מישהו/י מדבר/ת ו/או רואה ישויות ו/או חוצנים??

spinareo

New member
חלק קוראים לישויות אור חוצנים אז...

אני פונה לציבור הרחב!!!...

obobus

New member
אז מי כן היה?

הרי היו פה מתרבויות אחרות בימי קדם

לכל אחד מאיתנו יש מלאכים המדריכים אותו.

המלאכים הם מסוגים שונים: חלקם היו בעבר כאנרגיות בתוף גוף, נשמות בגוף. חלקם נוצרו מראש כאנרגיה גבוהה לשמש כמלאכים. חלקם גם מפלנטות אחרות - מה שנקרא חוצנים. כך שבוודאי יש אנשים המתקרים עם חוצנים.

spinareo

New member
אני יודע אני מתקשר עם מלאכים

אבל הם אמרו שיש גם ישויות אחרות ופגשתי אותם סיפרתי על חלקם בפורום ילדים רוחניים!!!...

tagademalhuta

New member
תמוה שמאמינים בזה

כל היקום, עולם, אנחנו נבראנו על ידי אלוהים. יש קבוצות של מלאכים מעיקרון הם מחולקים ל- 4 קבוצות: מיכאל, גבריאל, אוריאל, רפאל. מתחתיהם מצויים שאר המלאכים והם מקבלים תפקידם מאלוהים. ליד כל דבר העשוי מאנרגיה, כגון עץ, סלע יש מלאך שאחראי עליו. מבחינת הנשמות- הן מטטילות ומבקרות כרצונן בכל מקום. כשהופכים לנשמה, יש אפשרות וגישה לידע אך זה תלוי כנראה במיקום אליו הנשמה הצליחה להגיע בשני גלגוליה. הנשמות והמלאכים אינם בעלי אותו תפקיד. מלאכים לא היו בגוף אדם אלא אם זו היתה כמשימה מסויימת, אבל יש נשמות ומלאכים שזה שני גורמים שונים. לגבי חוצנים. נאמר לי שהם מעולם לא היו פה. יש חיים אחרים שאלוהים ברא, אך לא היה ולא יהייה מפגש איתם.

spinareo

New member
החוצנים שחיים ביקום זה לא חושבים כמוך

אני במקום לחלום עושה חוויות חוץ גופיות והלכתי לפגוש את אותו יצור הוא כיסח את הישות החזקה ביותר שלי שהיא במקרה מלאך סגן של השטן והוא רוצה לקיים מפגש בכדור הארץ ואולי לעשות ארוחת ערב קטנה!!!...

tagademalhuta

New member
:) אהבתי.

יש מסעדה טובה שאני מכירה באזור צפון הארץ- להזמין ? אבל איש באמונתו יחיה. בחברות

רותי 11

New member
אני אישית לא מדברת עם חוצנים אבל נתקלתי בהם

לצערי הרב. יצא לי לראות פעם חוצן בעיניים פקוחות לרווחה כמו שאומרים אבל זה היה ממש עניין של שניות והוא נעלם לי מהעיניים (בגלל פחד שעלה לי). לשוחח עם ישויות נשמות וכל מיני אני מתקשרת איתם ויש עוד הרבה מאוד אנשים שעושים את זה במודע ושלא במודע.

spinareo

New member
ש המון יקומים

הם מתחלקים לשתי קבוצות מקבילים ורגילים יש את היקום האלוהי יקום אתר(שיבר) ויקום חומרי (שהוא היקום שלנו)!!!...

רותי 11

New member
את זה אני יודעת שיש המון יקומים

אבל עדיין לא ענית עלהשאלה שלי למה אתה מתכוון כשאתה אומר מכאן או מיקום אחר? לאיזה ישויות אתה מתכוון ?

למעלה