מישהו כאן מכיר אתר

libro

New member
מישהו כאן מכיר אתר

שמומלץ לקנות בו דרך האינטרנט אלבומים? יש לי ניסיון ברכישה דרך האינטרנט רק בארץ (כי אין לי כרטיס אשראי בינלאומי או שטות כזאת).. אז השאלה היא האם שווה לשדרג את הכרטיס לבינלאומי? אפשר לקנות אלבומים במחירים סבירים? נ.ב. אני חייב לקנות את grace של jeff buckley, גרסת UK כי שם יש בונוס טראק חשוב..

ובכן.....

לטעמי, כן שווה לשדרג לכרטיס בין לאומי. הסיבה - מגוון האלבומים (ובכלל מוצרים) שתוכל להזמין. לגבי מחיר. לא סביר להניח שיהיה זול יותר מכיוון שיש את נושא המשלוח. לגבי באקלי...אם כוונתך ללימטד אודישן של גרייס (זו שמגיע עם שני דיסקים ודי וי די) ניתן להשיג אותה באמאזון במחיר 22 דולר (לא כולל משלוח) זה ממש לא זול בהתחשב בעובדה שבארץ זה עלה 119 שקל (בערך) - כלומר כמעט אותו מחיר (טיפה יותר עם משלוח). נסה לחפש - אולי עדיין יש חנויות שמחזיקות את זה בארץ. אם לא, אני בספק שתמצא מקום זול יותר באינטרנט.

הממ.....

בכל מה שקשור לרדיוהד -אני ממליץ על w.a.s.t.e בכל השאר (וגם ברדיוהד) אני למדתי להכיר ולאהוב את אמזון(www.amazon.com) פשוט בגלל שהשירות טוב (מגיע בדרך כלל תוך שבוע וחצי שבועיים) המחיר סביר (בדגש על סביר) ואני יחסית בוטח בהם... אולי לאנשים פה יש עוד אתרים......

kittycatbone

New member
בקשר לאמאזון..

לדעתי הם נחשבים כמאוד אמינים... פעם חברה שלי קנתה כמה דיסקים אצלם, והקופסא של אחד מהדיסקים הייתה ממש טיפה שרוטה (במידה שזה לא כזה מפריע), והם הביאו ביחד עם הדיסקים קופסא ריקה בשביל להחליף אותה. שלא נדבר על זה שזה מגיע גם ממש מהר
ואם יש מוצר פגום הם מחליפים בלי בעיות.

libro

New member
תודה לכולם... ובקשר

למחיר ה shipping, כמה הנזק?

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

לכן אני מניחה שכשקונים דיסקים יהיה משתלם יותר לקנות כמה באותה פעם, כי דיסק שעולה אולי 12 דולר נחשב כזול, אבל עם עוד 20 שקל זה כבר מחיר כמו בארץ, ככה שעם עוד כמה דיסקים זה מתקזז והופך את המחיר לעדיין זול

למעלה