מישהו כאן קונה את Bloodborne החודש?

מישהו כאן קונה את Bloodborne החודש?

עשיתי Pre order למשחק, אני לא הכי נלהב לגביו, הוא פשוט נראה המשחק הכי נורמלי שיוצא החודש וזה לא שיש לPS4 יותר מדי משחקים.... אז חשבתי שאולי אם יש פה עוד אנשים שקונים אותו, נוכל לדון עליו וחווית המשחק תהיה יותר מעניינת לנו.

מישהו 2

New member
אני קונה

אבל לא בפרי אורדר. אני אקנה שבוע אחרי כמחאה נגד pre order

וזה לא משחק "נורמלי" , זה יהיה משחק של 10/10 , בבקשה יש לקרוא לו בשמו

אני לא זוכר אותך סוגד ככה למשחקים הקודמים בסדרה
מה קרה?

אין לי ספק שהמעריצים של המשחקים הקודמים יתנו לו 10/10 אני לא בטוח בכלל שבשבילי הוא יהיה 10/10 אבל גם משחק נורמלי בלעדיי לPS4 מאוד יספק אותי כי אני לא מרגיש שהיו משחקים נורמלים עד כה, זה המשחק הראשון שמציע לנו חוויה ארוכה של עשרות שעות, אויבים מאתגרים שדורשים אסטרטגיה, מבוכים רנדומלים שייבטיחו המון סיבות לשחק שוב, וגם CO OP.

עדיין אני חייב להודות שאפילו למשחק של מקס הזועם אני מחכה יותר מהמשחק הזה :)

מישהו 2

New member
אין הרבה מה לדעת עליו

זה נכון, אף פעם לא הראיתי התלהבות כלפי 'המשחקים הקודמים בסדרה' , הלא הם dark souls ו- Demon's Souls אני מניח?
&nbsp
הם אף פעם לא הלהיבו אותי יותר מידי, בעיקר בגלל הגרפיקה שלא מושכת את העין והקושי והיאוש שהם נודעו בהם.
&nbsp
אבל כאן מדובר במשחק 'מהיוצרים של' ואמנם יהיה בו הרבה מהאספקטים הטובים של המשחקים האלה, אבל הוא עדיין יהיה שונה ומותאם בצורה טובה יותר לקהל הרחב.
אנשים שצופים בסרטונים שלו מופתעים שזה משחק RPG, כי זה נראה כמו משחק פעולה-הרפתקה סטייל god of war, dantes inferno וכו'...
ונראה לי שהוא באמת יהיה דומה הרבה יותר לסוג של god of war רק מתוחכם, שבו צריך לדעת להלחם בצורה הרבה יותר אסטרטגית וכו'.
בקיצור - זה נשמע מושלם. וזה ז'אנר שכמעט כולם אוהבים. גוף שלישי, גרפיקה מהממת, מפלצות שעולות על כל דימיון האסקפטים של ה- RPG שמתחזקים וצוברים יכולות מגניבות.
כמו שאמרת CO OP.
אם כבר, אני חושב שאולי חלק מהמעריצים הכבדים של המשחקים הקודמים הם אלה שדווקא יתאכזבו.
כמו שאני יודע שהייתי מתאכזב אם היו משנים לי את הפורמולה של סדרת משחקי naruto storm אפילו בטיפה, וזה לא משחקים שמקבלים שבחים בביקורות.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

נראה לי שתתאכזב, המשחק הזה הוא הכי רחוק בעולם מgod of war.

נראה לי שעדיף לך פשוט לקנות את הגירסה הדפינטיבית של DMC5, אלא אם כן שיחקת אותו על המחשב בדור הקודם, כי הוא יענה הרבה יותר על הציפיות שלך, נראה שאתה מחפש האק אנד סלאש :)

זה נכון שהמשחק יהיה שונה ממשחקי הסול, אבל לא במידה שאתה בונה עליה. זה עדיין יהיה משחק שנודע בגלל ה"קושי והייאוש" שלו, ואין במשחקים הקודמים אלמנטים של הרפתקאות ככה שאם אתה מחפש חוויה כזו היא לא ממש קיימת, הקרבות הם מהות המשחק.

במשחקים הקודמים יכולת ואפילו היית צריך לעשות שימוש מאסיבי במגן כדי להגן על עצמך מאויבים חסרי רחמים, הפעם המשחק יעודד אותך לתקוף חזרה את האויבים שלך אחרי שהם תקפו אותך (אתה תקבל HP חזרה אם תצליח לתקוף אמיד אחרי שתקפו אותך)
למרות השינוי הזה, אל תצפה לחווית GOW כי אתה סתם תתאכזב זה עדיין יהיה משחק איטי מאוד ביחס לGOW עדיין יהיה בו רמת קושי גבוהה שהורגים אותך בו המון פעמים...

אני מקווה שבכל מקרה תתחבר למשחק, לפעמים כשיוצאים מהז'אנרים המוכרים ומנסים סדרת משחקים חדשה מתאהבים בה ומגלים חוויה שלא ידעת שאתה רוצה לקבל עד ששיחקת.. מקווה שזה מה שיקרה לך :) בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתך על המשחק כשתסיים את מחאת הפרי אורדר.

מישהו 2

New member
אני לא מחפש האק & סלאש

ראיתי כבר די הרבה.. אני מודע בידיוק לאיך שהמשחק יתנהל, ואיך שכל מפלצת קטנה צריכה לזכות למלוא תשומת הלב באופן פרטי של קריאת תנועות, התחמקות, הגנה וכו'.
ואני מודע שזה RPG בעולם פתוח.
ובכל זאת יש לי הרגשה ש- bloodborne, הוא יותר 'מהיוצרים של..' מאשר deamon's souls 2.

נחכה ונראה

evilplate

New member
לפי מה שהבנתי זה עדיין סולס במהותו

ככה שאל תצפה לחוויה זורמת ו"כיפית" יותר מדי, הכיף שלו נובע מהקושי וההשתפרות שלך וההצלחה בלגבור על המכשולים, גם זורקים אותך במפה ואתה צריך בעצמך להבין את הדרך האידיאלית להתקדם עם לא מעט ניסוי וטעייה, אין החזקת יד מצד המפתחים.
&nbsp
תעדכן באמת מה חשבת עליו ואם שווה לתת לו צ'אנס, לפחות למי שאוהב את הסגנון ע"פ כל הרשמים מדובר במשחק מעולה ואני מהמר שהוא הבלעדי (ובכלל ה AAA) הראשון שיגיע ל 90.

אני משחק בו עכשיו, אתה צודק זה לגמרי משחק סול, הטוב שבהם.

אני ממש בהתחלה כן? אפילו לא הגעתי לבוס, כמו במשחקי הסול המשחק הזה דורש ממך לבוא בגישה ספורטיבית :) של
"לא איכפת לי למות 3000 פעם, כי כל מוות מלמד אותי מה הדרך הכי טובה להתמודד עם כל אויב ספציפי האויבים שלי וכן.... המוות גם מלמד אותך כמובן מה בשום אופן לא לעשות לאויבים שלך
.
זה גם משחק מאוד הוגן ופיירי חייב להגיד, למשל אויבים גדולים יחסית, הם איטים מאוד ככה שנוח להתחמק מהם, ונגיד אם אין לך הרבה שיקוי ריפוי, אז לרוב
אחד האויבים יפיל אחד בדיוק כשצטרך שיקוי וכו'.. .. במובן הזה ובמנטליות הזו הוא לחלוטין משחק סול.

אני מוצא שלושה הבדלים מהותים במשחק הזה ממשחקי הסול שפשוט עושים אותו ליותר כיפי בהרבה בשבילי.

1.האסתטיקה- כמו מישהו 2 - גם לי משהו באסתטיקה של משחקי הסול פשוט לא משך אותי, משהו הרגיש לי שם יותר מדי גנרי מבחינה אסתטית.
מהמשחק הזה לעומת זאת אני מקבל vibe של רזידנט איוול 4 מהבחינה האומנותית וזו מחמאה אדירה. האויבים פה אנושים כפריים כאלה מוציאים קולות מלחיצים ומסתובבים עם לפידים ומתקהלים סביבך, מאוד עושה פלשבקים לרזי 4 בשבילי ובכלל זה משחק מאוד יפה גרפית :)

2. אין מגן פה- מה שהפריע לי במשחקי הסול, זה שעד שהגעתי אליהם הרגשתי שהאינטרנט כבר קבע לי איך צריך לשחק אותם, וקבע לי שאני צריך לעשות שימוש מאסיבי במגן. זה לא שהלכתי לקרוא איך צריך לשחק אותם כן? פשוט אי אפשר היה לברוח מכל החפירות על הסדרה הזאת הרגשתי שהקהילה
פיצחה את האתגר של המשחקים האלה ושזה משעמם לי לשחק אותם עכשיו. כי לא התמודדתי עם האתגר לבד. פה from software ערבבו תקלפים מחדש, אין מגן וסגנון המשחק הוא יותר תוקפני וזורם, ריך לדעת להתחמק כמו שצריך וגם בגלל שזה משחק חדש, זה כייף מטורף להיות חלק ממנו
בהשקה שלו וזה לא בהכרח שהמקצוענים של משחקי הסול יהיו יותר טובים במשחק הזה ממני או ממך.

3. רמזתי על זה בסעיף הקודם, יש משהו יותר זורם ומהיר פה, כשאתה מתגלגל ומתחמק, זה מרגיש זריז ומהיר לעומת המשחקים הישנים ששם הרגשת
כמו סלע מרוב כבדות שאתה מתגלגל בכלל אתה יכול להחזיק כאן כפתור התקיפה לחיצה ממושכת והנשק שלך צובר עוצמה, ושאתה משחרר הוא תוקף חזק יותר. ויש את הרובה (איטי מאוד ולא מדיוק) ההרגשה היא שיש לך יותר כלים להילחם איתם ושיש יותר טקטיקות זמינות וזה מלהיב יותר.

המשחק הזה הוא כמו ז'אנר השוטמאפים, מי שרוצה להיות טוב בז'אנר השוטמאפ יכול לפתח סקיל ומיומנות אם הוא רק ירצה להשקיע מעצמו זמן ואם האתגר מושך אותו, גם כאן ההנאה כמו שאתה אומר מגיע ממקור מאוד פנימי של גאווה עצמית על כל התקדמות קטנה שאתה עושה, אין פה סיפור
סוחף שיתן לך מוטבציה אם המנטליות הבסיסית הזו לא מדברת אליך.

חייב לציין את ההביטים הטכניים כי ראיתי הרבה אנשים שאומרים שהמשחק זוחל להם, אני חייב להגיד שאמנם לא הגעתי לבוס ולא עברתי אזור, אבל כרגע
המשחק רץ לי חלק על 30FPS וזה ממש כייף. גם אם יש ירידות פריים זה ממש בקטנה והן לא מורגשות לי, כנראה כי סגנון המשחק הזה מימלא איטי יחסית.

זמני הטעינה לעומת זאת, זה באמת סיוט, במיוחד במשחק שמתים בו כל כך הרבה, אפשר ללכת להכין קפה עד שהמשחק טוען את עצמו שוב, אוף.

מישהו 2

New member
אמרתי לך שזה רחוק שמיים וארץ מ- GOW ולא הקשבת

עכשיו אני צריך לשחק במשחק הזה על מסך של 24" במקום 55" מהספה בלתי אפשרי

מישהו 2

New member
סתם לא נוח אצלי בגלל המבנה של הסלון

כמה שהטלוויזיה 55" , המרחק צפייה גדול מידי וזה קשה לשחק במשחק שמלא תפריטים ומערכת קרב שדורשת ריכוז...
עניין של נוחות

צודק, אצלי הטלווזיה תלויה על הקיר בחדר השינה ואני די קרוב.

תכתוב רשמים יותר מפורטים :)

למעלה