מישהו יסביר לי למה

alond

New member
מישהו יסביר לי למה

אני מסתכל על הפנים של טום קרוז ולא על ט´פול! אה, התכוונתי סקוט באקולה :)

alond

New member
אלילה אלילה, פרק חרא

מה זה? כמה פעמים ראינו כזה פרק בסדרה זו או אחרת?

Rogue 7

New member
ok אפשר להשתפר

אבל עדיין הם מתעלים על עצמם ביחס לוויאג´ר ולds9. כאן לפחות יש את התירוץ (הקלוש) שהכל חדש ולא ידוע.

alond

New member
זה מה שאני אומר לעצמי

אבל כמה זמן זה יחזיק?! יש גבול. ds9 היה בסדר. voyager לא ראיתי. דווקא רציתי.

preacher

New member
ופרסי הדרווין לשנת 2151 הולכים ל...

...כל צוות האנטרפרייז, ובעיקר לגונתן ארצ´ר, שירד לכוכב לא ידוע בלי שום מחקר מקדים והקריב את עצמו וצוותו למען המטרות הנעלות של להוציא את הכלב להשתין, להביא תמונות מהטיול להראות לחבר´ה בבית ולעשות קמפינג.

alond

New member
LOL

בדיוק חשבתי על זה כשט´פול אמרה להם ובאקולה השמוק לא הסכים. אבל בכלל אני מזדהה יותר עם הוולקנים (למרות שגם להם בעיות). אני מנחש שבמקור התכוונו שיהיה קלינגונים שהם החיות, הוולקנים שהם הלוגיים ואנחנו, הצרוף המושלם :)

הייזל

New member
חבר´ה, תנו להם הזדמנות

לי הם נראו כמו חבורה של תלמידים בטיול בית ספר. אבל בחייכם בסדרה הזו אמורים לכתוב את הנהלים ההם שאף פעם לא סיפרו לנו עליהם בשאר הסדרות. אני מצפה דווקא להזדמנות לראות עולמות חדשים. הבטיחו והבטיחו במיוחד בדור הבא ולא קיימו.
הייזל

alond

New member
כן, אבל יש נהלים שאפשר לחשוב עליהם

לא צריך להיות מטומטמים בכוח.

לי דווקא נראה שהם עשו את זה בגלל

שטפול אמרה להם לא לעשות את זה, ולקבל הוראות מוולקאנים זה נושא רגיש אצלהם...

Ka Dargo

New member
זה לא כ"כ קשור אבל...

האם אני היחיד שמרגיש שסקטוט באקולה כקפטן לא כ"כ נראה לו? הוא נראה לי חובבן לחלוטין והדמות עצמה משוחקת על הפנים...

כמו הרבה דברים, זה עניין של טעם,

ואני לא מסכים איתך פה. לדעתי הוא משחק יופי את הקפטן הקשוח כשצריך, אבל רוב הזמן הוא חביב ואנושי, שזה לא דבר רע לקפטן, פשוט דבר שאנחנו לא רגילים אליו. אל תשכחו שזאת האנטרפרייז הראשונה, ספינה קטנה יחסית. כלום עוד לא ממוסד, והם כולם באותה סירה ביחד, לכן זה בלתי נמנע שהוא יהיה חביב לכולם, ושכולם יהיו חברים של כולם, כולל הקפטן. מה כן, ואת זה אתם תראו בפרקים מתקדמים יותר, טריפ היה יכול להיות קפטן מושלם. חכו שתראו איזה פרצוף יש לו כשהוא מתרגז והאנטרפרייז תחת פיקודו...

לא, זה אנושי.

תחשוב שניה. הם כולם נורא מתלהבים מלרדת לכוכב הזה, אז כשטפול אומרת להם לא לעשות את זה כי הם צריכים לחכות שבוע, זה רק גורם להם לרצות יותר לרדת לשם, וזה שהיא וולקאנית רק מוסיף לזה, כי כל הרעיון של האנטרפרייז זה שנמאס לבני האדם שהוולקאנים מעקבים אותם.

alond

New member
בוא לא נגזים

בעוד שאני מזדהה עם הסנטימנט בתור מטומטם (היסטרי) אני עדיין לא קופץ ממגדל שלום כי אומרים לי לא לעשות את זה. כל אחד שם היה יכול וצריך להסביר לקפטן את 20000 הסיבות למה לחכות.

preacher

New member
שמע, הכלב כבר היה חייב להשתין

נסה אתה לחכות שבוע כשכלב מיילל לך ליד הדלת ובחוץ יש רק ואקום...

Boojie

New member
אז זהו, שהיית מצפה

שדווקא כשהטכנולוגיה חדשה ואין הרבה נסיון, יזהרו הרבה יותר בכל התנסות חדשה ולא מוכרת.

למעלה