מישהו/י פה קרא את הספר "אתה יכול לרפא את חייך"?

MTFNK

New member
מישהו/י פה קרא את הספר "אתה יכול לרפא את חייך"?

וואי, לא הייתי פה חודשים...

עבר חודש ממתי שהתחלתי לעשות את התרגילים בספר. השאלה לגבי ההצהרות החיוביות, כמה זמן בערך צריך לעבוד על כל הצהרה עד שהיא הופכת לאמונה? ואיך יודעים שהיא באמת הפכה לאמונה ואפשר להפסיק ולעבור להצהרות אחרות?

את יודעת כשהצהרה הפכה לאמונה כשהרגשתך מתשנה ופתאום

הדבר שהיה לך קשה מגיע יותר בקלות ויש יותר זרימה
ההרגשה יכולה להשתנות יחסית מהר ( כי היגד חיובי מרים), אבל ממש במבחן התוצאה את כבר תראי לפי הלפני ןהאחרי

MTFNK

New member
סבבה, אני מקווה באמת לשים לב להבדל

לקחתי שתי הצהרות ואני חוזרת עליהן כמה שיותר במשך שלושה ימים, אני מקווה שזה מספיק, כי יש עוד עשרות הצהרות שאני רוצה לעבור עליהן

לדעתי האישית ( טוב זה גם באופי) תפסת מרובה לא תפסת

אני הייתי בוחרת את ששת או חמשת או שלושת ההצהרות הכי חשובות לי כרגע
וחוזרת עליהן איזה חודש אחרת זה עלול לעשות עבודה שטחית וגם קשה לחזור על הרבה הצהרות תחשבי מה הנושאים שהכי את רוצה לשים עליהם דגש
אבל אם את מסתדרת תנהגי בדרכך

אני מציעה לך לקחת הצהרה אחת ולהיצמד אליה בהתחלה

כיוון שהצהרה אחת תהיה לך כל הזמן בתודעה ויותר מזה זה כבר מהיר מידי ושיטחי
מידי
בכל מקרה
בהצלחה

MTFNK

New member
קראתי רשימה של מלא הצהרות ובחרתי בשתיים

שיותר בלטו לי והיו נראות לי חשובות

הכי יעיל תצמידי מנטרה לנושא לדוגמא

למשל נגיד שהנושא הזוגי קשה לך תמצאי מנטרה מתאימה וזה הזמן שלך לשחק עם המנטרה להגיד אותה בצורות שונות להאמין שאת מאמינה בה ולעשות איתה "אהבה" תקופה ארוכה ולא רומן של שלושה ימים
לדעתי ככה זה ממש יכנס לך לד.נ.א

את יכולה גם לשים את המנטרה כתובה על דף בתוך הבגדים

שאת לובשת או בכיס או מתחת לכרית התת מודע יזהה את הדף כמנטרה וזה יהיה בעל אפקט הטמעה גדול יותר כשעשיתי תקופה קצרה את שלושת המימדים עם מטפלת שמתי פתקים בבגדים

רותי 11

New member
אני קראתי את הספר

בעלי קרא אותו כבר 5 פעמים
בכל אופן כל מנטרה תלוי עד כמה האמונה
מושרשת בפנים
אני לא חושבת שיש זמן ברור לגבי זה
אבל ברור שאלה דברים שצריך להרגיש אותם
לגבי מנטרות זה לקוח קצת יותר זמן מעבודה
חפירה פנימית.

elar84

New member
זה ספר שהולך איתי קרוב ל10 שנים

אחד הספרים שהאיר את דרכי ופתח את הדלת לעולם הרוח.
אני חושבת שתתמקדי בכמה הצהרות חיוביות והיצמדי אליהן למשך 21 יום או יותר כפי שרותי כתבה. ככה גם אני עושה .
את לא מייד חשה בשינוי, את תרגישי אותי בהדרגה בהתאם לסיטואציות שחווי.
אבל אין ספק תרגישי את השינוי חשוב באמת להתמיד ברצף של עבודה פנימית עם אותן הצהרות.
בהצלחה

MTFNK

New member
סבבה, למרות שזאת נראית עבודה קשה

אם יש 100 הצהרות שאני רוצה לעבור עליהן ואני עוברת כל פעם על שתי הצהרות... יקח לי 3 שנים לעבור על כולן =/
חייבת להיות דרך אחרת... ממש עבודת נמלים

להטמעת הצהרות תקראי את המשפט

בקול רם תרימי עיניים למעלה ולמטה כשלוש פעמים ואז תלבשי את ההצהרה על הגוף שבוע שבועיים במהלך היום וכשאת הולכת לישון את יכולה לקרוא את זה בקול גם לפני השינה ובבוקר זה יספג לך ככה לגוף וניתן לעשות זאת עם מספר גדול של הצהרות בהצלחה

בשיטה הזו תוכלי להטמיע הצהרות במהירות

נהוג לשאול את הגוף כמה זמן הוא צריך להטמעה אבל כיוון שאת לא יודעת תלבשי אותן שבועיים שלושה. בנוסף תסככי את ההצהרות ככה שתלבשי אותן בערימה אחת את יכולה לשים בחזה או מתחת לחולצה אני השתמשתי בתקופה הזו בפאוץ שהיה צמוד אלי כל פעם 10 11 הצהרות וזה יגמר מהר. אפשר במהלך היום גם לעיין בהן מידי פעם

בהצלחה ולגבי העיניים

תרימי עיניים למעלה ולמטה על כל הצהרה בנפרד מספיק סשן אחד המינימום 3 פעמים. למשל נגיד יש לך הצהרה אני אוהבת את עצמי כתבי אותה על דף קראי בקול הזיזי עיניים למעלה ולמטה 3 פעמים או יותר ואז תצמידי אותה לגוף

elar84

New member
למה 2 הצהרות?

תעבדי במקביל על 6 הצהרות.
אני גם מצטרפת למה שקוסמת המליצה על פתקים שיהיו עלייך.
לפי דעתי כשמתמקדים ב 6 הכי חשובות וממשיכים הלאה כול פעם 6 החשובות בהתאם לתקופה אותה את עוברת זה הכי יסודי.
לנסות ו"לסיים" עם זה רק כמה שיותר מהר זה לא עובד. וכן צריך סבלנות.
אבל אני אשמח לשמוע על הצעות מהירות יותר שעובדות.

MTFNK

New member
מצאתי שיטה אחרת שעובדת כדי לשנות אמונות

אני משתמשת בNLP, וזה לוקח בערך 10 דקות לשינוי כל אמונה.
אז אני משנה 1-3 אמונות ביום.

elar84

New member
את יכולה לשתף אותי איך?

אני מאוד אשמח להכיר את השיטה

רותי 11

New member
מתוקה את צריכה לבחור הצהרה מחזקת יש בה

את רוב האלמנטים שאת רוצה לשנות
תבדקי טוב טוב מה המשותף לרוב
הדברים שאת רוצה לשנות ותעשי
מנטרה מקיפה לזה

הצעתי לבחור רק 2 הצהרות ולחזור עליהן ולא הרבה הצהרות

במקביל
כיוון שאני חושבת שכמו כל דבר שמטמיעים במודע או בתת מודע צריך לעשות זאת באופן מאד מאד מדורג ואיטי כדי שזה באמת ישאר שם ויחלחל לרבדים העמוקים ולא ישאר רק באמה של מנטרה
א י מהמאמינים שצריך לעשות הפסקה בין שינוי לשינוי
המוח שלנו והרגש שלנו צריכים זמן ומנוחה לעבד דברים ולהטמיע אותם וניראה לי מטזר לחזור על כ ה וכמה מנטרות במקביל בלי באמת לאפשר לנפש לעבד אותן ועיבוד יכול לקחת גם חודשים
הכי גרוע להגיד מנטרות בלי סוף ולהיות בהיי שהנה יקרה שינוי עמוק וכשזה לא קורה האכזבה גדולה וכךגם הנפילה

למעלה