מישהו כאן סחר דרך iMarkets?

מישהו כאן סחר דרך iMarkets?

שלום רב,
מה הניסיון שלכם הראה? האם זו חברה אמינה וטובה? איך אני בודק שלא מדובר בתרמית? מציעים לי תשואות מאד גבוהות וביטוח הפסדים, וזה קצת חשוד...
אשמח מאד לתגובות, גם בפרטי:)
לילה טוב ותודה

rafipips

New member
מה זה מציעים לי ? הוכיחו לך ?

רווח גדול לא אומר שהחברה לא אמינה .
אבל גוגל כן , תרשום את השם בגוגל ותראה אם יש ביקורות .

rafipips

New member
אם הסכום גדול מ 50.000 ש"ח

תנסה לבקש ערבות בנקאית על הקרן , תגיד גם שאתה מוכן לשלם את העמלה של הערבות . שאז אין להם שום סיבה לא לתת לך אותה .
העמלה הנפוצה בבנקים נעה מסביב ל 3% לשנה , תלוי בסכום בתקופה ובביטחונות .
מבחינתך עמלה על ערבות בנקאית ל 50.000 ש"ח זה 1.500 ש"ח לשנה . אחוזון מהרווחים שהם מבטיחים לך .

תבדוק ממה הם מרוויחים - האם אחוז מסויים מהרווחים או שהם מרוויחים עליך לפי מספר הפעולות והגודל שלהם .
זה ברור שאם הם לוקחים אך ורק אחוז מהרווחים , יש להם אינטרס חזק שתרוויח והרבה .
ואם הם מתפרנסים מכמות ונפח הפעולות שיבצעו עליך אז......

לדעתי הם מתפרנסים מכמות הפעולות שלי

מה זה אומר?
הסכום יהיה אלפים בודדים. האם במקרה כזה אני לא יכול לבקש שום בטחונות?
תודה על היעוץ

rafipips

New member
לבקש לא עולה כסף , ומצטער לא שמתי לב

זה לא ניהול תיק או משהו כזה . זה ברוקר למסחר כמו כל הברוקרים . ומותר להם להרוויח עמלות על פעולות ואין עם זה בעיה .
אבל :
אז ככה - הפרסומות טועות מטעות ומוטעות בכוונה כדי למשוך אותך . תבין שזה לא השקעה אלא מסחר .
ומה מכשיר אותך להיות סוחר מטח או אופציות מטח ?
לפי השאלות שלך מקצוען בתחום אתה בוודאי לא .
ואל תהיה תמים , אתה חושב שעם הקורס מטעם בן כמה מפגשים שלהם תיהפך לבעל מקצוע ? ממש לא !

אפשר ליהפך למקצוען בתחום , ואפשר גם לעשות הרבה כסף , ואפשר גם לעשות 40% בחודש בלי לעשות כלום במסחר אוטומטי .
אבל את זה לא עושים בקורס מטעם בן כמה מפגשים , גם אם מבטיחים לך את בר רפאלי כמאמנת אישית .
בדיוק כמו שמנתח לב לא נהיה מנתח לב בעשרה מפגשים .

דרך אגב לולי הפרסומות מהסוג הזה לא הייתי מנהל את הפורום הזה ולא הייתי מתמקצע בתחום .
אבל שילמתי הרבה שכר לימוד כמה עשרות אלפים .

אז לסיכום : אם אתה רוצה להתמקצע בתחום , זו לא הדרך .

ואם אני לא מחפש להתמקצע אלא פשוט ליצר רווח

נוסף מהצד? האם אני יכול להרויח גם בלי להיות מומחה למט"ח, או שהסיכונים גבוהים מידי ואני מועד לפול?
תודה והמשך יום טוב

rafipips

New member
כדי לעשות רווח מהצד אתה צריך להיות תלוי

באנשי מקצוע , ואז אתה צריך לעשות את הבדיקות שלך , בנושא אמינות .
או להיות תלוי ברובוט טוב שעושה את העבודה .
ומבחינת הסיכונים אין דבר כזה בלי סיכון בכלל , גם לפתוח חנות פלאפל ברחוב הראשי יש בזה סיכון .
מאות משקיעים הפסידו כספם דווקא בקניית אג"חים שנחשבים ללא סיכון כלל בגלל התספורות של הטייקונים .
השאלה אם הרווח הצפוי שווה את הסיכון , ומה הסיכון כולל בתוכו .
אם אתה מסכן אחוז מסויים לדוגמא 20% מהקרן בשביל להרוויח 100% זה שווה .
אם הסיכון הוא מחיקת החשבון זה ברור שלא בא בחשבון .
השאלה הנוספת כמה שליטה יש לך על הכסף שלך , האם הוא ברשותך או שנמצא אצל המשקיע שלך .
בשנים האחרונות היינו עדים לכמה הונאות פונזי . כמו ההוא מסביון שחיסל למשקיעים שלו קרוב ל 70 מיליון שקל , וביניהם היו גם קרובי משפחה שלו .
אם הסיכון שלך לא מחושב עדיף שתיסע ל ווגאס לאיזה חודש , לפחות שם תיהנה מההימורים .

למעלה