מישהו כאן ברווח מפול טילט?

gayala

New member
מישהו כאן ברווח מפול טילט?

אני קוראת כאן די הרבה ובזמן האחרון אני שומעת על בד ביטים מטורפים!! אז מישהו כאן יוצא בסופו של יום בווח מפול טילט?

klapim

New member
כן בטח ודאי

האתר עושה מאלן כסף עלינו הפריריים הישראלים

2המרפא

New member
אני גם מורווח בפול טילט בכמה מאות דולרים

שהיו אמורים להיות הרבה יותר אם לא הייתי טילטיונר מפגר.

alextoon1

New member
אני הייתי מורווח 1500$ עד ששיחקתי שיכור

שבוע שעבר והורדתי את הרול מ-2K ל 600$... לא אשחק שיכור יותר זה בטוח...

2המרפא

New member
תנסה אומהה שיכור זה הרבה יותר כיף

שרפתי 5 אלף דולר בשעתיים וחצי כככה

alextoon1

New member
תודה על העצה אבל נראה

לי שאני אוותר

2המרפא

New member
+1 קאש גיימס במיוחד בפול טילט הם ברמה כל כך

גבוהה שאלא אם יש לך בנקרול לחטוף סווינגים ויכולת ממש גבוהה עצה שלי זה להתרחק מהם. בסטארס הייתי מרסק את ה2\4 דולר, בפול טילט אני לא מצליח לנצח את ה0.25\0.50

shaywh

New member
לא, פשוט להתחיל אותם מלמטה

הרמה בnl2 לא כזאת גבוהה... משם מתקדמים. אם הייתי חייב לעבוד בפוקר יכול להיות שהייתי משחק ב2 כל היום ומסתדר עם זה איכשהו כי אפשר להגיע לוין רייט של כמה עשרות בליינדים למאה ידיים כשסשן סביר פלוס מגיע לאחד ליד. nl50 יש מיליון רגים שטחנו מאות אלפי ידיים ועוקבים אחרי נתונים בפנאטיות ויש עוד שלוש רמות באמצע, 5 10 25.

2המרפא

New member
בוא נהיה רציניים לרגע הסיכוי לראות רווח בפחות

מNL50 הוא די קטן כי הסכומים זניחים. אולי ב25 אבל גם שם מתחילים כל הרגים לשבת. PTR הרס את החיים של כל מי שמנסה לקחת שוטס והיום זה קרוב לבלתי אפשרי.

AdAmD1

New member
למה PTR הרס את הסיכויים לשוט טייקרס?

ומה הכוונה ל"רגים"? אני עוד מתחיל בשפת הפוקר-אינטרנט :p

2המרפא

New member
כי בPTR אני יכול לגלות כל פיסת מידע עליך

שאתה רק יכול לחלום עליה כולל כל היסטוריית הידיים שלך. איך אתה משחק פלופ טרן וריבר, איפה הנקודות חולשה שלך וכמה אגרסיבי אתה משחק בכל ספוט אפשרי. רגים-regs, regulars שחקנים קבועים שיושבים וחורשים את הלימיט במאות אלפי ידיים ותסמוך עליי מניסיון שאתה לא רוצה לשחק איתם. הם יושבים עם רולים מאוד יפים עוקבים אחרי כל פיסת מידע עלייך (תתפלא כמה מהר אתה יכול למצוא את זה) וככל הם שחקנים מצוינים.

AdAmD1

New member
דווקא לי נראה שרוב הגריינדרים הכבדים יושבים

בסטארס לא בפולטילט..

2המרפא

New member
אתה תתפלא כמה גריינדרים פנאטיים יושבים בטילט

במיוחד בראש בראש

shaywh

New member
אתה מתכוון אולי לרווח יפה

בגדול יש לי משהו כמו 25 BB פר מאה ידיים בnl2 sh. על פני 5K ידיים בערך. וזה כשאני אולי כותב בצורה רצינית אבל שחקן מאוד לא רציני או מחוייב למשהו. אז אם נניח שהוין רייט הזה ימשיך ואני משחק 2000 ידיים ביום כי הפכתי לרציני יותר (ארבע שולחנות ביחד שלוש פעמים ביום נניח, זה לא הרבה זמן כל פעם ולא מולטי טייבלינג קשה). זה אומר שאני עושה עשרים כפול חמישים בליינדים ליום שזה אלף בליינדים שזה 2000 סנט שזה עשרים דולר. תשחק בגורמים האלה איך שתרצה אבל מה שלא תעשה להם בסופו של דבר אחרי שבועיים אני יכול לעבור הלאה לnl5 עם הרבה מאוד ביי אינים ברול כשלשם שינוי אני רגיל לשחק עם טראקר ולראות איך אני מסתדר שם ואיזה התאמות צריך לעשות. וכן הלאה. אם יש מיומנויות משחק בסיסיות ורצינות אז להתחיל לגרד מלמטה זאת הדרך.

למעלה