מישהו כאן יודע קאנג'י? וואי אני מת לדעת
N neko New member 30/8/03 #2 ממחר תפתח פינת "הקאנג'י היומי", ותוך 3 ומשהו שנים נכסה את כל הקאנג'י שצריך כדי להתקבל לתיכון...
S St Frangelico New member 30/8/03 #3 אם אתה כבר פה הוספתי את הIME ליכולת כתיבה ואני כאלו אני רואה HE,EN,JP ושאני כותב בJP זה כותב באנגלית.. וכבר יש לי את ההוספה של היכולת לכתוב באסיינטל לוונג'וויג' עזרה? קאנג'י זה השפה אם הסימנים?
אם אתה כבר פה הוספתי את הIME ליכולת כתיבה ואני כאלו אני רואה HE,EN,JP ושאני כותב בJP זה כותב באנגלית.. וכבר יש לי את ההוספה של היכולת לכתוב באסיינטל לוונג'וויג' עזרה? קאנג'י זה השפה אם הסימנים?
N neko New member 30/8/03 #4 שים לב שיש לך (אם אתה בXP) ריבוע קטן למעלה מימין לEN, HE או JP. תלחץ עליו, והLANGUAGE BAR יקפוץ לך החוצה מהTASKBAR, ואז יפתחו לך יותר אפשרויות כשתהיה בJP.
שים לב שיש לך (אם אתה בXP) ריבוע קטן למעלה מימין לEN, HE או JP. תלחץ עליו, והLANGUAGE BAR יקפוץ לך החוצה מהTASKBAR, ואז יפתחו לך יותר אפשרויות כשתהיה בJP.
S St Frangelico New member 30/8/03 #5 זה כבר על זה! יש לי את הריבוע אם האפשרויות וזה על JP וזה כותב באנגלית
V Vegeta fanatic New member 30/8/03 #6 אפרופו קאנג'י... מאיזה כיוון לאיזה כיוון כותבים ביפנית? זה תלוי בסוג הכתב?
N neko New member 31/8/03 #7 במקור מלמעלה למטה כאשר השורות רצות מימין לשמאל, אבל בהשפעת המערב היום כותבים כמעט הכל (חוץ מדברים אמנותיים כמו ציורים שירים ופוסטרים) משמאל לימין.
במקור מלמעלה למטה כאשר השורות רצות מימין לשמאל, אבל בהשפעת המערב היום כותבים כמעט הכל (חוץ מדברים אמנותיים כמו ציורים שירים ופוסטרים) משמאל לימין.