ההורים שלי לא אוכלים בשר (רק דגים לעתים רחוקות) וגם מוצרי חלב, ורק ביצים אורגניות - מטעמי בריאות. אחותי ואני צמחוניות מבריאות+אידיאולוגיה. אבל מטעמי בריאות זה אומר גם שלא מטגנים, כמעט לא אוכלים ממתקים ועוד הרבה דברים.
כי אצלי זה הולך יופי. ביחד. אמנם התחלתי להיות צמחונית (ומאוחר יותר טבעונית) מטעמים אידיאולוגיים, אבל ככל שלמדתי יותר על צמחונות וטבעונות- זה הפך לבריאותי יותר. מה אתה צריך (או שזאת סתם סקרנות?)? אולי נוכל לעזור...
נתחיל מזה שאף פעם לא הייתי אוכלת טוב (לא יותר מארוחה או 2 ביום...) ולמרות שאהבתי לאכול לא הייתי אוכלת הרבה כשהייתי צמחונית זה היה רק מאידיאולוגיה (או יותר נכון פתאום הבנתי שאני אוכלת חיות וזה הגעיל אותי נורא). אבל לא אכלתי נכון (או במילים אחרות בקושי אכלתי. כי פשוט לא התחשק לי לא כי לא היה לי מה לאכול או שרציתי לרדת במשקל) בקיצור אחרי (בערך) 7 שנות צמחחונות אמרתי לעצמי שאם אני אהיה טבעונית אני אהיה חייבת לאכול יותר מסודר ונכון ואכן נהייתי טבעונית (הרעיון של טבעונות בא לי גם קודם כל בגלל האידיאולוגיה וגם כי שמעתי שזאת הדרך הבריאה ביותר). זהו... ביי ביי לכם חג שמח (והוא עוד יכול להיות כזה...) ושקט (טוב זה אולי אופטימי מידי) ושתהיו מאושרים! ביי גלי
לאכול בשר אמא שלי הצטרפה אליי דגים אני לא אוכל גם ככה חבר שלה עוד אוכל בשר והיא מבשלת לו את זה(איססססס) אבל היא אוכלת דגים והיום בארוחת ערב היא אכלה דגים וישר מול הפרצוף שלי אני אכלתי מהר מהר והלכתי לחדר שלי זה כל כך הגעיל אותי