קשר יש אבל השאלה היא, באיזה קשר את חפצה?
כסידרה ארוכה ומצליחה לדוקטור הו יצאו ספרים, קומיקסים וסיפורי אודיו נילווים ובדומה להרבה זיכיונים דומים, הכלל בעולם של דוקטור הו הוא כזה: מה שנראה על המסך - קובע. עלילת הספרים, קומיקסים ותסכיתיי רדיו הם סיפורים משניים שאושרו והופקו באישור וידיעת BBC ולפעמים מיוזמתו. הכוונה בסיפורים משניים היא שכותבי סידרת הטלויזיה לא מחוייבים להתייחס לסיפורים הללו כ'קאנון רישמי' ולרוב לא מתייחסים אליהם כלל אני אוהב להחשיב את הדבר כאל יקום מקביל מורחב. לדוגמא: לדוקטור התשיעי היו בסה"כ 13 פרקים אבל ביקום המורחב היו לו 19 לדוקטור השמיני היתה הופעה טלויזיונית אחת אבל למעלה מ-70 הרפתקאות למעשה, עד כה ידוע לי רק על שני ספרים שנחשבים כקאנון לסידרה וזה הספר The Monsters Inside הרפתקאה הראשונה של הד"ר (9) עם רוז בכוכב לכת אחר. מאורעות הספר מוזכרים בסידרה של שרה ג'יין ובפרק Boom Town של ד"ר הו שגם ציין פרטים מהספר Damaged Goods שכתב ראסל דייוייס ב-1996 אם את מעוניינת רק בספרים שהמאורעות שלהם צויינו על המסך אז יש לך רק שני ספרים לקרוא אבל אם את אוהבת את הדוקטור ורוצה עוד מההרפתקאות שלו, תנסי כמה ספרים ותראי אם הם מוצאי חן בעיניך. העונה 4.5 של הדוקטור העשירי, שנעשתה כ-16 גיליונות קומיקס, היתה מאוד נחמדה והתרחשה בין הספיישלים ובינתיים הרפתקאות הדוקטור העשירי במיני סידרת קומיקס Fairy Tale מאוד טובה ואני נהנה מימנה יותר מפרקי הסידרה