מישהו/י יודע איפה משיגים את הנעליים

ריקודים חדשים לא כליון עיניים חדלון

אני לא מצפה בכליון עיניים לריקודים חדשים - הייתי שמחה אם היו מלמדים אותם פעם בחצי שנה או שנה. הריקודים החדשים סופם שהם מביאים עצמם לחידלון ונופלים במהרה אז מה התענוג בכך? משקיעים שעות מרובות ואחר כך הם מונחים כמשהו ש"אבד עליו הקלח".. הם נסגרים במגירה והמדריכים מפסיקים להשמיעם עם הגעת הריקודים החדשים וחוזר חלילה. (בכך אני תמימת דיעים עם ירון מישר).

מישהו/י יודע איפה משיגים את הנעליים

שרוב החברה רוקדים איתם עכשיו? מין הכלאה של נעל ריקוד עם נעל ספורט... אני יודעת על חנות אחת רציתי לדעת אם מוכרים אותם בעוד מקום....

אלונה32

New member
בת"א בכל חנויות המחול וגם בצפון

חנויות המחול בת"א זה באבו גבירול בצפון נדמה לי בקיריון יש של חברת בלוך שהן היקרות יותר ויש של קושו זול קצת יותר ויש בטח עוד כל מיני חברות שאני לא מכירה

כל הדרכים מובילות לרומא...

אופס... לחנות "רוקדים" רחוב הארבעה 10 ת"א. אם לא תמצאי כאן את מבוקשך תקבלי כאן טופס הנחה לחנות ישראדאנס.

חן חן לכם...

יום שישי (אחרי ט´ באב) אלך לחפש לי נעליים לפסטיבל.... הזדמנות ותירוץ מספיק טוב לא?

יום שישי 19.7 אני לא במקום

יש יום לימוד לריקודים חדשים מטעם ארגון המדריכים. יותר מ-20 ריקודי חדשים. איזה "כיף" יהיה מה ללמד בחודש הקרוב...

לירון מישר - אתה לא מתכוון ברצינות?

כיף, ללמוד 20 ריקודים? לא הייתי אומרת. אחת הסיבות שאני לא מגיעה להשתלמויות אלה היא בגלל ריבוי הריקודים הנלמדים ביום אחד. ולאחר שמלמדים את כל הריקודים החדשים - רק חלק מזערי נלמד לבסוף בחוגים.

לעדה

ירון התכוון לומר שזה "כיף" ללמוד 20 ריקודים בלשון שגיא נהור - כלומר, לא רק שאיננו נהנה ללמוד כל כך הרבה ריקודים ב"מכה" אחת - המסכן סובל מזה, וכנראה שדי בצדק... והוא כנראה רצה גם להזכיר ולחזק לנו את מה שבעצם אנחנו כבר ברובינו יודעים - האינפלציה חסרת הרסן ביצירת הריקודים החדשים. ולירון מישר - האם הבנתי נכון את הנקרא???

לרקדנית. אם זה אכן כך אני מסכימה ב-

100 אחוז. זה ממש אסון טבע כל הריקודים החדשים האלה שנוצרים כמו פטריות ואחר כך גם נופלים... למי יש כוח וסבלנות? לכן, אני לא הולכת לשום השתלמות שהם מזמינים אותי אליה, מספיק מה שנעשה בחוגים! וכמה חבל לי שהריקודים הטובים והקלסיים לא מושמעים מספיק לטעמי.

../images/Emo6.gifריקודים חדשים

מה קשור לריקודים חדשים וריקודים ישנים? ומה כל כך נורא בזה? אם לא בא לך לרקוד אותם את לא חייבת אבל למה שאחרים לא יהנו מהם? ובתור אחת שרוקדת קבוע בחוג לריקודי עם, אני נורא נהנת לרקוד ולשמוע אותם ובמיחוד שאני לא רוקדת אותם אני נהנת לראות אחרים רוקדים אותם. קחי את זה לתשומת לבך

ודאי ודאי!!!

אלא שמזמן כבר כתבתי שלזה לא יקרא "יצירה" קראתי לזה "חיבור ריקודים" ולחלקם אפשר גם לקרוא "הדבקת צעדים" יש כמובן גם, לפעמים, ריקודים עם מעט "שאר רוח" וניצוץ מרענן. לצערי הם טובעים בים של בינוניות ומטה. ומי שחושב שדברים טובים תמיד צפים למעלה, לדעתי טועה בגדול! כיוון שגם מניעי ההפצה אינם ל"גופו של ריקוד" אלא ל"גופו של מחבר". הצרה היותר גדולה הינה המניע לחיבורם של רוב הריקודים ואל תספרו לי סיפורים ש"אש היצירה בוערת בעצמותיהם" אני לא מצליח "לקנות" את הנימוק הזה.

לירון, ודאי

ירון, אתה צודק במה שכתבת, אין ספק שה"יוצרים" הם מחברי צעדים ואומנם ישנם ריקודים לכל יוצר שהם יצירה וכאלה שאינם יצירה, אני חושב שליצור או לחבר ריקוד, זה צריך לבוא מהנשמה, אלה הריקודים היותר טובים. ובקשר לסיפור של "אש היצירה" ייתכן שיש משהו אבל זה לא מספיק. יותר חורה לי שישנם כאלו החושבים שריקודם הוא הטוב ביותר!!!!

מהי הלשון הנכונה ?

לרקדנית הירושלמית בקר טוב. את הכוונה של ירון את הבנת כראוי ואת ללא ספק 100% בהבנת הנקרא. גם לעצם העניין, קרי האינפלציה חסרת הרסן ביצירת הרקודים החדשים שזו הייתה הכוונה, הבנת נכון ואני גם בדעה אחת איתך. מה שאיני מסכימה איתך זה שכתבת ב"לשון שגיא נהור". היית צריכה לכתוב ב"לשון סגי נהור". ההסבר - סגי זה בארמית : די, מספיק. נהור בארמית, פרושו עיוור. דהיינו, בלשון סגי נהור המשמעות בלשון הפוכה וזה אומרים בדרך כלל בנימה אירונית כגון : חכם גדול שהכוונה דווקא לטיפש. ואת הרקדנית הירושלמית חכמה באמת ולא בלשון סגי נהור. מירי.

fanti

New member
../images/Emo45.gifנעלי ישראדאנס מעולות ומומלצות

קניתי אצלם כמה פעמים נעלים , הם אולי לא הכי זולים , אך, הנעלים לא נגמרות מהר . הן נוחות ויפות.

fanti

New member
אני אישית ממליצה על נעלי פלמנקו ..

בעלות עקב אבל , אני גם חייבת להוסיף שרבות הן הבנות המתקשות לרקוד בהן יש להם בחנות נעלים שונות ולדעתי כולן טובות (היו לי אותן) זה ממש תלוי ברוקדת עצמה ובמה שנוח לה . בהצלחה

נעליים למכביר

ישנם שתי חניות שנקראות חניות המפעל ושהם נמצאות ברחוב שביל המפעל 3 ו 5 בחנות הראשונה תמצאי רק סוג אחד של הנעלים ,ובחנות השניה מס 5 תמצאי לפחות שלושה סוגים ,החנויות נמצאות מאחורי עיתון הארץ ברחוב שוקן.בהצלחה

לפושפושית החמודה.נעלי ריקוד בלוך.

נעליים אלה נקראות ,דנס סניקר מבד.השבוע קניתי לי אחת.יש 5 דוגמאות השונות רק בצבעיהן.מחיר זוג נעליים הוא 450 שקלים,וזה לאחר הנחה של 10 אחוזים.בכל החנויות שאתן לך המחיר הוא אותו מחיר.אל תשלמי 500 שקלים. 3 החנויות שהתעניינתי בהן במרכז הארץ הם 1)בת"א איבן גבירול 45 טל.03-6916466. 2)רעננה רחוב בורוחוב 4 טלפון מספר 09-7450156 . 3)כפר-סבא רחוב ויצמן 51. טלפון מספר 09-7469146. אם תרצי כתובות נוספות ,אתן לך אבל לדעתי אם יש להם את המדה שלך אז מספיקה חנות אחת. המידות של הנעל הזאת הן מוזרות כי הן מידות אוסטרליות והנעל מיוצרת הסין. כדי להתאים את המידה הרצויה את חייבת למדוד בחנות היטב ,כי המידות הרשומות בצד התחתון של לשונית הנעל הן בערך כ-2 מספרים יותר ממה שאצלנו בארץ מקובל.אם למשל כמוני אני נועל מספר 42 אז קניתי נעל שרשום עלהלשונית מאחור מצד ימין 44 ומצד שמאל רשומה מידה אוסטרלית 11. עבורי נעליים אלה נוחות כי יש בהם בולמי זעזועים גם בקרסול וגם בכריות הרגל.אני מקוה שתשובה זו עונה לך על שאלתך.דרך אגב שמעתי מהמוכרת שירון קנה אצלהם אותו יום את הנעל הזו.הנעל הזאת היא של חנויות ISRADANCE בארץ.

לעזרא ואחרים

נעליים אלה נמכרות ברוקדים ב15% הנחה וחברי מועדון ב-20% הנחה. רק שהמלאי אצלי מוגבל בגלל חוסר מקום. מי שלא מוצא את מבוקשו מקבל, כאמור, טופס הנחה של 10% לקנייה בישראדאנס וגם דאנס שופ יכבדו זאת. אגב החנויות ברחוב שביל המפעל שאייל כתב עליהן הן של ישראדאנס (פנתר בפרסומים בעיתון רוקדים)

למעלה