מישהו כאן דרואיד?

Justin Angel

New member
לא תקפתי אותו.

אם הייתי תוקף אותו הוא היה בוכה כרגע. אין לי מושג על מה את מדברת, ההודעות הראשונות שלי כלפיו לפני שהוא טען שהוא רב-דרואיד של ישראל היו מאוד נחמדות ומסייעות ובטח שלא היו התקפה משום סוג. אם מישהו לא יכול לקבל ברוח אוהדת שמישהו אחר אומר לו שנשאר לו עוד מה ללמוד, אז אותו אדם לא צריך לדבר עם אנשים אחרים, ואם כבר הוא בטח לא דרואיד.

Nizzan Cohen

New member
אני יודע ../images/Emo13.gif תודה על כל פנים ../images/Emo13.gif

לא אמרתי שלא. רק ציינתי איך היא הפיע אצל אבן שושן
ומה היה הפירוש

gwizard

New member
המממ

חשבתי די הרבה אם להגיב או לא, אבל בסוף החלטתי שכן. ג'סטין, אתה לא מכיר את הבן אדם הזה ואין לך שום דרך לשפוט את הידע שלו. מה גם, שאתה בעצמך לא כזה יודע הרבה או לפחות אף פעם לא הפגנת את הידע שלך שאנשים יוכלו לשפוט אם יש לך או אין. אבל, למרות כל ההזהרות והעץ הענקי שנעלם לדף מס 2, אתה עדיין ממשיך לתקוף, לזלזל ולהשפיל אנשים חדשים (וותיקים) שבאים לפורום הזה. לא איכפת לי שמנהלי הפורום דיברו איתך עשרות פעמים, מעשים אני לא רואה. אני מזהיר אותך, שאם התופעה תחזור על עצמה עוד הפעם, אני אישית אפנה למנהלי תפוז (שאיתם אתה גם ככה מסוכסך) ואבקש מהם להוריד אותך מהפורום הזה פעם אחת ולתמיד. ותדע לך, שבמידה ואתה חוזר תחת שם אחר, זו הפרה של התקנון של תפוז ונחשב לעבירה פלילית.

Justin Angel

New member
תודיע להם עכשיו.

איומים לא פועלים על אנשים עם שגעון גדולות, שכחת? עליי לא מאיימים, ובטח לא אנשים שתקפו אותי קודם. אין לי שום סכסוך עם הנהלת תפוז והם לא מתערבים בעניינים שכאלו, ולמעשה פעם אחרונה שדיברתי עם מישהו שם זה היה לפני די והותר זמן. אם אתה מרגיש צורך עז ליצור עמם קשר תרגיש חופשי, אני לא עוצר אותך ולא אגיב לשאילתות בעניין. הגבתי באותו אופן שאני מגיב לעלבונות דתיים כלפיי באשר יהיו. גם את הדת שלי אפשר להעליב, וזה אחד מהדברים שהכי פחות מומלץ לעשות. אני לא חושב שהאדם המדובר הוא פיסח, טיפש או אידיוט ולכן הדבר בהחלט נכנס יפה לתחום עלבון דתי. אני לא מפגין ידע בתחום הדרואידי ולא טוען שמחזיק יותר ממה שאני יודע שגם זה פחות מדי לטעמי. ואני יודע שהאיש הוא לא דרואיד מכיוון ושום דרואיד אינו דרואיד, וגם הכותב אמור לדעת זאת אם באמת הוא מוכשר ורב בשנים.

gwizard

New member
לא קשור לדת

גם כאשר מישהו מפגין חוסר ידע או סתם אומר משהו שנראה לא נכון בעיניך, זה לא אומר שאתה צריך לתקוף אותו ואז להסתתר מאחורי התירוץ: "אוי, הוא מתקיף את הדת שלי". חוץ מזה, הוא לא העליב את הדת שלך, הוא אמר את עמדתו כפי שהוא רואה אותה. בין אם הוא טועה או לא, זה לא לך לשפוט. אתה לא הסמכות לדרואידיות, בעצם אתה לא סמכות לשום דבר. או ושים לב לעץ החדש שפתחתי, כי הפעם אני לא מתכוון לוותר לך. די, עברת את הגבול.

Justin Angel

New member
איזה עמדה?

הוא טוען שהוא דרואיד, זה עלבון דתי. זה לא עמדה, זה או טירוף, הזייה או שקר בוטה. במצב האחרון, כפי שאני חושד שזה כך, זה עלבון דתי. זה לא מדע טילים.

kat re

New member
קודם כל זאת כן הייתה תקיפה

עוד פעם התחלת??? אין לך בושה?? תשים לב איזה מן שקרן אתה ואיזה מן בדיחה אתה.... תעזוב את האנשים בשקט.... גם אם אותו אחד שקרן פתולוגי תן לו להינות מהספק... לצערי זכיתי לראות כמה וכמה שקרים שאתה סיפרת לעולם על גביי פורום זה... תעשה לי טובה תשתוק כבר.. את האיומים שלך תשמור לעצמך וגם את התיאורים המזעזעים שלך.. דיי חלס עברת כל גבול.. בקישור שנתתי הבטחת משהוא וכמובן שלא עמדת, בפעם נוספת, מאחורי המילים שלך. תעשה לכולנו טובה .. תעלם.. הטוב שאתה תורם לפורום לא מכפר על הרע... אז אתה מארגן מפגשים.. אז מה? מפגשים גם אחרים יכולים לארגן . אז אתה כותב מאמרים אז מה? גם אחרים יכולים לכתוב מאמרים. הבתי קברות מלאים באנשים שחשבו שאין להם תחליף. כך שאם אתה חושב שאתה עמוד התווך של הפורום אתה טועה. כמה אנשים עזבו את הפורום בגללך??? אתה כמו בעל מכה שחושב שאם היום הוא ירביץ לאישתו ומחר יקנה לה פרחים ויהלומים אז זה יהיה בסדר... אז זהו שלא פעם אחת בחיים שלך תפגין בגרות ותתנצל. אפילו איילה כבר התערבה והגיבה ... קוף כבר היה מבין שהוא טעה... אתה נהנה ללכת עם הראש בקיר???? אם אתה חושב שזה יגרום לאנשים לאהוב אותך אז אתה טועה.. זה גורם להם לשנוא אותך, ויש כבר מספיק כאלה ששונאים אותך...

Justin Angel

New member
איך היה רשום שם?

"אני לא אתייחס", כן... זה נשמע כמו ציטוט נהדר שלי.

kat re

New member
מתאים לך בתור בת יענה...

תטמון את הראש בחול .. זה בסדר! עד שתעבור מכסחת דשא ואז הראש בחול זה מה שישאר

Justin Angel

New member
אני מצטער.

אבל בניגוד אלייך אני יודע שמקום הדיום הזה לא בפורום ולא מנצל בצורה בוטה את העדרות מנהל פורום כדי להביא לכדי מימוש את סדר היום הפרטי שלי ולמשש נקמה אישית. אם וכאשר יהיה מנהל פורום והוא יסכים להתכטשות שכזו בפורום והדבר לא יפגע בתפקוד התקין שלו, אני בשמחה אגיב לטענות המגוחכות שלך. עד אז תראי קצת אחריות אישית ותסתמי.

gwizard

New member
טעות בידך

יש מנהל פורום שפעיל ב-100%. פשוט הוא בן אדם סלחני מדי

kat re

New member
תשים לב...

באיזה קלות אתה פוסל בן אדם??? אתה בכוונה מתעלם מקיומו של דותן? או שזה עוד חלק מהמשחק שלך?

Justin Angel

New member
הוא עדיין לא קיבל סמכויות מנהלתיות.

אם היו לו סמכויות אדמינטרטיביות רוב השרשור הזה היה נעלם, ואת יודעת את זה, ואת מנצלת את העובדה שאין מנהל באופק שיכול לאכוף את החלטותיו.

למעלה