מישהו ישב פה בShow Coffee אשמח לקבל חוות דעת
ח חנוש האחת1 New member 27/11/06 #2 ../images/Emo112.gifבקניון? פתחו את זה כבר? הייתי אתמול בקניון וראיתי שזה בשיפוצים או משהו.. :S
M Music3D New member 28/11/06 #3 לא... התכוונתי לזה שליד הפיאצה הולכים לפתוח גם בקניון אחד (וואי שנים לא הייתי בקניון )
ח חנוש האחת1 New member 29/11/06 #5 ../images/Emo112.gifאני חושבת ../images/Emo12.gif ראיתי שלט על אחת החנויות שבשיפוץ... "פה ייפתח בקרוב בלה בלה" וכזה אנערף
../images/Emo112.gifאני חושבת ../images/Emo12.gif ראיתי שלט על אחת החנויות שבשיפוץ... "פה ייפתח בקרוב בלה בלה" וכזה אנערף
P P a z i T 2 New member 28/11/06 #4 לא ישבתי אבל נראה נחמד מאוד. מה שמרתיע אותי זה שזה באזור שכל הזקנים יושבים חחח
M Music3D New member 29/11/06 #6 חחחח לגמרי../images/Emo70.gif מקום לא סימפטי במיוחד לשבת בו לכוס קפה וקוראסו
J Just me and only me New member 2/12/06 #7 לקחתי משמם טייק אואי השוקו הקר ממש טוב שם... הקפה סביר... והאייס קפה לא משהו
M MetalSlider New member 8/12/06 #8 צפוף מדי לדעתי... ועוד הם עשו את זה סגור מדי כזה אז תמיד מרוב אנשים אין חשק להתקרב.
W WebDiamond New member 23/12/06 #9 זה אחלה מקום ולא צפוף בכלל לשעבר קפה חרמון יש שם גם אינרנט אלחוטי הייתי עם מחשב נייד בשיחת עסקים וגלשתי לאינטרנט באמצע השיחה לבדוק פרטים אחלה...
זה אחלה מקום ולא צפוף בכלל לשעבר קפה חרמון יש שם גם אינרנט אלחוטי הייתי עם מחשב נייד בשיחת עסקים וגלשתי לאינטרנט באמצע השיחה לבדוק פרטים אחלה...