מישהו כאן דרואיד?

L e s t a t

New member
אתה לא מסוגל למחוק הודעות ולהגביל?

כשאני קיבלתי גישה לאדמין (ולא, השם שלי עדיין לא היה כחול ולא הוכרתי כמנהל) יכולתי למחוק הודעות ולהגביל את מי שצריך כמו גדול - אני מנחש שגם אתה.

kat re

New member
אני מנצלת את העדר מנהל הפורום?

ודרך אגב אתה שוכח שיש את דותן. תגיד אתה לא מפחד שיפגע בך ברק איפה שאתה יושב בגלל כמות השקרים שאתה מספר? אתה איימת על מישהוא, העלבת אותו ומה לא.. גם אם הוא מדבר שטויות גמורות לגביי הדת שלך אז פשוט תאיר את עיניו תחלוק עימו את כל הידע הרב הזה שאתה טוען שיש לך... אבל לא.. למה לך לחלוק ידע (שדרך אגב אני גם די בטוחה שיש לך ידע אב לא בכמויות שאתה טוען), כשאפשר פשוט להיכנס בבן אדם זר לחלוטין. במקום להראות לו איפה הוא טועה לדעתך ואולי בזה להפוך אותו לחבר קהילה מועיל ופעיל, ולהעשיר את הידע שלו אתה מעדיף לפעול נגד כל המטרות שיש לקהילה, כמו לגדול ,להיתרחב .... אתה מזיק לקהילה אתה לא מבין??? מישהוא עיצבן אותך , לך לקיר דפוק בו כמה אגרופים ותחזור. אבל בשום פנים ואופן אני לא אסכים שאתה תהפוך פה חברי פורום לשקי האיגרוף הפרטיים שלך.... וחוץ מזה חשבתי שאמרת למעלה שאתה לא מתכוון להגיב.... אפילו כאן אתה לא יכול לעמוד מאחורי המילים שלך...... אתה ילד מגודל ולא מחונך....

kat re

New member
תפסיק להיתחבא מאחורי הצהרות

סתמיות.. אם אתה חושב שפורום יש מקום לאיומים שלך אז יש בו גם מקום לוויכוח הזה. נקמה אישית?? על מה? על זה שנעלבת כמו ילד קטן ושמת אותי ברשימת האינוויסיבל... אוי לא... ג'סטין אנג'ל לא רוצה לדבר איתי.. איך אני אחיה עכשיו? אני לא נוקמת ולא נעליים אני מנסה לגרום לך להבין שככה לא מתנהגים בני אדם תרבותיים. בן זר שיכנס לפורום יראה את הקללות שלך והאיומים שלך והוא לא ירצה להיתקרב לפורום הזה יותר... . להראות קצת אחריות אישית?? מה אם האחריות שלך?? אתה טוען שאני עוברת על חוקי הפורום ... ומה איתך כמה חוקים הצלחת להפר בשנה וחצי האחרונות .. אם היה לי עשר אגורות על כל חוק שהפרת הייתי יכולה היום לבנות מקדש לרה ולחיות כמו מלכה. אז תעשה טובה פעם אחת בחיים שלך תחשוב על טובת הקהילה ותסתום את הפה... ותתחיל להינהג כמו בן אדם.

Druid Master

New member
בוגר...

שתצליח לגבות את דבריך אני אתייחס אלייהם. אתה מאוד תוקפני אתה יודע "משחקי כדור באיברים בגוף"....? אני לא שקרן ולא הוזה.... זה שאני פסיכי זה משהו אחר...:) עזוב ג'סטין אתה לא מכיר אותי עדיין.... את תגיד כאלו דברים על מישהו שאתה לא מכיר אתה ממעיט בערכם של אנשים אל תשפוט אותי מהר מידי... ו...אני לא פרנואיד אם אתה חושב שזה פרנואיד אתה צריך להכיר את אבא שלי חחחחחח עד אז אל תלחם איתי זה לא שווה את זה חבל סתם לריב על אי הבנה לא משנה בין אם היא שלי או שלך בשביל לספק אותך נגיד שאני טעיתי טוב? אם זה מרצה אותך סבבה אבל בבקשה אל תאיים... אתה לא מפחיד אותי חבל על האיומים סגור הנושא עכשיו?

מממ, משהו פה מוזר...

גם לי יש ידיד שהוא מזל שור והוא דרואיד(מתלמד כמובן...)... אפשר את שמך בבקשה...?

morgan le fay

New member
מתלמד?

ממתי אני מתלמד סיוון? אם את לא יודעת מי אני תנסי את הניק ניים שלי באיי סי קיו psychotoron

kat re

New member
תאמין לי שנמאס לי

אבל לג'סטין אין שום זכות להיתנהג ככה לאנשים חדשים הוא ממ שרוצה להעליב מישהוא , זה בוער לו , שיעשה את זה בפרטי.. כל עוד ג'סטין ימשיך להתנהג כמו.. אפילו אין לי מילה מתאימה שלא תעליב אני אאלץ להמשיך ולהגיב הדברים כמו שהם לא יכולים להימשך....

RANDYme

New member
אף פע םלא שמעתי על

המושג דרואיד, אבל אם זה מגדיר מישהו שקשור לטבע בצורה שאי אפשר להסביר- אז כן... אני דרואידית... עכשיו שמישהו בבקשה יסביר לי קצת מה אני, כי אני חדשה כאן...ואין לי מושג מה זה דרואיד. אגב- מישהו פה הוא וויקאן? (wiccan)

למשל אני

וויקאן. יש עוד כמה בפורום. אם הם ירצו, הם יציגו את עצמם. אפשר להסביר מה הוא דרואיד, לפחות בצורה אינטלקטואלית, החוויה זה כבר משהו אחר. זה לא סתם "מישהו שקשור בטבע בצורה שאי אפשר להסביר", כי תחת ההגדרה הזו אפשר לכלול עוד הרבה דברים אחרים. וויקנים, למשל. שמאנים, עוד דוגמא. ויש עוד הרבה. כדי להבין מי היו הדרואידים של העבר ומי הם של היום, כדאי להכנס לקישור הזה. עוד אתר מצויין הוא קלטיקה ישראל, שמופיע באזור הקישורים של הפורום. כמו כן, ישנם מאמרים שיעזרו לך להבין טוב יותר מה טמון במילה "דרואיד".

למעלה