מישהו יכול...

frikin shin

New member
מישהו יכול...

לתת לי היסטוריה מקוצרת של הלהקה? או קישור או סתם פרטים חשובים על הלהקה... כי אני לא יודעת הרבה על ההיסטוריה שלהם...

dafnaleh

New member
למה שניים?

איך זה הולך? הרי יש הרבה "דה בסט אוף.." (של warner brothers!)

frikin shin

New member
עוד נ"ש

כתוב בביוגרפיותשאחד מחברי הלהקה מת ממנת יתר... וגם דיברנו בפורום לפני כמה ימים למה הקול של אנטוני השתנה עם הזמן ואחת הסיבות ששיערנו הייתה הסמים. אתם יודעים מה העבר של הלהקה עם סמים??? אתם חושבים שזה נורמלי לחלוטין שלהקה בסיבוב הופעות תיקח סמים? אתם חושבים שזה בסדר??? סתם שאלה למחשבה...

lollapalooza

New member
אוקיי-

אחד מחברי הלהקה אכן מת ממנת יתר- זה היה הלל. אנתוני היה מכור לסמים (בעיקר הרואין) והוא נגמל, חזר, ונגמל שוב. ג'ון היה מכור לסמים בתקופה שלא היה בלהקה, וכמעט מת. דייב נבארו היה מכור בתקופה שהיה בלהקה ואין לי מושג מה קורה עם זה עכשיו. לדעתי הוא כבר לא. פלי עשה קצת סמים אבל לא משהו רציני. בקיצור- יש להם הרבה היסטוריה עם סמים, בעיקר הרואין. אבל כרגע מדובר בהיסטוריה בלבד כי אף אחד מהם כבר לא עושה את זה יותר. אף פעם לא אמרו פה שזה בסדר, והלהקה בעצמה אף פעם לא טענה שזה בסדר, אבל זה קורה. במיוחד כשמתפרסמים ולא יודעים איך לאכול את זה. זה לא טוב, זה לא נורמלי (אבל שכיח מאוד) ועובדה שבמשך השנים הם הפסיקו.

frikin shin

New member
הלל נולד בישראל נכון???

ותודה על התגובה המורחבת ועל התשובה מה זה בוטלג וכל הדברים שאת עונה לי כל הזמן

dafnaleh

New member
אכן,

ואף בקרית חיים. יש שיעיזו לטעון שהוא נולד בעכו, אבל לא.

lollapalooza

New member
דפנה,

את צריכה להקים איזה אגודה "Justice For Hillel" או משהו כזה, שתילחם על הזכות להכיר בזה שהוא נולד בקריית חיים...

למעלה