מישהו יכול עלי???

Starting Skater

New member
מישהו יכול עלי???

עונה תשיעית שלי עם ברסה(העונה הכי טובה בנתיים) זכיתי אליפות מחזור 30 (יש 38) ובכל 30 השחקים יש 29 נצחונות והפסד אחד בלבד!!! אחרי שזכיתי היו עוד 3 תיקואים אבל זה כבר לא חשוב, אה והפסדתי רק במחזור ה 24 לדפור. רק ג´ררד נישאר אצלי מההתחלה וגם הוא לא בסגל כמעט אף-פעם!, אבל מה שבאסה זה שהקבוצה זקנה (הכי צעירים זה ונ דר ווארט בן 26 ופרננדז בן 24) אז קניתי בחופש איזה 8 שחקנים צעירים בכל העמדות, ואני מצפה עכשיו לאליפות רביעית בהרציפות... ואני מקוה לזכות השנה ב כל 7 התארים האפשריים שהם: סופר קאפ בספרד,סופר קאפ באירופה,סופר קאם בעולם, אליפות העולם למועדונים, אליפות גביע ספרדי וליגת האלופות (זכיתי כבר ב 4 הראשונים)

JRM

New member
אבל למה להתלהב

אתה משחק עם בארסה אחותי יכולה לקחת איתם אליפות...

Starting Skater

New member
עם ברסה???

יש להם חרא של קבוצה, כל שחקן יותר הומו מהשני,אין להם שוער, אין להם הגנה, הקישור שלהם זקן ורק ההתקפה טובה, ב5 השנים הראשונות זכיתי רק פעם אחת בגביע הספרדי ובמיתי קבוצה טובה לעתיד, עכשיו אני קוצר את הפירות: ב 3 שנים 2 גביעים ספרגיים, 2 ליגת אלופות 3אליפיות 3 סופר קאפ 3 סופר-קאפ באירופה ואליפות אחת למועדונים(מתוך אחד). צ´אבי היגיע לשפל המדרגה - 12 אלף היה המחיר שלו.....דפור קנו אותו ממני והוא קפץ ל 4 מיליון טוב לא משנה יש לי דייר(כבר 8 שנים)

JRM

New member
נגיד שיש שחקנים גרועים

ברצלונה זה ברצלונה ואם יש שחקנים גרועים יש תקציב אסטרונומי לרכש ואם הוא לא אסטרונומי מספיק למכור 2-3 שחקנים כדי שהוא יהיה כזה

tomash11

New member
ממש לא גרועה....

נכון שקניתי את סטיבן ג´רארד ואמיל אמפנזה בשנה הראשונה, שהחתמתי את טאריבו ווסט, ובשנה השניה הבאתי את בקהאם וציגאלקו, אבל חוץ מהם הבאתי כולה עוד שלושה ארבעה שחקנים בינוניים ומטה, בעיקר בתור גיבוי לסגל השני...ולקחתי איתה כבר שנתיים רצוף דאבל והייתי מאד קרוב לגביע ליגת האלופות (רבע גמר וחצי גמר או משהו כזה...). קח בחשבון שציגאקלו ואמפנזה בקושי משחקים, ואני בהחלט שוקל אם להפטר מריבאלדו למרות שהוא תותח. כך או כך, השלד של בארסה נותן לך משהו מאד יציב שאפשר להוסיף עליו בסך הכל שניים שלושה שחקנים איכותיים ולרוץ איתו נורא חזק...אפילו התקשורת לא מציקה לי. כמו שאמרו פה מעלי, גם אחותי יכולה לקחת עם בארסה תארים, ואני לקחתי אותה (את בארסה, לא את אחותי...) בעיקר כי רציתי לשחק עם קבוצה "בטוחה" וככה ללמוד כל מיני אופציות במשחק...(לפני זה שחקתי במנג´ר 99-98), נראה אותך לוקח גביע אירופה עם טיז אל נביברו מהליגה ה12 בדרום אירלנד...:))

KaZaM

New member
חרא של קבוצה?!?!

יש להם את שני החלוצים הכי טובים במשחק והכי הרבה כסף לקניות(או שאולי הם אחרי ריאל) והם יכולים לתת לכל שחקן את החוזה הכי טוב שיש בקיצר הם ורואמ הקבוצות הכי טובות במנג´ר(ולא בצדק!!!)

stas51

New member
כשרק התחלתי לשחק במנג´ר 0102

בפעם ההכי ראשונה, שיחקתי 5 עונות לקחתי 4 אליפויות, אז אל תגיד שהם קבוצה גרועה, וגם לקחתי 2 את ליגת האלופות

stas51

New member
STARTING SKATER נסכם את זה ככה:

אתה מנג´ר גרוע!!!! איך אפשר עם ברסה ב4 עונות ראשונות לא לקחת אליפות????? אני עם סאנטנדר בעונה ה2 לקחתי אליפות!!!!! הנקודה היא שאתה מנג´ר מאאאאאאוד גרוע.....

למעלה