מישהו כאן מכיר מאמנים מאזור ראשון?

ילי28

New member
מישהו כאן מכיר מאמנים מאזור ראשון?

עדיפות לשייפ ראשל"צ המלצות,שמות,משהו? תודה מראש

חן M

New member
ילי28

יש לך רשימה של מאמנים אישיים במאמרי הפורום עם פירוט ההכשרות של כל אחד... את יכולה לבדוק גם את האופצייה הזאת... בעיקרון איני מכיר מאמנים מראשון...

ילי28

New member
הרשימה זה אחלה רעיון

הבעיה היא שברשימה נכללים רק אנשים/מאמנים שניכנסים לפורום ויודעים עליה. אני מחפשת ספציפית מאמן משייפ ראשל"צ ואיני מכירה אותם ולכן שאלתי אולי מישהו כאן במקרה מכיר ויכול להפנות אותי לאחד כזה.

חן M

New member
ומה הבעיה בזה?

הרשימה היא רשימה מכובדת של מאמנים עם הסמכות שונות... וזה נותן לך עוד אופצייה....

ילי28

New member
במה חזקת אותם?

בזה שאני מחפשת מדריך מראשון והוא שלח אותי לרשימה של מדריכים מתל אביב,מודיעין ואשדוד?

ילי28

New member
לא כתבתי שיש בעיה,אבל אם אני נרשמתי

לשייפ ואני צריכה לבחור מאמן משם,תסכים איתי שהרשימה לא עוזרת לי. ואז אני פונה לפורום הנחמד הזה שאמורים להיות בו מאמנים,ושואלת האם הם מכירים מישהו שמאמן בשייפ ויכולים להמליץ עליו. מה הבעיה בזה? בכל מקרה בפורום חדרי כושר היו אדיבים ובעיקר נחמדים עלמנת פשוט לענות לי לעניין ולא לחפש מה לא בסדר שאלה שלי מתחת לאדמה.

חן M

New member
צר לי שאנחנו לא נחמדים ולא אדיבים..

וכבר פעם 2 שאת מזכירה את פורום חדר כושר שהוא אחלה פורום אבל אין מקום להשוואה בינהם.... העלת הודעה לפורום וקיבלת תגובה.... היות ואף אחד לא מכיר מדריך משייפ העצה היחידה שאני או אחרים יכולים כרגע לתת לך היא לעיין ברשימה ולבחור מדריך באם את כל כך מעוניינת... דבר שני הוא שתתפלאי אבל אם את ממש מתעקשת והמאמן שווה את זה אז ניתן להכניס מאמן אישי חיצוני כמעט לכל חדר כושר בארץ תמורת הסכום המתאים...

ילי28

New member
אתה מאוד ווכחן

אני מקבלת משייפ מדריך ל-3 שיעורים במחיר מיוחד ולכן אני בודקת ומנסה לראות האם מישהו מכיר מדריכים משם עלמנת לבחור מדריך טוב שארצה להמשיך איתו גם אחר כך. בשלב זה לא שווה לי לבדוק מדריכים מהרשימה הזו. מה גם שהמדריכים שם כולם מאזורים אחרים ולא נראה לי שהם יגיעו לראשון. לו הרשימה היתה מכילה עשרות מדריכים וכאלו שהם גם מראשון,הייתי מבינה את הווכחנות שלך,אבל היא לא ופורום נועד עלמנת שכותבים יוכלו להעזר בכותבים אחרים. וזה מה שעשיתי,ביקשתי עזרה. התשובה שלך היתה התשובה שלך ואני קיוותי לקבל עוד תשובות מעוד מדריכים. לא ידעתי שלאחר תשובה ממך צריך לסיים נושא. היחס שלך מוזר מאוד בתור מנהל,במקום לעודד כותבים לכתוב אתה מעודד אותם לברוח.

שובידון

New member
מה הסיפור?על מה הוויכוח?

פשוט תגיעי למכון, תתאמני קצת לבד, תתרשמי מכל המאמנים מסביב ותבחרי לך אחד. אני לא מבין מה הבעיה. זה לא יאה ולא נכון להמליץ לך על מישהו ספציפי בשייפ ראשון. אני מניח שכולם טובים וכולם יענו על צרכיך, במיוחד אם זה 3 שיעורים ותו לא. לכן, הדרך הטובה ביותר היא שתתרשמי בעצמך בזמן שהייתך שם. לא צריך להתרגז. יום טוב.

ילי28

New member
ודרך אגב,נכון הזכרתי את פורום חדר

חדר כושר מהטעם הפשוט,שם קיבלתי תשובה מהירה,יעילה,ובלי לקבל על הראש ולשלוח אותי לרשימות שהן נחמדות אבל לא יעילות במקרה שלי.

השבח לאלות...

שעשוני|גאה|... גם פה ענו לך שאנו לא מכירים משייפ ראשון אפאחד... ואם לא ענו לך.. אז אולי זה בגלל שאנחנו לא מכירים. חוצמזה, ניסוי ותהייה , זה מה שאני אומר לאנשים תמיד, אחד טוב, שני טוב לך יותר? תמשיכי עם השני..

weman....../images/Emo9.gif

can't live with them and you can't kill them!!

חן M

New member
ילי 28

מאז שנכנסת התחלת לעורר פרובקציות מיותרות... שלחתי אותך לרשימה שיש שם מאמנים שתתפלאי מגיעים עד ראשון... לא סגרתי את הדיון פשוט עניתי לך... ואם היה נכנס מדריך או אדם שמכיר מישהו מראשון או מהחדר כושר שציינת ומציע או ממליץ לך עליו אז אדרבא בכיף... אם את לא מעריכה שעונים לך במהרה ומצפה רק לקבל את התשובה שאת רוצה אז זה קצת בעייה... יום טוב...

ילי28

New member
דוגרי? לא מבינה מה אתה רוצה

ענית לי והזכרת את הרשימה ואמרתי לך שהיא לא עוזרת לי. לא התכוונתי להעליב את הרשימה שלך. מבינה שלקחת ללב,שויין,לא נורא,אחלה רשימה .

למעלה