מישהו/י עשו את התואר הראשון בפסיכולוגיה באו"פ

zuris2

New member
מישהו/י עשו את התואר הראשון בפסיכולוגיה באו"פ

?

אני אשמח לשאול כמה שאלות בנושא :)
 
אני עושה כרגע,

את מוזמנת לשאל, בנוסף יש פורום של הא"פ והרבה לומדים פסיכו
 

zuris2

New member
טוב נתחיל מזה שאני בן :) עכשיו ניגש לשאלות

תוך כמה זמן אפשר לסיים את התואר? במידה ואני לא מורח את הזמן כמובן...אפשר תוך 3 שנים?
ועוד שאלה איך התואר בכללי? קשה?

אני בטוח שיעלו לי עוד שאלות בהמשך, אבל זה לבנתיים :)

תודה.
 
ככה

א. סליחה-לא הסתכלתי מי שאל בכלל
ב. בעיקרון, כמו שאתה יודע באו"פ מבחינת הזמןהלימודים די גמישים. אבל בהנחה שאתה לא עובד ומשקיע רק בלימודים-ע"פ החישוב שלי כן (גם אני שואפת לסיים תוך שלוש שנים). אבל וזה מוביל אותי לשאלה השניה, זה שלאו"פ אין תנאי קבלה לא אומר שהלימודים קלים. אבל קושי זה עינין יחסי. רוב הלימוד הוא עצמי, יש הרצאות פעם בשבוע/שבועיים והם בד"כ משמשים כדי לעשות קצת סדר, ואולי אפילו קצת העשרה.
בכל קורס יש עבודות הגשה הקרויות ממנ"ם ויש מכסה שצריך להגיש בכל קורס במהלך הסימסטר (בגלל זה למשל לא מומלץ לקחת הרמון קורסים בבת אחת-אחרת תרצה לחתוך ורידים במהלך הסימסטר.
וכמו שאמרתי לך הלימוד לרוב הוא עצמי-לא תמיד יש אם מי ללמוד -יש כאלה שזה ממש חסר להם, והבעיה הבאמת קשה זה חוסר המסגרת. אתה צריך משמעת עצמית.
כן יש לנו דברים טובים, אם זה הספרים המעולים שלנו או המנחים הנפלאים שלנו לרוב (הבנתי מחברים שהזמינות והנכונות שלהם להסביר ולסייע היא לא מובנת מאליה) ויש שיעורי אופק וכו'.
בקיצור, שאל ונענה..
 
איזה משרה?

תיראה אתה צריך להבן זה שמדובר באוניברסיטה פתוחלה וגמישה לא אומר שלא לומדים-לומדים בערך כמו באוניברסיטה רגילה, קורסים דורשים זמן והשקעה.
 
למעלה