מישהו /י יודע/ת מה קורה עם יוני? הוא נעלם מכאן מזמן, אני מודאגת.
ת תותי פרותי1 New member 26/10/05 #1 מישהו /י יודע/ת מה קורה עם יוני? הוא נעלם מכאן מזמן, אני מודאגת.
Y yiska11 New member 27/10/05 #2 נראה לי שהילד מחלים לו אט אט../images/Emo8.gif וקצת פחות מבקר פה באופן טבעי... החיים מתחילים מחדש . לילה מצויין לכולם !
נראה לי שהילד מחלים לו אט אט../images/Emo8.gif וקצת פחות מבקר פה באופן טבעי... החיים מתחילים מחדש . לילה מצויין לכולם !
י יוני מרגיש בריא New member 28/10/05 #3 הייייי מה שלומכם??? אני פה חי וקיים ב"ה אצלי הכל טוב ומצויין הייתי די עסוק בחגים האחרונים לא ממש יצא לי להיכנס פה, ויסכה די דייקה אני נהנה ממש אפשר בכל מקרה שבת שלום בריאות ושמחה לכולם!! גם לבנזוגך תותי פרותי1 שתדעו רק שמחה ואושר אמן
הייייי מה שלומכם??? אני פה חי וקיים ב"ה אצלי הכל טוב ומצויין הייתי די עסוק בחגים האחרונים לא ממש יצא לי להיכנס פה, ויסכה די דייקה אני נהנה ממש אפשר בכל מקרה שבת שלום בריאות ושמחה לכולם!! גם לבנזוגך תותי פרותי1 שתדעו רק שמחה ואושר אמן
ת תותי פרותי1 New member 30/10/05 #4 שלום לך איש יקר../images/Emo25.gif כשאתה נעלם מכאן אתה מדאיג אותי, רצוי מידי פעם להכנס ולכתוב שלום שאדע שאתה בסדר. אתי
שלום לך איש יקר../images/Emo25.gif כשאתה נעלם מכאן אתה מדאיג אותי, רצוי מידי פעם להכנס ולכתוב שלום שאדע שאתה בסדר. אתי