מישהו כאן היה על הטיסה האחרונה הזו?
D dudi4321 Active member 4/11/19 #2 לא אבל היתי רוצה נשארתי ברצון. לקח כשעתיים לבצע את הציור ושריפת דלק בשווי כ60,000 ש"ח. פינאלה אדיר למטוס בן 45 שנות טיסה!!  
לא אבל היתי רוצה נשארתי ברצון. לקח כשעתיים לבצע את הציור ושריפת דלק בשווי כ60,000 ש"ח. פינאלה אדיר למטוס בן 45 שנות טיסה!!  
Y YosMan1 New member 4/11/19 #3 הטיסה מרומא לקחה 5 שעות, זה נשמע לך הגיוני לגרור את הנוסעים לתרגיל היחצני הזה ?
A anigodin New member 4/11/19 #4 הנוסעים ידעו מראש על התרגיל והם בחרו בטיסה הזו בגלל המשמעות ההיסטורית שלה. לא בכל יום מוציאים לגמלאות מטוס שהיה עמוד השדרה של חברת תעופה וסמל בכלל.
הנוסעים ידעו מראש על התרגיל והם בחרו בטיסה הזו בגלל המשמעות ההיסטורית שלה. לא בכל יום מוציאים לגמלאות מטוס שהיה עמוד השדרה של חברת תעופה וסמל בכלל.
A anigodin New member 4/11/19 #5 תיקון קטן המטוס שיצא לגמלאות לא היה בן 45, רק בן 24 או 25. 45 שנה שירתו מטוסי ג'מבו באלעל וזה היה האחרון שיצא משירות.  
תיקון קטן המטוס שיצא לגמלאות לא היה בן 45, רק בן 24 או 25. 45 שנה שירתו מטוסי ג'מבו באלעל וזה היה האחרון שיצא משירות.