מישהו כאן ?מישהי?

ה מוזה

New member
זה הולך להיות לילה קשה

מה שמשפט אחד יכול לעשות מסר נשלח אלי " שינה עמוקה לעולם אחר " שאלתי בגלוי אם אפשר לקבל הסבר לזה תשובה :" אני לא אמות הלילה " למה התשובה הזו דווקא כן מדאיגה אותי ????

bercko21

New member
אני פה. ../images/Emo140.gif

לצערי את התשובה למה זה עדיין מדאיג אותך, אינני יכול לספק, אבל אני כן יכול להגיד לך, שמזל של מי ששלח לך את המסר, שיש לו למי לשלוח את המסר, ושהוא אולי יודע שמישהו דואג לו, ואולי, זה כל מה שצריך, כדי להחזיק את הלילה... אולי...

ה מוזה

New member
../images/Emo4.gif יופי היא ענתה לי

עכשיו זה רק כמה כדורים שאלתי כמה זה כמה אין תשובה ולי בכלל כואבת הבטן ! יותר לא אוכלת את מה שמבשלת
זה בטח יהיה עוד לילה לבן תודה איש על הפרח והתגובה

ה מוזה

New member
כן , יש לך תה עם מרווה ?

זה בסדר ..היא לא תזיק לעצמה היא רק תישן קצת לברוח מהכאב או שתצטרף להצעה שלי להציף את הפורום בשירים :) מכירה את המשפט "מה שאתה תבשל זה מה שתאכל " אני יותר לא אוכלת את מה שאני מבשלת
תודה פיור .. זו כנראה היתה קריאה לקצת תשומי בנתיים נראה לי הכל בסדר..

Pure SilenCe

New member
בהחלט מכירה..

אבל אני גם מכירה בעובדה שאני מבשלת ביודעין שזה מה שאוכל ועל אף הטעם המר.. אני ממשיכה.. יש לי תה מכל סוג שתבחרי. אני מניחה שאת רוצה תה ללילות שקטים.. אני כאן בשבילך כדי שתוכלי להיות שם בשבילה
שמרי על עצמך חזקה, מחר יבוא שמש חם ואוהב

ה מוזה

New member
עכשיו כבר לא כואבת לי הבטן

וכולם ישנים אחח איזה שקט ( ששש.. שלא נעיר אותם ) תודה ענבר על ההתפקדות הלילה רגוע ..כך נראה

EverMan

New member
לא כולם ישנים.

ישנם כמה יצורי לילה כמותי... ואפילו יצאתי היום למרות שלא ציפיתי שאצא ! הערב שלי בשעה 7 , התחיל כאשר הגיעה הפיצה (אמא עצלנית - אני לא מתלונן , הפיצה נהדרת) ... והיו לי שתי בחירות , או לצאת לבקר ידידה שלי שסוגרת בסיסית אבל זה אומר ליסוע עד טבריה , או ל"הדבק" לחבר הכי טוב שלי וחברה טובה מאוד שלו (שהיא במקרה גם חברה טובה שלי) , אבל הם קבעו מראש , ולא נראה לי במקום "להדבק" אליהם ... כוח ליסוע לא היה לי ... והיה נראה כאילו שלא אעשה כלום היום ... והזמן עבר ... והגיעה שעה 9:30 ... ואז החבר הכי טוב שלי מתקשר : "תגיד אתה טמבל ? אתה לא יוצא ולא אמרת לי ?! אתה יודע שאתה בא איתי ועם שרון נכון ?!" ודיברתי עם ההיא שסוגרת בסיסית ואני אגיע אליה היום בבוקר ... (קצת הערתי אותה , אבל לא נורא) ... בקיצור , מה שעמד להיות אסון , יצא מעולה בסופו של דבר , שחבר שלי הוכיח לי בשורה התחתונה - שיש לי חברים נהדרים (גם הוא וגם שרון
)... ואת החיילת המקסימה שלי מהקריות שמשרתת באזור טבריה - אראה היום
בקיצור , סתם סיפרתי לך סיפור שינעים קצת את זמנך , ואולי יראה לך - שגם שהכל נראה הכי אפל שיש ... תמיד יש מוצא ... ולעיתים - הסוף יותר טוב מהציפיות אפילו
ובגלל שזה פורום סגור , ואנשי אקו"ם (אקי"ם?) לא יכולים להגיע לפה ... אקדיש לך שיר :
Spread a Little Happiness Even when the darkest clouds are in the sky You mustn't sigh and you mustn't cry Spread a little happiness as you go by Please try What's the use of worrying and feeling blue When days are long keep on smiling through Spread a little happiness till dreams come true Surely you'll be wise to make the best of every blues day Don't you realize you'll find next Monday or next Tuesday Your golden shoes day Even when the darkest clouds are in the sky You mustn't sigh and you mustn't cry Spread a little happiness as you go by I've got a creed for every need So easy that it must succeed I'll set it down for you to read So please, take heed Keep out the gloom Let in the sun That's my advice for everyone It's only once we pass this way So day by day Even when the darkest clouds are in the sky You mustn't sigh and you mustn't cry Spread a little happiness as you go by Please try What's the use of worrying and feeling blue When days are long keep on smiling through Spread a little happiness till dreams come true Surely you'll be wise to make the best of every blues day Don't you realize you'll find next Monday or next Tuesday Your golden shoes day Even when the darkest clouds are in the sky You mustn't sigh and you mustn't cry Spread a little happiness as you go by (whistling solo) Surely you'll be wise to make the best of every blues day Don't you realize you'll find next Monday or next Tuesday Your golden shoes day Even when the darkest clouds are in the sky You mustn't sigh and you mustn't cry Spread a little happiness as you go by​

ToryMaster

New member
לצערי

יש לי ניסיון נרחב בהתמודדות עם דברים כאלה, על בשרי ובאיך להתמודד עם זה שאנשים אחרים עושים דבר כזה, אתם תמיד מוזמנים להרים לי טלפון ולבקש עזרה במקרה ואני לא מחוברת אותי אפשר להשיג ב: [email protected] (מסנג'ר) או: 178185943 (איסיקיו) או: 064611416 (פלאפון, בתקווה שאפרת ונטע לא יכעסו שפרסמתי אותו כאן)

ה מוזה

New member
עם כל הכבוד לך

אני באמת חושבת שלשם כך יש את סהר ואת ליאורה .. את נטע אפרת .ואת הפורום הזה ..

ToryMaster

New member
אני לא אומרת שלא

אבל במוצא אחרון, אני מציעה את עצמי לעזרה לא נראה לך נחמד?

Pure SilenCe

New member
תמיד טוב שיש עם מי לחלוק את המעמסה

הריגשית. לקבל עוד עצה, אולי גם שיזכירו לנו מה כן ומה לא לעשות.. כמו אמרתי במפגש עם סה"ר. חשוב שאנו, המנהלים, נזכור שאנו לא לבד. שיש לנו עם מי לחלוק. והפורום הזה.. מטרה נעלה. כמה טוב שגם לנו יש

neta s

New member
טורי זה מאוד נחמד מצידך

ותמיד טוב לדעת שיש עם מי לדבר. אני חושבת שהמוזה יותר דואגת לך מאשר חושבת שלא תצליחי לדבר עם מישהי אחרת.

למעלה