מישהו,י שמע\ה על מה שהולכים

מישהו,י שמע\ה על מה שהולכים

לבנות בחניה של קניון הזהב? כתוב במוסף כלכלה שהבעלים של הקניון (יוסף גינדי או חיים) מתכנן לבנות קומפלקס ענקי עם 30 בתי קולנוע ואני שואלת,איפה יחנו צרכני הקניון??????. והקומפלקס קולנוע???

אני לא שמעתי על זה...

איפה בדיוק זה כתוב?
בכל מקרה, בקניון הזהב יש 60 דונם של חניה חיצונית. יש בחניה, אם אני לא טועה, כ- 1750 מקומות. במצב הנוכחי - מדובר בבזבוז עצום של שטח, הרי אפשר לעשות חניה תת-קרקעית כפי שנהוג ברוב הקניונים בארץ. מה גם שמדובר בשטח השייך לעיריית ראשון-לציון, ולא לחברת הקבלנות של גינדי. (כפי שקורה בעוד מקומות ציבוריים: תחנת הרכבת "ראשונים", היכל התרבות, סופרלנד וכו') לשאלתך, אני מאמין שבזמן העבודות על בניית החניה התת-קרקעית, לקוחות הקניון יחנו בחניה מיוחדת שתופשר ע"י העירייה. מן הסתם, החניה התת-קרקעית העתידית תהיה רחבת-היקף, יחסית לעובדה שהיא תצטרך לעמוד בעומס של אלפי מכוניות שיחנו בהּ כל יום. והעירייה? היא בוודאי תרוויח היטל בנייה על הקולנוע העתידי.

יש את החניה ממול. ../images/Emo13.gif

וחוץ מזה, למה שיחנו? הרי שיבנו את הקומפלקס הענקי כבר תהיה רכבת תחתית שתוריד אותנו בתוך הסרט. :) ~כן אני יודעת ששירשרתי לנועם~

amickyaa

New member
המרכז הקולנועי הגדול בארץ

המרכז הקולנועי שמתוכנן בחניית קניון הזהב יהיה הגדול בארץ והחניון כמובן יהיה תת קרקעי וישולמו מיסים (פי כמה ממה שהיום) לעיריית ראשל"צ הרעבה למזומנים עוד ועוד......חבל"ז כל בתי הקולנוע בסביבה יכולים להתחיל לסגור......

למה לסגור?

יש מספיק אנשים שמעדיפים את בתי הקולנוע הקטנים והאינטימים.

cobainos

New member
איפה אהבתך לראש העיר מר מיקי?

כן...עוד מיסים,עוד אנשים מכל המדינה שיבואו לראשון ועוד צפיפות מזוויעה...כל הכתבה הזאת שהייתה במוסף של גלובס על צמיחת העיר פירגנה יותר מידי ולא כתבה על הצדדים השליליים בדבר...

למעלה