מישהו כאן משתמש בנגן שלו לשמיעת

מישהו כאן משתמש בנגן שלו לשמיעת

כתבות/מאמרים ? האם יש תוכנה טובה שאפשר גם להמיר קובץ טקסט וגם להוסיף לו קובץ LYRICS בנוחות ! ככה שאפשר לשמוע באוטובוס את החדשות באנגלית בתוספת כתוביות !

יאיר B

New member
בקיצור: שכח מזה!

ובהרחבה: כדי להמיר קובץ טקסט לקובץ קול אתה צריך תוכנה שהשם הכללי שלה הוא Text To Speach (TTS). יש מספר מצומצם של תוכנות כאלו שגם שומרות את ההקראה על קובץ. אני מכיר אחת: Natural Reader. בגירסא החינמית שלה לא ניתן לשמור קבצי קול. יש צורך בגירסא Enterprise או PRO (ואני לא בטוח שניתן "להשיג" את התוכנה ברשת...). תוכנה שמייצרת ליריקס אני לא חשוב שניתן בכלל לכתוב: הליריקסד תלוי ברצף של זמנים והתוכנה צריכה לדעת לחשב זמנים יחד עם ההמרה לכתב. מזה: החלק הראשוני של הבקשה שלך ניתן (תיאורטית) לביצוע (תוכל לשמוע את החדשות בנגן). החלק של הליריקס לא הגיוני. אם מישהו יודע אחרת - אני אשמח אם יתקן אותי!

השני גם הגיוני ,

אבל בגלל הביקוש המועט כנראה שלא עושים דבר כזה. הרי אם מקריאים טקסט במהירות מסוימת אפשר לעשות קבצי לווי באותה מהירות . לא ?

יאיר B

New member
קבצי ליווי?

התוכנה היחידה שאני מכיר שעושה Speach To Text (STT( וגם עובדת טוב היא תוכנת Dragon. תוכנה יקרה מאוד ומעצבנת בטירוף (צריך ללמד אותה את הקול של תוכנה א'...). מניסיון: התוכנה נוראה (יש לנו באוניברסיטה, במהלך הכרות התוכנה עם הקול שלי - הצלחתי להתעצבן מאוד וזה כמעט עלה במסך שבור... (ואני בדרך כלל אדם רגוע)). זה מסובך מאוד לכתיבה וחוץ מזה, כמו שאמרת, אין לזה ממש שוק (רק בנגנים הג'נריים ניתן לראות ליריקס).

אגב , דווקא G3 IAUDIO

כן תומך ! מצאתי תוכנה מצוינת ופשוטה ! http://www.zero2000.com/ בלי לריקס

יאיר B

New member
מעניין

1. טוב לדעת על ה-IAUDIO! (יש עוד מכשירים של חברות טובות שתומכות בליריקס?) 2. התוכנית שהצעת בקישור עולה 40$. ניתן להוריד גרסת ניסוי ל-30 יום (ומה עושים אחרי 30 יום?). 3. ליריקס - הסברתי שלא תמצא כאלו. DRAGON היא התוכנה הטובה ביותר לSTT אבל היא מאוד כבדה, יקרה ומסובכת להפעלה. כן היא לא עובדת עם תוכנות TTS.

weird dust

New member
יש קטע של אודיו בוקס

כאלו ספרים מוקראים. אני יודע שיש דבר כזה, אבל זה דברים שמגיעים מוכנים מראש. אם העיניין הוא לקרוא, יש תוכנה לאי פוד שמורידה חדשות פנימה באנגלית. יש כל מיני חצאי פתרונות, השאלה מה מחפשים

אחרי שלושים יום אפשר לקנות :)

בכל אופן תוכנה שווה ! אני מאמין שתוכנות עוד כמה זמן יתמכו בלירקס כי יוצר ביקוש !

למעלה