מישהו כאן בקטע של מכינות קצ"ד?

SeanZoR

New member
קד"צ אני מניח, ונראה לי שאני

ביום שלישי אני נוסע ליום הפתוח של מכינת נחשון להתרשם ולהכיר

hadasbaril

New member
אני מכיניסטית בנחשון

אז חוזרת ומטיחה לענות על כול שאלה ואתה מוזמן לבוא גם ליום פתוח.רק שכחתי מתי ההסעות אבל אני אברר בקרוב.

shulhi86

New member
סיפרו לי שזה לא משהו...

שתים שהיו שם (כל אחת לחוד) די התאכזבו... צד ציני: טוב, מה כבר אפשר לצפות ממכינת מנהיגות? התלהבות מצבא? להגיע הכי גבוה? הכל חרא... צד נחמד: טוב, האמת כנראה שיש כאלו שזה מתאים להם. ואם כך, אז שיבושם להם. אני מאמין שמי ששם ואוהב את האווירה הזו נהנה מאד, ומי אני, שמעולם לא הייתי שם שאחלוק עליו? בתקווה שלא פגעתי\ העלבתי\ הכעסתי אף אחד... ד.א. אתמול בדקתי את "בית ישראל" בי-ם. זו מכינה לדתיים וחילונים, מזכירה מאד את אדרת באופי... התרשמתי לטובה...

hadasbaril

New member
זה אישי

בואי תבדקי זה לא מחייב אותך לשום דבר, פשוט תחליטי בעצמך.כי בסופו של דבר את זו שחותמת על הדח"ש.

מכינה שמכינה לשירות שהם יחד ממ"ש

מסלול מלא של חוויה ותרומה משמעותית לחברה, לציבור ולמשתתפים. בהמשך הפורום יש הודעה שלי על ממ"ש - מסלול מכינה ושירות להיסטוריונים וארכיונאים הכולל שנת לימודים עמוסה ומרתקת במתכונת אקדמית ואחרים שנתיים/שלוש של שירות צבאי או לאומי במוסדות מחקר וארכיונים ציבוריים וצבאיים. ממ"ש מרתק וחלוצי. בשנה הבאה מחזור ראשון של המכינה יוצא לדרך. צרו קשר

Phlawless

New member
אני../images/Emo187.gif

הייתי בכנס של מכינת רבין בטבעון עדיין שוקלת את העניין.

EyaL 18

New member
אני שמח שאת חושבת על האופציה.

אבל הייתי מציע לך לבחון עוד מכינות. ברבין הם עובדים חצי מהשבוע. זה די שונה משאר המכינות. תעשי מה שמתאים לך אבל כדאי שתעברי במעיין ברוך.מיצר. אדרת. או עיין פרט.

מכינת רבין היא מכינה מגניבה

קודם כל כמובן שהיא בחינם, אני חושבת שזאת המכינה היחידה שבחינם. היא עובדת נהדר על החיים בקבוצה, על קבלת החלטות בקבוצה ועל השתייכות לקבוצה. היא פועלת בתחום הקהילתי וכמובן מעשירה מאוד בתחום הלימודי השכלתי, כל מי שאני מכירה משם מאוד מרוצה. מומלץ.

עד כה התקבלו דרך הפורום ודרך הודעה

זו כנראה שני מועמדים לתוכנית. תודה לפורום ולמנהלו על והצליחו כי ממ"ש (מסלול מכינה ושירות) צריכה אתכם. אילן

למעלה