מישהו כאן נוטל פאקסט?

H i l a1

New member
מישהו כאן נוטל פאקסט?

או סירוקסט? אשמח לשמוע איך מתגברים על תופעות הלוואי ושאלות נוספות שיש לי על הכדור הזה. תודה.

את יכולה גם פשוט לספר לנו על

תופעות הלוואי - אולי נחכים ואולי אפילו נוכל לעזור. בכלל, יש מקום לספר על התרופות לטובת אלו שחיות בלי ולא מכירות בכלל. מה התרופות עושות? על אילו מערכות הן עובדות ואיך...

yn3

New member
לקחתי סרוקסט... ../images/Emo5.gif

וזה היה נורא... אני מאוד מקווה שאת לא סובלת כל כך מתופעות הלוואי כמו שאני סבלתי. היו לי כאבי ראש נוראיים, בחילות בלתי פוסקות, לא יכולתי להחזיק את העיניים שלי פקוחות, ובשום פנים ואופן לא הצלחתי להתרכז בשיעורים... אחרי שבוע פשוט הפסקתי לקחת את הסרוקסט וחזרתי לאלטרול. זה אולי לא עוזר כל כך, אבל לפחות אני יכולה לתפקד... לילה טוב, יערה.

נועםבת11

New member
רופאת המשפחה שלי

המליצה אל אלטרולט האם הכוונה שלך היא לזה? והאם זה מפחית באמת את הכאבים או עוזר לדברים אחרים?

yn3

New member
אלטרולט...

אלטרולט זה האח הקטן של האלטרול, בערך חצי מהמינון. כשרק אובחנתי לקחתי אלטרולט וזה באמת עזר (אצלי זה עזר לשינה טובה יותר ולכן גם השרירים התפוסים בצוואר כאבו לי פחות, והייתי פחות עייפה כל הזמן), אבל באיזשהו שלב הגוף שלי כבר התרגל ואז הרופא העלה לי את המינון. באשר לסרוקסט, לא יכולתי לסבול עוד שבועיים עם הכדור. אני יודעת שסגנון החיים שלי לא אופטימלי לחולי פיברומיאלגיה (לימודים במשרה מלאה ועוד עבודה בשעות לא סבירות), אבל לא יכולתי להרשות לעצמי "לאבד" עוד שבועיים מהחיים שלי בגלל הכדור... בדיעבד, הרופא שלי גם הסכים איתי. האלטרול עוזר רוב הזמן, אבל עכשיו, כשאני בתקופה לא ממש טובה, הוא לא מצליח לנטרל את התסמינים... יום טוב לכולן, -יערה.

אוי, חבל שהפסקת אחרי שבוע...

בדרך כלל תופעות הלוואי נמשכות שלושה שבועות ואז מפסיקות לגמרי. ככה, לפחות, זה היה אצלי. בהתחלה אכן היו תופעות לוואי נוראיות: סחרחורות, בחילות, כאבי ראש אבל זה עבר לי אחרי שלושה שבועות. ואם ה"אלטרול" לא עוזר כל כך, אז אולי באמת היה כדאי לחכות שלושה שבועות עם הסרוקסט...

תופעות לואי דומות

אצלי היו תופעות דומות, למעט הבחילות. בעיקר סבלתי מבעיית מיקוד בעיניים (מה שהקשה על החזקתן פתוחות). הרופא אמר לי שהתופעות צפויות לחלוף, ואכן הן חלפו לאחר כשבועיים-שלושה.

נאווה רק רציתי לומר בוקר טוב../images/Emo42.gif

אני מאוד מקווה שדברים הסתדרו לגבי הפורום, החשוב הזה. כל הכבוד על המאמצים שאת עושה בהצלחה שירלי

H i l a1

New member
תופעות הלואי שלי

הן רבות: יובש בכל הגוף, עייפות בלתי נשלטת בערך 7 שעות לאחר נטילת הכדור (אני מצליחה "לסחוב" עם העייפות, אבל בתפקוד מינימלי), והפרעות בשינה בלילה (אתמול הייתי ערה בערך בין 3 ל-5 וחצי בלילה). יש עוד אבל אלו היותר אקוטיות.

H i l a1

New member
שכחתי לציין שאני נוטלת את הכדורים

בערך חודש וחצי - חודשיים, במינון של חצי כדור ליום. (בגלל תופעות הלואי איני עוברת לכדור ביום)

H i l a1

New member
הפאקסט

עוזר בעיקר מבחינה נפשית של תפיסת המחלה, עוזר לראות בפרופורציה אחרת את הכאבים, המוגבלות שנוצרת בגינם והריצות בין טיפול לטיפול. לפני שהתחלתי ליטול את הכדור הייתי מאוד מדוכאת כשתקפו אותי הכאבים (בסביבות דצמבר, אצלי הכאבים מגיעים בחוזקה בחורף),חוסר האונים מכך שפתאום כ"כ כואב לי לעשות פעולות יומיות רגילות דיכא אותי מאוד, ובנוסף כל הריצות בין שיאצו, כירופרקט, רופאת משפחה ועוד ממש ייאשו אותי. לאחר נטילת הכדור אני מרגישה שזה ממש לא ביג דיל, ומסתכלת על הדברים אחרת. הבעיה עם הכדור, כאמור, היא תופעות הלוואי שלו. תודה על ההתייחסות,
הילה.

את זה אפשר להשיג גם בלי כימיה

הכימיה מגדילה את הפגיעה בגוף בכמה רמות: 1. לא פותרת את הבעיה רק מסתירה אותה עד שהיא גדולה מכדי להתעלם ממנה. 2. עומס על אברי הפינוי ובעיקר כבד וכליות 3. נזקים שנובעים מתופעות הלוואי של כל תרופה כימית לכל מחלה יש סיבה. הסיבות הן בדרך כלל פסיכוסומטיות. פסיכוסומטי זה לא לא קיים, אלא נובע מבעיה נפשית / רגשית / רוחנית כשאדם לא מקשיב לגופו, הוא נעשה חולה. כשהוא ממשיך לא להקשיב - הוא נעשה חולה יותר. כשהוא משתיק את הצעקות עם כדורים - הוא נעשה חולה עוד יותר... אלא מה? הגוף לפעמים כאילו משתף פעולה ו"מתיישר" ולמעשה, הוא מכניס את הבעיה עמוק יותר. תקשיבי לסיפורים של אנשים על מחלותיהם ותראי איך זה עובד. אז עוצרים ומתבוננים, לומדים ומשתנים כאב הוא דרכו של הגוף לומר: מה שאת עושה ממש לא מתאים לי!!

למעלה