מישהו כאן צימחוני/טיבעוני

Weird Eyal 21

New member
מישהו כאן צימחוני/טיבעוני

מטעמי בריאות ולא מטעמי אידיאולוגיה?

Weird Eyal 21

New member
כלומר את צימחונית ולא בגלל

שאכפת לך מהחיים של הפרות,כבשים,דגים,תרנגולות..משהו כזה?

=Wednesday=

New member
המשפחה שלי.

ההורים שלי לא אוכלים בשר (רק דגים לעתים רחוקות) וגם מוצרי חלב, ורק ביצים אורגניות - מטעמי בריאות. אחותי ואני צמחוניות מבריאות+אידיאולוגיה. אבל מטעמי בריאות זה אומר גם שלא מטגנים, כמעט לא אוכלים ממתקים ועוד הרבה דברים.

Weird Eyal 21

New member
הייתי רוצה

להיוולד למשפחה בריאה כזאת.... אבל אז הייתי הורס הכל עם הסיגריות והנרגילה....

lifegirl

New member
בריאות ואידיאולוגיה לא הולך?

כי אצלי זה הולך יופי. ביחד. אמנם התחלתי להיות צמחונית (ומאוחר יותר טבעונית) מטעמים אידיאולוגיים, אבל ככל שלמדתי יותר על צמחונות וטבעונות- זה הפך לבריאותי יותר. מה אתה צריך (או שזאת סתם סקרנות?)? אולי נוכל לעזור...

lifegirl

New member
אם ככה- נסה בפורומים נוספים

אולי רוחניות או פורומים על בריאות/רפואה אלטנרנטיבית/מה שזה לא יהיה.... בטח שם תמצא כמה

Nightwish-boy

New member
אח שלי מטעמי טעם

בשר (חלקו) פשוט לא טעים לו... בכלל הוא בקושי אוכל משהו. שלך
דור

gali1984

New member
פחות או יותר

נתחיל מזה שאף פעם לא הייתי אוכלת טוב (לא יותר מארוחה או 2 ביום...) ולמרות שאהבתי לאכול לא הייתי אוכלת הרבה כשהייתי צמחונית זה היה רק מאידיאולוגיה (או יותר נכון פתאום הבנתי שאני אוכלת חיות וזה הגעיל אותי נורא). אבל לא אכלתי נכון (או במילים אחרות בקושי אכלתי. כי פשוט לא התחשק לי לא כי לא היה לי מה לאכול או שרציתי לרדת במשקל) בקיצור אחרי (בערך) 7 שנות צמחחונות אמרתי לעצמי שאם אני אהיה טבעונית אני אהיה חייבת לאכול יותר מסודר ונכון ואכן נהייתי טבעונית (הרעיון של טבעונות בא לי גם קודם כל בגלל האידיאולוגיה וגם כי שמעתי שזאת הדרך הבריאה ביותר). זהו... ביי ביי לכם חג שמח (והוא עוד יכול להיות כזה...) ושקט (טוב זה אולי אופטימי מידי) ושתהיו מאושרים! ביי גלי

Weird Eyal 21

New member
שאלתי כי

כולם אומרים שאכילת דגים מפחיתה סיכויים להתקף לב.....

gali1984

New member
אוקי

האמת שדגים אף פעם לא אכלתי (אף אחד מהמשפחה *הורים, אחים* שלי לא אוכל דגים אז אני מניחה שזה בגללם *אבל בשר לצערי הם כן אוכלים...*)

Weird Eyal 21

New member
כשהפסקתי

לאכול בשר אמא שלי הצטרפה אליי דגים אני לא אוכל גם ככה חבר שלה עוד אוכל בשר והיא מבשלת לו את זה(איססססס) אבל היא אוכלת דגים והיום בארוחת ערב היא אכלה דגים וישר מול הפרצוף שלי אני אכלתי מהר מהר והלכתי לחדר שלי זה כל כך הגעיל אותי

Coma White1

New member
מוכר...

אני במקרים כאלה לוקחת את הצלחת ועוברת למקום אחר, או שפשוט יושבת בצד ומחכה שהבחילה תעבור...

למעלה