מישהו כאן אוהב את Beck??

libro

New member
מישהו כאן אוהב את Beck??

תהיתי, אולי כאן יש מישהו שמכיר ואוהב את בק, היוצר האהוב עלי ביורת (אחרי רדיוהד כמובן)... והאם יש מושג אם הוא היה\יהיה בארץ?

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאני מתה על בק,

הוא ענק... לא שמעתי תיכונונים על בואו לארץ הוא משו כזה..

michael meiri

New member
חולה על בק

האלבום האהוב עלי שלו זה sea change אבל גוארו אפילו לא מגיע לו לבירכיים, הוא פשוט נשמע שמח מדיי, וכמו כל אומן טוב הוא כנראה לא יגיע לארץ בזמן הקרוב

לאנכון

דפש באים
(וגם בלאק אייד פיס. כן כן, הם טובים)

vegetable man

New member
בק מעולם לא היה בארץ

ואני מקווה שהוא לא יהיה בגיל של סטינג או קולינס כדי שזה יקרה.

vegetable man

New member
../images/Emo26.gif

בק מארח את ת'ום כשהם עושים כבוד ל-Velvet Underground, מתוך הופעה ב-LA,2002.

libro

New member
כן הא.. איזה באסה מטורפת + המלצות

להופעה של בק אני מוכן לשלם 600 שקל לכרטיס! אני מתחייב.. מאז שהתאהבתי ברדיוהד (2001), לא היה אומן שהצליח לגרום לי להגיע לרמת התאהבות והערכה אדירה כל כך. הוא פשוט בלתי יאמן, הכישרון האדיר שלו, החוש הומור, כמה פעמים קרה לכם ששמעתם אלבום לראשונה בחייכם, ונקרעתם מצחוק?? כל אלבום שלו הוא יצירת מופת בפני עצמה.. הסטייל.. אני מעריץ! גוורו (חווארו) חביב ביותר, אבל בהחלט לא מגיע לירכתיים של sea change. (ידעתם שבשנת 2002 סי צ'יינג' היה האלבום הנמכר ביותר בארץ?) הייחודיות של בק היא שהוא מושפע ממגוון עצום של ז'אנרים ביניהם פולק, קאנטרי, היפ הופ, אר אנד בי, סול, אלקטרו, וכמובן רוק אנלטרנטיבי וקצת אינדי.. אה- ובוב דילן. כדאי לכם לשמוע את Odelay- פשוט חובה, והאלבום הראשון שלו Mellow Gold הוא מרתק ושונה מכל השאר. האלבום Midnight Vultures הוא גם היפ הופי-סול ואת השיר הראשון אני מניח שרוב האנשים מכירים.. אני לא יכול לחכות לאלבום הבא שלו. בינתיים, יש לי 8 אלבומים מרתקים לשמוע :)

Knives Out

New member
אני חולה על BECK,

למעשה, המלצתי עליו בחודש האחרון בשרשור סופשבוע כבר פעמיים! אני חולה על MUTATIONS הכי הרבה, ואז MIDNIGHT VULTURES ו ODELAY. איזה יופי טופי.

חרטושה

New member
Beck ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בזמן האחרון אין שום להקה/אומן מאלה שאני שומעת שהוא לא מופיע איכשהו ברשימת הקרדיטים שלה.הוא השפיע על המון להקות ויוצרים, ויש לו ח'תכת הספק.

אני בדיוק שומע את השיר שהוא

כתה לפסקול של "שמש נצחית בראש צלול" (סרט + פסקול מעולים). וכן, אני אוהב אותו מאוד.

libro

New member
לפי מיטב ידיעתי זה רק הביצוע שלו...

ומי כתב אני לא זוכר

libro

New member
../images/Emo27.gif המלצה חדשה

על האלבום Mellow Gold, כבר המלצתי בחום, איכותי, מגניב ומצחיק - כדאי לקרוא את הליריקה.. הוא מדבר שם על העבודות השחורות שעבד בהן ויש שיר אחד על הבוס הרשע "מוצץ הנשמה" שהיה לו.. אתמול שמעתי את stereopathetic soul manure, יצא גם הוא בשנת 94, וכולל הקלטות מהשנים 88-92, בק אז סימל את "דור ה X" בני הנוער העצלנים באמריקה או משהו כזה.. חובה למי שאוהב את בק.

LostChild

New member
זה שיר ידוע שבק רק חידש

הוא במקור של The Korgis או משהו כזה להקת להיט אחד (היסטרי!) מהאייטיז

On23

New member
תגידו, אני היחיד שחושב שהגרסא של בק

הרבה יותר יפה מהמקור?

למעלה