מייק טייסון לקראת הקרב שלו בשבת מול קווין מקברייד. שלושה שבועות לפני יום הולדתו ה-39 ינסה אלוף העולם לשעבר לעשות עוד קאמבק לזירה. ביולי שעבר הובס טייסון על ידי דני וויליאמס אבל "איירון מייק" לא מתכוון לוותר בקרב מול האירי האימתני. וויליאמס הבריטי מאמין כי האמריקני, ה"חיה", יצליח לנצח את מקברייד. "טייסון ינצח בקלות נגד מקברייד. אם הוא בכושר טוב, הוא יכול להיראות מצוין וזאת המטרה היחידה שלו בקרב". טייסון, שלפי הדיווחים נמצא בחובות של מיליוני דולרים, התעצבן על הפירסומים בתקשורת לפיהם הוא מחפש אחוזה עם 30 חדרי אמבטיה.

MikeTyson

New member
עזבו הזירה, עזבו את אוסישקין....

מחר הקרב הגדול !!! מייק טייסון מול קווין מקברייד ! כמה שעות לפני ואני עדיין מתרגש כמו בקרב מול לואיס, אבל הפעם יש לי הרגשה טובה. במהלך היום אנסה לברר לכם אם אולי זה משודר איפשהו, אולי באתר אינטרנט או משהו כזה. אלעד שמואל נשאר לראות את הקרב כך גם רז מדמון (אני מקווה) יא ל ל ה - מ י י ק

shaqkim

New member
חח מזאת אומרת אלעד ורז נשארים לראות

תקרב??? חילקו כרטיסי טיסה לארה"ב ולא סיפרו לי על זה? או שינו את מקום הקרב והוא יהיה בהיכל נוקיה???

MikeTyson

New member
לא קים,

כולם מתחברים לאייסיקיו ומנסים למצוא פיתרון איך לראות את הקרב !!

BROWN BOMBER

New member
תודיע לי עם תמצא...

ראיתי את הקרב מול וויליאמס בסוף. עם לא יקרה שום דבר חריג.... מקברייד בצרות

MikeTyson

New member
אמרתי לך ???

אם טייסון יהיה באותו כושר מול דני וויליאמס מקברייד בצרות !!

BROWN BOMBER

New member
זה נכון! אבל...

לטייסון יש נקודת טורפה שמקברייד ושאר היריבים כבר מזמן שמו לב אליה. טייסון לא מסתדר עם פציעות ולא יודע להעמיד פנים. כשהיה צעיר ומהירות הפעולה שלו היתה פשוט בלטי רגילה זה לא היה קריטי. אבל עכשיו בגיל 39 ראיתי מתאגרף כמו טייסון מפסיד למתחרה כמו דני וויליאמס בגלל פציעה... ג'ו פרייזר ווסילי ג'ירוב זכו בזמנו במדליית זהב אולימפית עם יד שבורה. טייסון במהלך הקריירה שלו לא פיתח יכולת כזו וזה יהיה מכשול משמעותי בשבילו בגילו. לדעתי הדרך היחידה שלו לשים את שמו בהיסטוריה לצידם של ג'ו לויס, מוחמד אלי ורוקי מרצ'יאנו הוא לנסות להפוך לאלוף העולם המבוגר ביותר בהיסטוריה ולשבור את השיא של ג'ורג' פורמן שזכה בתואר בגיל 46. או לפחות לשים את שמו כשני ברשימה לפני ג'רסי ג'ו וולקוט שהחזיק בתואר בגיל 38.

MikeTyson

New member
ק-ר-ע ב-מ-י-נ-י-ס-ק-ו-ס !

אנשים יוצאים על אלונקה מהפציעה הזאת בברך. איך הוא שרד עוד 3 סיבובים רק אלוהים יודע.

MikeTyson

New member
אם אתה לא יודע

אחרי הקרב טייסון הגיע ישר לבית החולים ולא בגלל הנוק אאוט של וויליאמס.

BROWN BOMBER

New member
אני מדבר באופן כללי...

טייסון ללא ספק מתאגרף חזק אבל להזכירך בקרב מול באסטר דאגלס כשנצמד אל החבלים היה עליו רק לרדת על הברך לספירת שמונה והוא יכול היה להתאושש ולחסל את דאגלס. אותו הדבר קרא גם נגד הוליפילד. כמו כן בקרב נגד וויליאמס... אחרי שקיבל את הפציעה בסיבוב השני הסתער על וויליאמס בתקווה להוריד אותו לקרשים. וויליאמס הוא לא אחד הטובים במשקל הזה אבל בהחלט הוא לא יורד לקרשים כל כך מהר. לאור העובדה שהוא שרד 8 סיבובים מול ויטלי קליצ'קו שבמאזנו היחיד ששרד איתו את כל הסיבובים היה גרמני בשם טימו הופמן. בנוגע לטייסון: זה וודאי שוויליאמס סם לב שטייסון נפצע וההתקפה האמיצה שלו בסיבוב השני. לאחר מכן הקפיד וויליאמס להישען על טייסון אלמנת לקשות עליו בהתמודדות עם הפציעה. הפציעה ביטלה לחלוטין את עבודת הרגליים של טייסון שהיתה לה חשיבות רבה בקרב מסוג זה. וויליאמס גבוה בהרבה מטייסון ואף כבד ממנו ועבודת הרגליים של טייסון היתה חשיבות עליונה. בתור מתאגרף עם נסיון עשיר בהרבה משל יריבו טייסון לדעתי היה צריך להיות מעט יותר שקט בקרב ולנסות ליזום התקפות של וויליאמס. החוש הפנומנלי של טייסון שחד מספיק לדעתי גם היום זה למצוא טעויות של היריבים ולגרום להם מיד לשלם עליהם. הוא היה צריך פשוט לחקות לרגע המתאים כדי להפיל את וויליאמס. טייסון הוא מתאגרף מאוד חכם אבל בשביל אחד בקליבר שלו הוא מאבד את הריכוז מהר מדי...

t123t1

New member
לדעתי

הוא ינצח בנוק אאוט כי יריבו הוא מדרג בינוני ולא יותר מה אבל צריך לזכור שמייק לא כל כך מהיר כמו פעם אז זה יהיה קרב טוב

הסקר אומר......

מס' מצביעים אחוזי הצבעה תשובה -------------------------------------------------------------------------------- 3 30.00% טייסון ינצח את מקברייד בנוק אאוט 2 20.00% טייסון ינצח בנקודות את מקברייד 1 10.00% הקרב יסתיים בתיקו בתום 10 הסיבובים 1 10.00% מקברייד ינצח את טייסון בנקודות 3 30.00% מקברייד ינצח את טייסון בנוק אאוט 10 : סה"כ קולות

למעלה