מישהו כאן מכלל מאמין?

assassin

New member
מישהו כאן מכלל מאמין?

על מה אתם מדברים ועל מה אני מדבר?! מישהו כאן בכלל יודע על משהו על קונספירציות? קרא את הספר על רצח יצחק רבין? דברים על הרצח של הנשיא קנדי? מישהו מכם מאמין שבכלל יש איזשהו משהו מעל האזרח הרגיל שגורם לכל מיני דברים לקרות? מה אתם מדברים כל הזמן על סרט פעולה, נחמד, מושקע, רעיון נחמד- אבל לא הרבה מעבר לזה. די להתעמק בסרט, תתעמקו ברעיון שלו. אם כבר סרט על קונספירציות - ´תאוריית הקשר´ זה סרט גאוני!

חזיר בר

New member
יודע הרבה על הכל ובטח שלא מאמין

בא אלינו פה במין עמדת שופט. אז תקשיב לי,בחורצ´יק, לא מעט יוצא לנו לדון פה על קונספירציות (זה הרי חצי מהשם),והעניין הוא,שכמה רציני שאנחנו לא עושים את זה בסופו של עניין זה בחצי חיוך ואנחנו יותר צוחקים על זה מאשר באמת מאמינים בזה. אני לא יודע בקשר לאחרים, אבל לי זה נראה טיפשי לחיות את כל החיים שלך במחשבה שהדברים הם לא כמו שהם נראים ושכולם מנסים לסדר אותך כל הזמן. בלי קשר, הקונספירצייות של רצח רבין נראים לי יותר מגוחכים מתוכנית ממוצעת בערוץ הילדים. חוץ מזה,שכן מתעמקים ברעיון של הסרט - ובלי קשר, אני מאוד לא מחבב הודעות קנטרניות ומתנשאות ללא מקום כמו שלך.

assassin

New member
מצטער

אני ממש מצטער, לא באתי בכוונה לזלזל. אני דווקא מאוד מכבד את הנושא. מתוך הבחינה המהירה שעשיתי היה נראה כאילו מריצים כאן תזכורת על התסריט של הסרט. סתם רציתי להעלות אולי איזה דיון לגבי איזושהי קונספירציה או דברים תמוהים למיניהם. אם אתה לא מאמין בדברים האלה, מה אתה עושה כאן?! בנוסף, אני ממש לא מעביר את כל החיים שלי במחשבה על זה, זה סתם כיף לפעמים להרהר בלא נודע.... מצטער אם העלבתי מישהו בפורום, זה היה ממש לא בכוונה. אני מקווה שבאמת יצא לי כאן לדבר עם מישהו על קונספירציות ולא רק להביר על זה צחוקים

srullli

New member
אאאאמממממ.....

נראה לי שזה פורום דיי פתוח שכזה מבחינת נושאים ומבחינת סוגיי האנשים ותחומי העיניין שלהם..... והרוח של הדיונים באמת משתנה ...... לפעמים רצינית ולפעמים פחות..... פשוט תעלה כל מה שנראה לך מתאים לנושא הפורום או מתאים לרוח דיונים אחרים ונראה כבר אז מה יהיה..... מה שכן..... הפורום, נראה לי שאפשר לומר את זה ככה, כבר לא ממש חדש , והועלו בו דיי הרבה נושאים כאלה פופולריים ומוכרים ומקובלים... כמו רצח רבין למשל .... אז באיזה שלב כבר לא כ"כ יודעים על מה לדבר.....

חזיר בר

New member
תראה

להעביר על זה צחוקים... טיפה הקצנתי את זה, בוא נאמר פשוט,שהדיונים יהיו רצינים אבל בשורה התחתונה בלי אמונה גדולה בצידקת הדרך של הפרונאידים מקשירת קשר גדולה.

IC4

New member
אני עם.....

חזיר בר? לא הוא מוקצן עם אסאסין? לא, הוא לא מבין מספיק אני עם עצמי
אוקיי תראו שניכם... חזיר בר - אני מסכים איתך כשאתה אומר שזה "טיפשי" להאמין כל החיים שלך שמישהו מנסה לסדר אותך. וזאת אכן לא מטרת הפורום. אך עדיין יש אנשים שמאמינים בדברים האלה , קח לדוגמא את הנקבה הרופאה ("הלן") מ´קיוב´. ולך תדע איפשהו הדברים האלה נכונים. assasin - אתה בכלל עצבנתי אותי לחצי רגע כשאתה מתפלא שאנחנו מדברים על סרט פעולה. אבל ריסנתי את התפרצות הזעם שלי כי פשוט אינך יודע את הדברים שאנחנו יודעים. ומה לעזאזל רשמת "די להתעמק בסרט תתעמקו ברעיון שלו"? כלומר מה לדעתך ה"רעיון" שלו ? ולמה אתה חושב שאנחנו לא התעמקנו בהם (שלדעתי יש בו יותר מרעיון אחד) לסיכום - קונספירציות כן יילקחו במקומן הראוי. מי שלא רוצה שלא יתעסק איתן ולא יחייך ויצחק על משהו רציני שמישהו אחר מנסה להראות. ויגור מאטריקס עם קונספירציון לסיכום שני - תקרא עוד פעם למאטריקס סרט פעולה ואולי באותה פעם אני לא ארסן את הזעם שלי ואתקע בך איזה חץ
הייתי אומר ברוך הבא לפורום , אך הכניסה שלך לדעתי הולכת להיות הנקודה הכי גרועה שלך יחסית למה שתהיה בפורום בעתיד

assassin

New member
סחטיין!

אז ככה, נתחיל מזה ש´קיוב´ הוא אחד הסרטים היותר טוב שנוצרו אי פעם, בהחלט סרט גאוני (למרות שהבמאי קנדי)(אבל גם אני קנדי)=). לא משנה. אחלה סרט. חזיר בר- אממ... בקשר לסרט ´מאטריקס´- ראיתי פעם ראשונה, הסרט עבר די חלק ולא עשה רושם גדול מדי חוץ מהאפקטים והרעיון של המטריקס עצמו שהוא משהו שאני מהרהר בו עוד מלפני צאת הסרט. בפעם השנייה באמת הבנתי יותר את הסרט והוא השאיר רושם הרבה יותר טוב, אולי הפעם השלישית תהייה בכלל מצויינת. אחד המשפטים שאני הכי מסכים איתם שם זה ´ignorence is bliss´. חבל שזה כ"כ נכון. אני מאוד אוהב את הרעיון של קונספירציות, המטריקס, ונכון- אני לא יודע הרבה מאוד על הנושאים האלה- אבל זה בגלל שחיפשתי ולא מצאתי.כנראה לא חיפשתי טוב מספיק. אני בהחלט מקווה שזו הנקודה הכי גרוע שלי בפורום הזה. אגב, בשבילך, מה עושה את הסרט כזה מיוחד?

IC4

New member
כמעט הכל בו מיוחד

מעבר לזה שזה FUICKING KICKASS הסרט הכי מאגניב בעולם וכל ילד קטן יעריך אותו ככזה פעם ראשונה שהוא רואה אותו זה סרט שאפשר להתעמק בו הרבה ו"לנצל" משפטים שבו כדי ללמוד על החיים הסרט הזה הפך מסתם סרט שאני אכי אואב באולם לסרט מדריך בדרגה מסוימת. כפי שאמרתי לאחרים סרטים אחרים יהיו מדריכים אם ירצו בהם כמו לב אמיץ ופייט קלאב, שני סרטים מעולם משל עצמם. הקרב לחופש HAS JUST BEGUN.

Master Boo

New member
קיוב?!

כמה ששמעתי על הסרט הזה (וגם נדמה לי שכבר דיברתם עליו מתישהו כאן...) אף פעם לא ראיתי אותו! מה זה בכלל?! של מי הוא?! למה?! איך?!

assassin

New member
מה אתה דפוק?!

קיוב זה פשוט ה-ס-ר-ט, כל הרעיון שלו, כל מה שהאנשים שם מסמלים.... אחי, הדבר הכי מגניב והכי טוב זה שזהלא סרט מפורסם, הסרט הוא עבודת גמר של סטודנט קנדי.... פשוט סרט חובה- אבל תראה אותו כשאתה מרוכז אחו-שקשוקה!

assassin

New member
מה אתה דפוק?!

קיוב זה פשוט ה-ס-ר-ט, כל הרעיון שלו, כל מה שהאנשים שם מסמלים.... אחי, הדבר הכי מגניב והכי טוב זה שזהלא סרט מפורסם, הסרט הוא עבודת גמר של סטודנט קנדי.... פשוט סרט חובה- אבל תראה אותו כשאתה מרוכז אחו-שקשוקה!

תאוריית הקשר אכן גאוני

ראיתי אותו שבוע שעבר ודי פחדתי... יש בו קטעים מפחידים לאללה, כמו הקטע שהאנשים הרעים קושרים לו את העיניים למעלה עם סלוטייפ! אימאלה. ואני כן מאמינה בקונספירציות. מכל סוג. זאת הסיבה היחידה שאני בפורום הזה כי *עדיין* לא ראיתי את מטריקס *לא להרוג אותי!* אבל אני חושבת שלקחת רציחות של אנשים ולעשות מזה קונספירציות זה לא משהו. עדיף כבר לחפש לבד קונספירציות של חברות ענק וכאלה. אם יש למישהו רעיון אשמח לשמוע...

Master Boo

New member
סליחה שאני מעיר לך-

אבל לכי לראות מאטריקס !!! זה לא בסדר... גם לא ראית מאטריקס, ואת גם מבקשת שלא נהרוג אותך... כמה אפשר?! מוגזם! ובשביל היופי-

לא מוגזם בכלל

לא איכפת לי. אני מודעת שיש לי פער ענק בהשכלה. אני אראה. בקרוב. מאוד בקרוב. :) ואיך שאני אראה אני אספר לכם מה אני חושבת. חברה שלי סיפרה לי את העלילה וזה נשמע מאוד חכם ועמוק.

talikobi

New member
תגובה

אני מאוד אשמח לשוחח על קונספרציות, האם מדובר בסרט של מל גיבסון ? אני זוכרת אותו דיי מזמן יש להניח כי את משוחחת על מה שעובר על אדם כה קטן שנתון בידע הגדולים והחזקים???

למעלה