מישהו כאן אוהב מיתולוגיות? אני פשוט אוהב לקרוא את זה ואם מישהו אוהב את זה שישאיר הודעה
0 056347686 New member 10/7/01 #1 מישהו כאן אוהב מיתולוגיות? אני פשוט אוהב לקרוא את זה ואם מישהו אוהב את זה שישאיר הודעה
ה הייזל New member 10/7/01 #2 אני מגיבה להודעה שנכתבה למטה. לא נהוג לפרסם פרטים אישיים בפורום ואני גם ממליצה לך לבחור לך כינוי יותר מתקבל על הדעת.
אני מגיבה להודעה שנכתבה למטה. לא נהוג לפרסם פרטים אישיים בפורום ואני גם ממליצה לך לבחור לך כינוי יותר מתקבל על הדעת.
E epitaph New member 11/7/01 #4 אני אשמח להסביר לך כשאתה שולח תגובה יש למטה ליד ``שלח`` את הכפתור של ``החלפת שם משתמש`` תלחץ עליו ותמלא את הפרטים שלך מחדש ותבחר כינוי שונה...ויש לך שם משתמש חדש -עדי-
אני אשמח להסביר לך כשאתה שולח תגובה יש למטה ליד ``שלח`` את הכפתור של ``החלפת שם משתמש`` תלחץ עליו ותמלא את הפרטים שלך מחדש ותבחר כינוי שונה...ויש לך שם משתמש חדש -עדי-
ה הייזל New member 12/7/01 #17 תוסיף משתמש חדש שינוי שם משתמש מיועד לאנשים שיש להם כבר יותר משם משתמש אחד.
ה המצאיות New member 11/7/01 #6 כן אני קורא חלק מהסיפורים הם בין מהסיפורים הטובים ביותר שקיימים בסיפרות הפמטזיה אני רק פשוט לא מאמין ששני עמים באמת האמינו בכל השטויות
כן אני קורא חלק מהסיפורים הם בין מהסיפורים הטובים ביותר שקיימים בסיפרות הפמטזיה אני רק פשוט לא מאמין ששני עמים באמת האמינו בכל השטויות
A Angelina Johnson New member 11/7/01 #11 היי, פעם ראשונה שאני פה. בכל מקרה.. אני מתה על המיתולוגיות היווניות! בעיקר אני אוהבת את אפרודיטה... מאי.
היי, פעם ראשונה שאני פה. בכל מקרה.. אני מתה על המיתולוגיות היווניות! בעיקר אני אוהבת את אפרודיטה... מאי.
פ פטרה New member 22/7/01 #18 גם אני קוראת מיתולוגיה אני קוראת מיתולוגיה יוונית ורומית ואוהבת את זה מאוד