מישהו כאן רוצה לקנות דיסקים?

Weird Eyal

New member
מישהו כאן רוצה לקנות דיסקים?

יד שניה במצב של חדשים לגמרי ובמחירים הכי מגוחכים ששמעתם עלייהם איי פעם..... הנה רשימה: Sepultura-nailbomb Nirvana-in utero Metallica-s&m Metallica-metallica (אין את הספרון) Body count-(שלושת הדיסקים שלהם) Six feet under-warpath Slipknot Eninem-the slim shady Aerosmith-get a grip Enigma-mcmxc a.d. (limited edition) Chef aid-the southpark albom Mortal kombat Road tripפסקול הסרט- Metal hammer Israel vol.2,4,5,9,13,14 Hollywood music hall(אוסף דאנס כפול מהולנד) החברים של נטאשה-האוסף (כפול) נימרוד והבודדים-רשימת שיקלר סאבלימינל-האור מציון מוניקה סקס-יחסים פתוחים מוניקה סקס-פצעים ונשיקות מופע הארנבות של ד"ר קספר היהודים בייב זקניי צפת שבקס-(חוץ מהראשון) השרוף-ושהאש תמשיך לבעור אטרף 2-הדיסק הראשון טיפקס-נשיקה לדוד לבנטיני-האוסף הראשון הקליק-אמא אני לא רוצה להיגמל מאור כהן-טוב לנו יחד טאטו-חתוך תוכן קצת אחר (צליל מכוון) עד אור הבוקר(מסיבת ריקודים 100% כחול לבן) שיר בכייף(אוסף שירים ישראלים) Oliver shanti & friends-seven times seven Enya-watermark Michael Jackson-bad Paul oakenfold-travelling-דיסק כפול Eurodance90’s vol.2-להיטי הדאנס הגדולים של שנות התשעים Lenny kravitz-lenny Abba gold-להיטי אבא Dance classics-vol.1- 2- 3 אפשר ליצור קשר באיי סי קיו שמופיע בכרטיס האישי שלי או באי מייל שלי [email protected] בקרוב יהיו לי עוד מלא דיסקים למכירה...

yoavl1

New member
רק מזרחית אני קונה!!

או שלא...... אגב, משה המנהל של פורום מוזיקה מזרחית מחק את השרשור...

Big 7

New member
בכמה אתה מוכר?

את האור מציון ואת טה ריל שלים שיידי של אמינם?

niminet

New member
מזה מגוכחים?

לאיזה כיוון?

Weird Eyal

New member
מצטער יש את כל המשינה כמעט

אבל זה של חבר של אמא שלי ולא שלי אז לא יכול למכור.......

yoavl1

New member
דווקא משינה?

ממך ציפיתי לשאול על זמר אחר..... את יודעת....שלמה משהו....

Weird Eyal

New member
אם חשבת על אביב גפן אז.........

היו....מכרתי את כולם למישהי מגבעתיים.......

yoavl1

New member
לא....לא בדיוק אביב גפן....

יותר בכיוון של שלמה ארצי......

למעלה