מישהו יכול

מישהו יכול

להמליץ על להקות מחו"ל שמנגנות מוזיקת פולק-אתנית מזרח תיכונית כגון הלהקות הישראליות- "שבע", הברירה הטבעית.

miromiro

New member
שאלה מוזרה, ואתה יודע למה?

כי אף פעם לא שמתי, אפילו לא בצחוק את הברירה הטבעית עם להקת שבע באותה קטגוריה, מבחינתי זה כמו להגיד פינק-פלויד ואקואה באותה נשימה. שבע להקה חביבה והם טובים מאד בהופעות חיות כי הם מלאים אנרגיה ויודעים להלהיב את הקהל, אולי גם אקואה. אבל אין להם את העומק והיחוד של הברירה הטבעית. אז תקשיב קצת לעומר פארוק. ולנאפאס של רבי אבו חליל. יש סיכוי שזה ימצא חן בעיינך.

aziz joon

New member
מאז נאפס גלגלנו עוד הרבה דברים

מה גם שהכיוון של נאפס והכיוון של הברירה או שבע.... ובכוון 'קצת' שונה ... Debashish Bhattacharya mynta radio tarifa - live ojos de brujo Taha / Khaled / Faudel - 1,2,3 Soleils Tinariwen

samai

New member
אני ממליץ על רוס דאלי../images/Emo42.gif

Ross Daly רוס דאלי הוא מוזיקאי אירי במקור, שחי כבר יותר מעשרים שנה במזרח התיכון. הוא מתמחה בנגינה על כילים אתנים. הוא נגן ומלחין מעולה. הוציא הרבה אלבומים וכדאי לשמוע מה הוא עושה. יש קישור לאתר הרישמי שלו. מה יש לי להוסיף... שבת שלום B. Eitan

נאזם

New member
רוס דאלי

אכן מוסיקאי מרתק שמנגן על לא מעט כלים .כל אלבום שלו מומלץ (יש לו גם אלבום משותף עם בוסתן אברהם).אחד מנגני הקמנצ'ה הנפלאים שאני מכיר...

למעלה