מישהו כאן אוהב/מכיר פיוצ´רמה?

מישהו כאן אוהב/מכיר פיוצ´רמה?

פיוצ´רמה, הסדרה מאת אלו שעושים את הסימפסונס, מעין מדע בדיוני עתידני, מי שהיה בכנס בסינמטק לפני שנה או יותר, הראו שם פרק אחד, כשפריי (שליח פיצה שכל החיים שלו בזבל) מגיע לעתיד. אני אישית חושבת שהסדרה מצחיקה מאוד, מי שרוצה אני יכולה להפנות לאתר שאפשר להוריד ממנו פרקים של הסדרה,עד העונה השלישית פלוס כמה פרקים. ואל.

firefist

New member
אוהב, מכור, מת

ראיתי המון פרקים (במשך שבוע רצוף כשישבתי פצוע בבית - איזה כיף לי! :)),,, סידרה מגניבה (הביטוי מתאים לסידרה..) - והשאלה הרגילה היא: מתי היא כבר תגיע לארץ (כי לראות בטלוויזיה זה *עדיין* יותר כיף מלראות במחשב...)

כן, זה מוזר שלא הביאו אותה לארץ

בסך הכל, לדעתי זה יותר טוב מהסימפסונס, זה יכול ללכת בארץ. יש לכם מושג מאיפה אפשר להוריד פרקים? פשוט יש לי עד העונה השלישית, הפרק ה-12 בערך. ואל.

snift

New member
אפשר להוריד מהאתר של פוקס.

ולכולם יש רק עד סוף העונה השלישית, כי זה כל מה שעלה בינתיים לאינטרנט.

כשנכנסים לפינה של פיצ´רמה באתר

הוא רק מביא קובץ פלאש שלה, ומפנה לפוקס דוט קום.. ואל.

יש לי את כולם, יש לי את כולם

עד סוף העונה הרביעית... ונראה לי שאני עומד להוריד חלק מהחמישית..... סידרה חבל"ז!

moses

New member
kazaa morpheus

אפשר למצוא מלא מלא פרקים שלהם ושל הסימפסונים ובכלל תוכנות סרטים וכו עם התוכנות האלו ויש עוד תוכנות אבל אלו בין הטובות אפשר להוריד אותן בטו קאוס או דואנלוד קום כל מה שחסר זה קודקיםל- DIVX ואת זה אפשר למצוא ב: www.vcdhelp.com Bender Rules!!!!

אם זה וינדוס זה קורא. אם זה מק

צריך להתקין מדיה פלייר של מיקרוסופט. אם זה לינוקס יש פתרונות אחרים, אבל את אמורה להיות מודעת אליהם. אם זה XINU את בצרה. כנ"ל BeOS. לגבי OS/2 אין לי מושג אם מישהו עוד משתמש, אבל אם כן אז מגיע לו. מה שכחתי? ...אמיגה. דווקא על אמיגה זה יכול היה להראות לא רע בכלל (אם אפשר היה לראות AVI על אמיגה).

moses

New member
קצת פירוט לא היה מזיק

איזה מחשב באמת יש לך והאם רק avi הוא לא קורא וmpg כן או שקבצים מסוימים הוא לא קורא התקנת את הקודקים של divx?

למעלה