מישהו כאן רואה כוכב נולד ? יש לי עם מי לחלוק חוויות ולקטר ?
נ נתוש של אוריה New member 19/8/08 #2 הלוואי והייתי יכולה לחלוק איתך חוויות.... הבעיה היא שאני לא אוהבת את התכנית ,אבל אחותי כאן והיא בהתלהבות רבה יושבת וצופה...בלית ברירה אני שומעת את התכנית ברקע ,את מי את אוהדת???
הלוואי והייתי יכולה לחלוק איתך חוויות.... הבעיה היא שאני לא אוהבת את התכנית ,אבל אחותי כאן והיא בהתלהבות רבה יושבת וצופה...בלית ברירה אני שומעת את התכנית ברקע ,את מי את אוהדת???
ה האמא של הנסיכות New member 19/8/08 #3 לא אוהדת מישהו מיוחד, אבל שמחה על השלישייה שעולה לגמר בשבוע הבא. בינתיים ליבי
Z ZiV GiLbOa New member 19/8/08 #4 את מוזמנת לדבר איתי, אני (עדיין) צופה נלהב של התוכנית הזאת ושל ישראל בעיקר. כמובן שגם ליבי מצוין. אבל כרמל, אין מה להגיד עליה. לא מת עליה בכלל.
את מוזמנת לדבר איתי, אני (עדיין) צופה נלהב של התוכנית הזאת ושל ישראל בעיקר. כמובן שגם ליבי מצוין. אבל כרמל, אין מה להגיד עליה. לא מת עליה בכלל.
ה האמא של הנסיכות New member 20/8/08 #5 ../images/Emo106.gifליבי - הוא בליגה אחרת לגמרי, כרמל מיוחדת. ישראל די בסדר, אבל אני מקווה שהוא לא יזכה.
../images/Emo106.gifליבי - הוא בליגה אחרת לגמרי, כרמל מיוחדת. ישראל די בסדר, אבל אני מקווה שהוא לא יזכה.