מישהו כאן יודע אם Skype for business תומך במצלמת IP?

sitepoint7

New member
מישהו כאן יודע אם Skype for business תומך במצלמת IP?

היי לחברים,

אני שואל כי סקייפ רגיל תומך רק במצלמה מקומית שמחוברת ב USB
כלומר אם אני מעוניין בסקייפ עבור חדר ישיבות אז אני צריך שהמצלמה תהיה מחוברת במרחק סביר באמצעות כבל USB למחשב...
הדבר יהיה ניתן לפתרון פשוט באמצעות שימוש במצלמת IP אותה אחבר בכבל רשת לתשתית ולרכזת

אודה לתשובתכם.

lilimeshi

New member
באופן יבש לא אבל

יש שתי אפשרויות : 1. להשתמש בסמארטפון כדי לדמות לסקייפ את זה 2. להשתמש בתוכנת צד שלישי כגון manycam שיוצרת אמולטור לסקייפ כך שהוא חושב שזו מצלמה מקומית

sitepoint7

New member
זה דבר אמין/יציב ה manycam הזה?

מה שקורה זה שבגלל שעובדים חזק עם סקייפ אז נוצר מצב אבסורדי שציוד מקצועי של חדש ישיבות איננו רלוונטי ומבקשים סקיים עם מצלמת אינטרנט...
מצלמת אינטרנט (טובה ככל שתהיה) הינה מצלמת USB ולכן היא גם מוגבלת למרחק של 5-10 מטר

hetzbh

New member
יש לך את האפליקציה הזו

שהופכת מצלמות IP לתואמות תוכנות כמו SKYPE וכו'
קח בחשבון שהאיכות לא תהיה מי יודע מה ולמען האמת, אם חדר הישיבות לא כזה גדול, אולי כדאי להוציא כמה מאות שקלים ולרכוש מצלמת USB טובה של לוג'יטק
לינק: http://ip-webcam.appspot.com

sitepoint7

New member
ועדיין אני מוגבל מבחינת USB ל 5-10 מטר גג

נכון שיש Repeaterים שונים אבל הבנתי שהאיכות/יציבות לא משהו

hetzbh

New member
ואיך את זה הבנת?

בשביל חדר ישיבות רציני, צריך פתרון רציני ולא אלתורים של דבק סלוטייפ
צריכים קונפרנס רציני? תתחילו במצלמות לעסקים לקונפרנס, כשאני דיברתי על לוג'יטק לא ידעתי על מה אתה מדבר, חשבתי למחשב קטן, אבל אם מדובר על משהו עם הרבה משתתפים, תסתכל כאן:
http://www.logitech.com/en-us/product/conferencecam-cc3000e-business
לא, זה לא זול (תלוי בהשוואה למה) - זה 1000 דולר אבל זה גם עם מנועי סיבוב, גם עם מיקרופונים רגישים וכו'.
&nbsp
ואגב, אם לא הייתם מתעקשים על סקייפ, לגוגל יש פתרון ב-1000$ שכולל את הכל מההתחלה ועד הסוף רק שזה לא עובד עם סקייפ.

sitepoint7

New member
מה לעשות שסקייפ עובד אצל כולם בארץ ובחו"ל...

אני רואה את זה מעת לעת יותר ויותר ויותר

lilimeshi

New member
תוריד אותה ותעשה טסטים לפני שאתה מכניס את זה

שווה לך להשקיע כמה דולרים אפילו בטסטים כדי שלא ייפול באמצע שיחה
שים את זה לעבוד אפילו כמה ימים רצופים בין העסק לבית או משהו

למעלה