מישהו יכול לתת קישור לפאבל?<

chinuk

New member
הרגע בערוץ 1...

שידרו לרגע את ההתעמלות- והוא היה רק שלא צילמו אותו (אמרו שהוא היה במתח- אני מתכוון לכלי ולא שהוא היה במתח...) ואמרו שהוא קיבל הרבה מחיאות כפיים מהקהל (אין לי מושג למה לא אמרו ציון- אולי זה בסוף). לא מצאתי באתר של האולימפיאדה תוצאות של זה- אבל נראה לי לא הגעתי שם למקום הנכון, נראה לי הוא השתתף ב-horizontal bar או משהו כזה אבל אני לא בטוח...

chinuk

New member
אמרו שהוא סיים, לא?

תגיד- יש מדליה בהתעמלות על כל מכשיר בנפרד או שזה ממוצע של הכל ביחד? כי נראה לי הוא סיים את המתח...

יוֹאב

New member
הוא לא סיים

מיד הוא יפצח בתרגיל הקרקע שלו

chinuk

New member
אה אז זה מה ששאלתי...

נותנים ציון להכל ביחד או לכל מכשיר בנפרד? גם חלוקת המדליות בהתאם?

chinuk

New member
אתה מכיר איזה....

אתר שכתוב בו (עדיך מאוד בעברית) איך הולך כל ענף? לא בהכרח מבחינת ניקוד וזה- אלא למשל בג'ודו כמה קרבות צריך בשביל להגיע לגמר, או למשל הסבר על המפרשיות איך הולך הניקוד (למרות ששאלתי פה וכבר ענו לי) וכל זה...

nitsansh

New member
היום זה רק מוקדמות

התחרות הזאת קובעת רק את העולים לתחרויות הגמר, ובהן כולם מתחילים שוב מ-0... יש 3 סוגי תחרויות: קבוצות, קרב-רב אישי, ומכשירים. פאבל שלנו שואף לעלות לגמר הקרב רב שיהיה ביום רביעי. כדי להשיג את זה הוא צריך להיות מדורג בין 24 הראשונים בסיכום 6 המכשירים, כאשר יכולים להיות לא יותר מ-3 מתעמלים מאותה מדינה בגמר. סדר המכשירים שלו: מתח, קרקע, סוס, טבעות, קפיצות, מקבילים. לגמרים על כל מכשיר (יהיו 3 גמרים ביום א' הבא ו-3 ביום ב') עולים רק 8 הטובים בכל מכשיר (רק 2 מאותה מדינה). למיטב ידיעתי, אין לפאבל מכשיר שבו הוא מועמד לעלות לגמר.

nitsansh

New member
עוד דבר שצריך לדעת...

התחרות שמתקיימת עכשו היא השניה מתוך 3 שמתקיימת היום, כך שהתוצאות יהיו רק בסיום התחרות השלישית הערב.

chinuk

New member
אתה מתכוון מתוך 3 מכשירים...?

מה שאומר שביום אחר יהיו עוד 3 מכשירים במוקדמות?

nitsansh

New member
אני אנסה להסביר...

בתחרות התעמלות מכשירים באולימפיאדה יש 12 קבוצות של 6 מתעמלים כ"א, ועוד 24 (אם אני לא טועה) מתעמלים בודדים שמשתתפים רק בתחרויות האישיות... פאבל הוא כמובן אחד מהבודדים הנ"ל, כי נבחרת ישראל רחוקה מאד מהצמרת העולמית... במוקדמות יש 3 סבבים של תחרויות שמתקיימים באותו יום. התחרות הראשונה היתה ב-12.30, השניה החלה ב-16.30 והשלישית תהיה ב-20.30. הקבוצות והמתעמלים הבודדים חולקו לפי הגרלה לאחת מ-3 התחרויות הנ"ל, ובכל תחרות נקבע בהגרלה מה יהיה סדר המכשירים של כל קבוצה (לצורך התחרות כמה מתעמלים בודדים מצורפים לקבוצה מעורבת). כך נקבע שפאבל יתחרה ב-16.30, ושהמכשיר הראשון שלו יהיה מתח. המעבר בין המכשירים הוא לפי סדר קבוע: מקרקע עוברים לסוס, אח"כ לטבעות, קפיצות, מקבילים ומתח. בתחרות של 16.30 שמתקיימת כרגע משתתפות 3 קבוצות מתוך ה-12: רוסיה, ספרד וארה"ב. נדמה לי שהיו 4 קבוצות בתחרות הראשונה, והיתר יהיו בתחרות השלישית. כמו כן ישנם 11 מתעמלים בודדים. למי שלא ממש מתמצא בהתעמלות ויודע להעריך את היכולת של המשתתפים אין אפשרות לדעת בשלב זה, ואפילו לאחר סיום התחרות הנוכחית, מה יהיה המיקום הסופי כי שליש מהמשתתפים עוד לא התחרו, והחלוקה לפי הגרלה היא לא בהכרח שווה... אם גופמן יהיה בין 10-12 הראשונים אחרי 2 התחרויות הראשונות יש להניח שהוא בטוח בגמר הקרב-רב, אבל פחות מזה עלול לא להספיק אם בתחרות האחרונה יש הרבה מתעמלים טובים (והעובדה שיש 5 קבוצות בערב מרמזת שזה הגיוני). אז אין בררה אלא להמתין בסבלנות עד פרסום התוצאות הסופיות הלילה כדי לדעת מה יהיה מקומו, ואם הוא יהיה בגמר.

nitsansh

New member
עוד אין תוצאות של התחרות הראשונה...

האתר הזה ממש מפגר...

chinuk

New member
קרה רב באנגלית זה...

individual all around? למה באתר אין אפילו תאריך של מתי כל אחד מתחרה כמו שהיה למשל במפרשיות וטניס שולחן? אין כלום!

חברה.. מה עם פאבל ?

למה הם כאלה טיפשים ולא מראים את האולם או לפחות אומרים מה קורה כרגע..?

למעלה