מישהו כאן מתנדב?

sharona0909

New member
מישהו כאן מתנדב?

היי!!
קראתי כתבה השבוע שעושים מאמץ להעלאת ההתנדבות כאן בארץ ועניין אותי לדעת אם מישהו כאן מתנדב איפשהו?
אני בדרך כלל תורמת, אבל מתנדבת פיזית במקום כלשהו מפאת חוסר בזמן.
לאחרונה הצטרפתי גם לעיגול לטובה, זו דרך לתרום דרך כרטיס האשראי פשוט מעגלים את האגורות בסכום החיוב כלפי מעלה (למשל אם החיוב הוא 120.80 , 20 אגורות הן לתרומה). לי זה יוצא משהו כמו 3-4 שקלים בחודש וזה ממש בקטנה..
אני מעגלת לעמותת עלם שזו עמותה שעוזרת לנוער שנמצא במצבי סיכון כמו עוני או שעבר התעללות או הזנחה.
אם זה מעניין כאן מישהו (ואני מקווה שכן :) ) יש כאן פרטים על ההצטרפות

Blue Potion

New member
אני מתה להתנדב.

אבל לא ממש יצא לי למצוא מקומות שמעניין אותי להתנדב שם - ומעוניינים במתנדבים.

למשל נפגעי הטרדות מיניות...

אני גם נורא רוצה להשתתף בפר"ח
אבל זה יקרה בבוא היום~

Purple Mushroom

New member
אוי, באמת הזכרת לי את פר"ח

כשהייתי סטודנט, הסטודנטים באמת הזכירו את פרח. אז אמרתי להם,: אני לא צריך פרח, אני צריך עץ. אני באמת עץ, עץ אלון
...

Purple Mushroom

New member
כן , אה?

כתבו לי על זה בפורום בזמנו, לפני פרוץ היו טיוב (או הפופולריות שלו). לקח לי הרבה שנים לראות את מבצע סבתא. אבל בסוף ראיתי. (באיחור של אולי איזה 6 או 7 שנים, יצא ב2002, לא?).
זה גם ציטוט של אלון אחר, בספר של תפוז, המקלדת
. של הבלוגיה.

אני בסוף הפכתי להיות חייל של אהבה, במהפכה.
בתור חייל אני אישית נכשלתי, נפגעתי.
הייתי צריך להיות נכה צה"ל, ואולי לקבל בין 6 אלף ל12 אלף ש"ח בחודש, פלוס הטבות . (זה תלוי באחוזי הנכות)
הרבה זמן לאחרונה חבר שלי אלדד, חופר לי על זה. כי יש לו חברה (כבר הרבה שנים), שהיתה כמוני, 3 חודשים בצבא, ואחרי עשר שנים, ההורים העשירים שלה תבעו את הצבא, והצליחו. (טכנית משרד הבטחון). והיא מקבלת כיום כ8 או 9 אלף ש"ח בחודש, וחיה כמו עשירה.
לאחרונה. (רביעי האחרון). על סמך שותף שלי ש', נכה צה"ל (נכה גם פיסית, נפגע ממלחמת לבנון השניה, היה חייל קרבי). שמגדילים לו את האחוזים, וצפוי לקבל. (שותפים שלי חישבו את זה), כ400 אלף ש"ח ממשרד הבטחון, כנראה רטרואקטבית. אז אמא שלי קיבלה מספר טלפון של עורך דין, ויכול להיות שתמשיך את הערעור שלה למשרד הבטחון על שמי, השקיעה בינתיים בערעור כ30 אלף ש"ח. וכבר מזמן זה תקוע.
הפעם, אחרי כמעט עשרים שנים, ועם הניסיון שלי, והפגיעות שלי, מקווה שיכול להיות שנצליח, ואחרי כמעט עשרים שנים, יכול להיות שבעתיד הרחוק, אקבל מהמדינה, משרד הבטחון וכו', מיליונים.
וסוף סוף אצליח לקנות את הדירת חדר במרכז תל אביב שתמיד רציתי. (חסכתי ביותר מ5 שנים לא רע האמת, מתקציבים מאוד נמוכים ).
סליחה על החפירה, אבל הייתי חייב.
אני לא האלון הזה, אז בבקשה להפסיק.
א.א.

=]

Purple Mushroom

New member
אני מתנדב ב-2 מקומות(בכיוון הרוח,ובמהפכה)

היו לי חסכים בתיכון, להתנדבויות.
בקיצור, אני מתנדב ב-2 מקומות. בערך מתחילת 2013, בפועל, במקום אחד פעיל, כל יום שלישי מ18:00- (פתוח מ17:00 או 16:30, יש לי איתגור כאמור, בשנה ומשהו האחרונות), עד 20:00 בערך.
בפאב מנדלימוס בתל אביב, במסגרת בית הקפה, בכיוון הרוח, של עמותת אנוש.

המדריכה לשעבר שלי, עבדה בעלם, ואחרי זה עבדה כחצי שנה אצלנו, בדיור מוגן של קידום.

אני גם מתנדב וגם מתמודד, בכיוון הרוח.
יש תחלופת מתנדבים ובעיקר מתנדבות מאוד גבוהה במקום ,מתנדב שם כבר כמעט 3 שנים, ומתכונן להתנדב עוד יותר מ7 שנים, או אפילו יותר. (לכל החיים, או עד הפנסיה, עוד כ30 שנים). נראה מה יהיה.
אשמח מאוד אם מישהו מהפורום, (חדש ישן, לא חייב להיות פורומיסט קבוע כאן), יקרא, ויבוא להתנדב איתנו. ממש כיף במנדלימוס, ואולי בגלל שהפאב נותן לנו מקום וחסות, אז הוא פאב תל אביבי כ"כ מצליח.
מנדלי מוכר ספרים 1, פינת הירקון 102, מול מלון דן. תל אביב.
בואו בהמוניכם, ! אפילו ע' היתה שם פעם !.

אה, המקום השני, זה מהפכה של אהבה, שמאז בערך פברואר מרץ 2013, הפעילות קצת בהקפאה.
=]

yael1985

New member
אני מתנדבת בעמותת אנוש במסגרת

מעורבות חברתית דרך המכללה שלי , מקבלת על זה מלגה וגם פטור מקורס העשרה.

ומן הסתם אני ממשיכה להתנדב שם כי אני עושה שם את העבודת שדה שלי. (לומדת פסיכולוגיה , שנה ג').

וכמובן פר"ח שנתיים. חשבתי גם על שנה הבאה. אבל לא נראה לי , יהיה לי עמוס.

למעלה