מישהו כאן בעמותת איילים?

Shlosi

New member
מישהו כאן בעמותת איילים?

אהלן כולם, אני מתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב קולנוע בספיר ואני שוקל להצטרף לעמותת איילים. אם יש כאן מישהו שכבר בפנים, אז יש לי מלא מלא שאלות. יש מתנדבים?

dooker

New member
ספיר זה בדרום לא?

אם כן, אז עמותת אייליים שם שווה! לא כמו בעכו...

Shlosi

New member
אוקיי

אתה בכפר בעכו? אתה יכול לספר לי על זה פרטים?

dooker

New member
אני לא בכפר, אבל

אני יכול לספר לך עליו קצת פרטים. כשהגענו לכפר בעכו, הבננו לראשונה שהוא בעצם מורכב משלושה מבנים, בלב העיר העתיקה בעכו, שלושה מבנים, מטים ליפול, מפוררים ומפחידים ברמות על! מאוחר יותר הבננו גם שזה מה שנשאר מתוך חמישה מבנים מקוריים יותר, ששניים מתוכם בכלל לא ראויים לשיפוץ... עכשיו, הרעיון הוא שבחלק מהקיץ נשפץ את המבנים, ובמהלך השנה נגור בהם. השכונה עצמה, מורכבת מאוכלוסייה לא כל כך, איך אני אגיד את זה בעדינות, לא כל כך נעימה, כן זאת המילה. בדרך חזרה למכללה כמעט דרס את אחת הבנות מהקבוצה ילד עם אופניים (הוא ניסה, פשוט פיספס...), הרגשנו כמו יהודים שהגיעו בטעות ללב עזה.. רק חיפשנו מאיפה הולכת לנחות האבן... פחד אלוהים! חוץ מזה, הפעילים בעמותה היו מאוד מאוד אדיבים, באמת, בכל סיטואציה אחרת הייתי משתתף בפרוייקט, אבל לב עכו העתיקה היא לא מקום שבא לי לגור בו... שמעתי שהכפרים בדרום היו ממש ממש מגניבים, נדמה לי שהיה אחד בדימונה, ועוד אחד יותר דרומה. לא זוכר... אם יש לך את הזמן ואת הסבלנות והכוח, לך על זה! אבל, תדאג לראות את השכונה קודם.... בהצלחה! יותם.

Shlosi

New member
הבעייה העיקרית שלי היא השעות

שצריך לתת לקהילה. אני ממש בעד תרומה לקהילה אבל 6 שעות שבועיות ועוד 100, נשמע לי קצת הרבה לסטודנט, לא? או שאתה כאחד שמכיר קצת יותר יכול להגיד לי משהו אחר? גם אני הבנתי שהכפרים בדרום ממש טובים, יש את יכיני שהוא נדמה לי הכפר שקרוב למכללת ספיר שאמור להיות ממש טוב, וגם אין לי בעייה עם מדבר וכאלה אז זה בסדר... אז מה אתה אומר?

dooker

New member
ת'שמע,

זה גם דיור, וגם מלגה. תעשה חשבון כלכלי נטו, תראה אם זה מתאים לך. וגם, אם אתה לא סטודנט לפסיכולוגיה, אין ערך להתנדבות חברתית בקורות חיים שלך, אבל אם אתה כן אז יש לזה ערך מוסף כשתבוא להירשם לתואר שני.

Shlosi

New member
אני לא

אני מתכנן ללמוד קולנוע, אבל אתה צודק- גם מילגה מאוד מכובדת וגם דיור במחירים ממש מגוחכים. נראה לי שאני אלך על זה. אולי מקסימום אני אלך על התוכנית הקלה יותר עם המילגה של ה5000 שקל... נראה כבר מה יהיה...

dooker

New member
המון המון בהצלחה! ואל תשכח לעשות שיעורי בית!

dooker

New member
תגיד מה דעתך על כל העניין הזה של

חסאן נזאר? מה דעתך כסטודנט שהולך ללמוד בקרוב במכללה שלו? בכלל, היו הרבה שערוריות פוליטיות משהו שנבעו מהמכללה הזו, מה דעתך אל אלו? http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/951771.html http://www.dargoo.co.il/displayRanking.asp?lecturerID=6502 http://www.tsofar.com/zofar/see_article.asp?id=7119 שיהיה לנו דיון מעניין, ערב טוב.

eransh1

New member
לא מבין למה חיכו

כאשר חייל מילואים או חייל בקבע מגיע במדים לשיעור אין שום סיבה שלא לאפשר לו זאת. לא מדובר הרי בלבוש לא צנוע. אדם שמגיע במדים משרת את מדינת ישראל באותו זמן ולכן חובת המדינה לא רק לאפשר לו ללמוד במדים אלה גם לסייע להקל ולהטיב עימו. מרצה שעושה דבר כזה אסור שירצה בשום מקום. מרצה שלא מוכן ללמד סטודנט במדים שלא ילמד בישראל. דעה אישית שלי כמובן, ערן שכטר רכז חוץ ופרוייקטים

למעלה