מישהו כאן ראה את הסרט רק לרקוד?

CluBeRiT

New member
מישהו כאן ראה את הסרט רק לרקוד?

ראיתי שם סצנה מהפסה דובלה ונזכרתי בחברה שלי, זו שבזכותה התחלתי לרקוד, ועל איך שרוקדים במשפחה שלה. סרט פשוט, חבל על הזמן.

את מתכוונת ל- DANCE WITH ME?

יש בסרט תחרויות של כל מיני ריקודים לטינים? אם כן אז זה אחד הסרטים ההכי יפים שראיתי!! סרט מ-זה יפה!! אחד הריקודים שאהבתי זה הריקוד שהם רקדו בקצב סלואוי כזה.... (ד"א יש לי את השיר למעוניים:) שהיא חלמה שהיא רוקדת עם זה שהיא אוהבת וכל פעם היא התעוררה וראתה שהיא רוקדת עם האקס שלה.. ו..יש לי עוד כמה שירים מהסרט...

CluBeRiT

New member
כככככככככןןןןןןןןןןן

עם הבחור שלוקח מתחילה לפני הגמר העולמי והם לומדים יחד את הפסה דובלה אצל המשפחה שלו.

CluBeRiT

New member
פשוט מהמם.

ראיתי אותו לפני שבוע בהולמרק, עשה לי חשק לרקוד.

כן.. זה הסרט שהתכוונתי ...

ת´אמת.. אני לא כ"כ התלהבתי מהסרט.. לא יודע, זה לא עשה לי משהו מיוחד כמו נגיד הסרט: DANCE WITH ME (מישהו ראה?) זה סרט מדהים!

מישהו ראה את הסרט:"ריקודים סלוניים"

זה היה לפני כמה חודשים בהולמרק... סרט נחמד.. לא יותר

Mandyִ

New member
אני הכי אהבתי את ../images/Emo42.gif

"ריקוד מושחת"...קטעי הריקוד שם מדהימים!!!!!

CluBeRiT

New member
אוי מגיל 7

אני זוכרת את כל הסרט בע"פ. יש לי אותו בבית, וכל חודש לפחות אני רואה..... אוי פטריק..... מדהים..... וכן הריקודים שם מהממים, הכראוגרפיה מעולה!

../images/Emo45.gifנכון..

אבל אני עדיין ציפיתי ליותר..
בכלל... בתוכן של הסרט

למי שיש מת"ב דיגיטל

שיפתח ערוץ 15 סינימה פריים יש סרט תעודה על בואנה ויסטה קלאב - להקה קובנית

מישהו ראה?

אני ראיתי! היה ממש יפהההההה רק חבל שאחרי 50+ שנה הזמר הראשי החליט לעזוב את עסקי השעשועים כי זה התחיל להימאס עליו...
חבל! אחלה זמרר!

salsa king

New member
הם לא היו בארץ

מי שהיה בארץ זה חואן דה מרקוס גונזאלס - המפיק שלהם עם קבוצת נגנים עלומי שם לי באופן אישי יצא לראות חלק מהם בהופעה בחו"ל והם פשוט גדולים מהחיים במיוחד השניים קומפאי סגונדו ואיברהים פרר

reina1

New member
אני מקפיצה את השרשור הזה מחדש

כדי לומר שהם כן היו בארץ ב-1998 רק חבל חבל חבל שגיליתי אותם רק ב-2000...
גם האפרו-קיובן אול-סטארס (ובראש החבורה הנכבדת חואן דה מרקוס גונזלס) היו בארץ ואת ההופעה שלהם הקלטתי מגל"צ. כל כך רציתי להיות שם!

למעלה