מישהו כאן משחק ב FULLTILT POKER???צריך עזרה

modz0r

New member
יותר פשוט לכתוב את השאלה ולחכות

מאשר לכתוב שאתה צריך עזרה, ולחכות שישאלו אותך מה אתה צריך. ומה אתה צריך?

VAMOS HAIFA

New member
לא חשבתי שיש עוד אנשים בשעה כזאת

זה א ב תודה באמת ג-רציתי לשאול איך משחקים טורנירים של sit&go פשוט מסובך לי העניין זה די חדש לי כל הזמן שיחקתי רק בויקטור צ'נדלר.. וגם רציתי לשאול אם האתר הזה די אמין ואם לוקחים עמלות על משיכות/הפקדות תודה

modz0r

New member
אז ככה

אין משהו מיוחד שם, פשוט נרשמים וברגע שזה מתמלא, הטורניר מתחיל. האתר מאוד אמין, ולא לוקח עמלות בכלל.

VAMOS HAIFA

New member
אה ועוד משהו,הבנתי שיש בונוסים על הפקדות

או משהו כזה לא??תקן אותי אם אני טועה

modz0r

New member
כן

יש 100% בונוס עד ל-600$ על ההפקדה הראשונה. קח בחשבון שהם לא באמת מביאים לך את הכסף, אלא אתה צריך לנקות אותו על ידי משחק באתר (אם אתה משחק הרבה, זה קל מאוד). על כל יד שאתה משחק במשחקי כסף, או כל טורניר שאתה נרשם אליו, מביא לך נקודות FTP, וכל פעם שאתה מקבל סכום מסויים של נקודות (משתנה לפי הכמות שהפקדת), אתה מקבל חלק מהבונוס. במידה ועדיין לא נרשמת, אני ממליץ לך להירשם דרך אתרי רייקבאק שונים ולא ישירות (כמו פוקרסטראטג'י, raketherake, ועוד המון אתרים אחרים). במידה וכבר נרשמת, תשכח ממה שאמרתי.

shaywh

New member
האתר אמין מאוד

עמלות הם לא לוקחים, להיפך, בד"כ גם מקבלים בונוס על ההפקדה שמשתחרר ככל שאתה משחק. את העמלות שלהם לוקחים מכל יד שמגיעה לסכום מינימלי במשחק קאש ובדמי הכניסה לטורניר. sng- סיט אנד גו. אתה פשוט הולך לחלק של הסיט אנד גו, בוחר אחד, עושה רג'יסטר, כשמתמלאת מכסת השחקנים הטורניר מתחיל. ההבדל בין sng לטורניר זה שטורניר מתחיל בשעה מסויימת עם כמות השחקנים שנרשמה עד לאותו רגע (למרות שיש גם הרשמה מאוחרת). sng מתחיל ברגע שנרשמה כמות השחקנים המוגדרת שלו. רק טיפ קטן בקשר אליהם, משיקולי עלות תועלת עדיף בהרבה לשחק את אלה של השני דולר על אלה של הדולר. הרייק (העמלה) היחסי הרבה יותר קטן ולפעמים פשוט יותר קטן מבזה של הדולר.

שלום לך אני חדש פה ויש לי שאלה קטנה.

איך אני מוריד קטעי וידאו מפליקס אני אודה לך.

למעלה