מישהו כאן רואה את העונה השלישית?

Guy K

New member
מישהו כאן רואה את העונה השלישית?

בינתים היא די מוצלחת. הבנות קצת פחות מעניינות מהבנות של העונה השנייה, ועדיין לא מצאתי פייבוריטית אחת ויחידה (אולי אווה היפהפיה), אבל מה שכן - כל היום הן רבות. הן אפילו לא טורחות לעשות את עצמן חברות כמו בעונה הקודמת

העונה השניה אפילו לא התחילה עדיין

בארץ.. אז אתה שואל על השלישית
בכל מקרה לא לשכוח להוסיף
ספוילר בכותרת שכותבים משהו על העונות הבאות..

Guy K

New member
כן, נזהרתי שלא לשים ספוילרים

ומתי העונה השניה מוקרנת בארץ? זו היתה עונה מאלפת! נהניתי מכל רגע ממנה

תקווה4

New member
אני רואה את העונה ה3!

אני מתה על אן!! אבל לדעתי בנתיים העונה ה2 הייתה יותר מעניינת חח אני מתה על זה שהם רבות זה הכי מעניין ח ANN!!!

Guy K

New member
גם אני! ../images/Emo58.gif

הפייבוריטיות שלי כרגע הן: אווה - כי היא פשוט מושלמת חיצונית. כי היא אינטילגנטית בהרבה מכל הפקאצות האחרות. כי היא יודעת לצחוק על עצמה. אן - כי היא יפהפיה! אני רק מקווה שהיא תתחיל להשתחרר מול המצלמה. אגב, זה רק אני או שאן עושה רושם של לסבית? נוראל - כי היא כזו ילדונת חמודה שאני רוצה לראות אותה הופכת לדוגמנית. למרות שנורא התבעסתי כשהיא התחילה להתרוצץ עם הציצי בחוץ בפרק האחרון. חשבתי שיש לה יותר קלאסה מזה. וזו שאני שונא: אמאנדה! היא כזו טריילר טראש שזה פשוט מרגיז. אני אומר, שתתעוור כבר ותעזוב אותנו בשקט
ומה היה הקטע עם לנסות לטמון לאווה מלכודת? איזו מעצבנת! היא אפילו יותר מרגיזה מהאסיאתית של העונה הקודמת (שכחתי איך קוראים לה - שהגיעה למקום הרביעי).

תקווה4

New member
אני גם ממש שונאת את אמאנדה!!

ובזמן האחרון גםם את גניפר!! ונוראל ממש חמודה ומצחיקה אהבתי תקטע שהיא כזה חיקתה את יאיא(איך שלא רושמים) ואווה באמת מהממת אבל אני הכי הכי חולה על אן!!! בתמונה זה כשנוראל מחקה את יאיא איזה כייף שיש עוד מישהו שרואה תעונה ה3!! חח כאילו מהפורום

rotemi26

New member
היי.. אני ממש אוהבת את אן..

הפייבוריטיות שלי הן: - אן (כמובן.) - נוראל (היא ממש ממש חמודה.. מישהיא שמה לב שיש לה טבעות בשיניים..) - אווה (היא ממש יפה..) - יא יא (היא ממש מצטלמת מדהים..) ונראה לי שיש עוד כמה אבל שכחתי...

Guy K

New member
איזה קטע, כולנו אוהבים את אותן בנות

יא יא באמת יפהפיה אבל היא קצת משעממת. אני די בספק אם היא תגיע למקומות הגבוהים. וזה בלי להכנס לעור הבעייתי שלה. אגב נוראל נפטרה מהטבעות בשיניים כשהם עברו מהפך
ועכשיו היא כל הזמן מחייכת כדי להשוויץ בשיניים החדשות שלה. חמודה!

rotemi26

New member
חח.. האמת אני לא ממש ראיתי את העונה

ה-3 אז אני לא יודעת מה בדיוק קורה ואיך כל אחת מתנהגת... אני רק ראיתי את הפרופוליו של כל אחת מהבנות בכל פרק.........

למעלה