מישהו/י יודע למה סהר לא עונים

ה מוזה

New member
מישהו/י יודע למה סהר לא עונים

למסרים ? שלחתי אתמול בלילה מסר לגבי גולשת במצוקה לא קיבלתי תגובה מה שלא אופייני להם וגם חודש שעבר מסר שכזה לא נענה .. ויש לי פתאום שטפון של הודעות קשות ,קשות מאוד מישהו יודע ? אולי זו תקלה? מישהו התמסר כאן במסרים עם סהר ?

ToryMaster

New member
אם כבר מדברים על זה

גם אני שלחתי להם מסר, כגולשת בתמיכה נפשית לצעירים, ולא קיבלתי תשובה... יש אפשרות לברר המ קורה איתם?

ה מוזה

New member
אולי יש בעית מסרים והם לא מודעים ?

יכול להיות ? שמסרים לא מגיעים אליהן כלל ..? מקווה שיבררו , מאוד חשוב התקשורת הזו עם סהר ובד"כ היו עונים ממש מהר

ToryMaster

New member
אם אני מתעמקת בעניין

הם באמת פחות פעילים, פחות תגובות על גבי הפורום, וכמקבלים תגובה, היא הרבה פחות מעמיקה ותומכת מהרגיל מישהו יודע איך ליצור קשר עם ליאורה (ככה קוראים לה?)?

ה מוזה

New member
אולי כדאי שאפרת תעשה את הפניה

לליאורה , מתארת לעצמי שהיא קראה בפמע אולי היא תוכל לפתור את התעלומה .. אני קבלתי הנחיה מנטע שלא לפנות ישירות לליאורה להעביר את הדברים דרך הנהלתה

ToryMaster

New member
וואלה<?

אז חוזרת בי, אפרת, בבקשה? ניסיתי שוב היום לשלוח מסר, לא עונים

neta s

New member
סה"ר

אני אבקש מהם להסביר מה קורה קצת, או אפילו להיכנס הנה לפורום ולהגיד משהו בנושא. אני משערת שמדובר באיזשהו קושי זמני, ומקווה שהם יצליחו לחזור לפעילות תקינה בהקדם.

neta s

New member
תשובות קונקרטיות

קוקי, הבנתי שכבר ענו לך. אם שלחת תשובה ולא הגיבו עליה - היא לא הגיעה. מוזה: המסר לא הגיע טורי - היתה תקלה ויחזרו אליך

ה מוזה

New member
זה לא רק מסר אחד

היה עוד מסר לפני מספר שבועות - כנ"ל אז אם מערכת המסרים אינה מהימנה דיה אולי יש צורך בדרכי תקשורת אחרות למנהלים עם סהר יודעת שעכשיו כבר בכלל אין טעם לשלוח מסר מחודש הגולשת כבר אושפזה , היה עוזר לי אם היה מגיע המסר ונענה בזמן שההודעות מצוקה עלו ..

ToryMaster

New member
אמממם

לא נהוג בדרך כלל במקרי חירום כאלה להרים טלפון לנטע או אפרת?

יש להם מייל...לא?

במעומעם זוכרת שנתנון כתובת מייל בפגישה שאז יזמו תפוז וסה"ר... אם אין לך אני אחפש אצלי.

למעלה