מישהו כאן

uri9090

New member
מישהו כאן

מקבל רכב בליסינג מהעבודה? אני עובד בהיי טק ומקבל רכב בליסינג (כרגע באלבר) אני חושב בכל זאת לקנות רכב פרטי אבל הבנתי שהמצב חרא והדלק עלה (כמובן שכרגע החברה משלמת) ויש הרבה טיפולים טסטים וכאבי ראש אחרים, מה הכי משתלם היום?

פנומן 72

New member
לפני כמה שבועות היתה כתבת רדיו בנוגע לזה

ואני מניח שגם היו על זה כתבות בטלויזיה ובעיתונים. הכל שאלה של שווי שימוש, כמה מורידים לך במשכורת על זה. כלומר, אם אתה מוותר על הרכב, כמה תקבל תוספת במשכורת ? אחרי זה אפשר יהיה לאמוד האם כדאי לך או לא.

יש עוד מרכיבים שצריך לקחת בחשבון

מול שווי שימוש האם החזקת רכב פרטי כוללת גם השתתפות המעביד בהוצאות? לי למשל משלמים טסט וביטוח וק"מ על הרכב הפרטי. זה בכל הנוגע להוצאה השוטפת. יש גם את הרבית על ההשקעה. נח מאד להשוות עם רכישת רכב חדש שזהה לרכב ליסינג. אבל אם אתה קונה משומשת במצב לא רע בת שלוש שנים בשלושים אלף שקל פחות, אז ההשקעה הראשונית גוררת פחות הפסד בריבית. (אני מקווה שהובנתי...).

בטח שישלמו לך טסט וביטוח וק"מ..

ראינו את האוטובוס שלך. כמה ק"מ הוא עשה בחודש האחרון?

האוטובוס הוא אספנות

ולכן הטסט שלו מזערי התכוונתי לרכב הרגיל (לנסר 2009) אגב, האוטובוס נסע איזה 200 ק"מ מתחילת השנה. המוסטנג נסעה 10000 ק"מ בעשרים השנים האחרונות...

../images/Emo73.gif

שלום אורי אין תשובה אחת, והכל תלוי בצורך. אם אתה תבצע 20,000 ק"מ בשנה, ומדובר ברכב הראשי של המשפחה – עדיף לך רכב מליסינג (וככל שמחירי הדלק מאמירים – כך ההעדפה לליסינג מתחזקת). וזאת מבלי להתחשב ב"כאבי הראש" - להם אין תג מחיר (לקום מוקדם ביום שישי כדי לעשות טסט, בדיקות קניה, התרוצצויות בין מוכרים, תקלות רבות יותר של רכב ישן יותר וכו'). במידה ומדובר ברכב שלא יבצע קילומטרז' רב – האופציה של רכישת רכב כדאית, ובמיוחד כיום כאשר חברות ליסינג רבות מציעות כלי רכב למכירה עם אחריות, פריסת תשלומים והתחייבות לטרייד אין בעתיד. בהצלחה
גיל מאוויס

היי גיל, אם אלו הסיבות אז יש לי פתרון

שיישמתי, חלק בעבר וחלק בעבר ובהווה. קניית רכב מסוחר אמין (כמו אוטודיל או..אויס), מכירה בבטרייד אין ולא יזיק להוציא 200 שקל למוסך שיעביר את הרכב טסט... ברכב בן שלוש שנים אין יותר תקלות מברכב חדש(תלוי כמובן בקילומטראז')

היי בני, ../images/Emo13.gif

זו בהחלט אופציה. במידה ואתה לוקח בחשבון את ההתעסקות בקניה / מכירה, טסט / טיפולים וכו'. אם תרצה סיוע בנושא – נשמח לעזור
גיל מאוויס

למה לא לגזור?

אם אני מוכן לקנות שירות בכסף ולחסוך מזמני היקר? אל תשכח שאויס לא לבד בשוק תחרותי. גם הסופר גוזר עליך קופון מהמילקי

Testosterone

New member
שיגזרו מצידי קופון על מכירת הרואין בין גבולות

רק שלא יעשו את זה על גב הפורום.

Testosterone

New member
מזדה? ../images/Emo6.gif

אני ויתרתי על הרכב מהעבודה. אם זו הייתה הכוונה שלך.

תודה על ההצעה אבל ...

את הרכב שלי קניתי חדש מהחנות. ואת רכבי האספנות לא אוכל למצוא אצלכם...(ראה באלבום שבקישור)

תחזיק מעמד.

עוד 50 שנה יהיה לך אחלה לאנסר קלאסית. בהנחה שתעבור בשלום את נבואות פנומנוס

wish2

New member
בני ..

לא אמרתי לך תודה על הדאגה בנושא האלפא . אם רק היה לי כסף להכנס כחברה במועדון ..

וויש...

לא יודע מה קורה עם מועדון אלפא, אבל למועדון החמש את יכולה להצטרף בלי רכב אספנות (כלומר הקריטריון היחיד הוא נכונותך לשלם דמי חברות. אירוע אלפא יתקיים בששי הקרוב ואני מתכוון להגיע עם המוסטנג האדומה שלי. אם תצרי איתי קשר, אנסה לשכנע חבר טוב לתת לך להצטלם באלפא שלו.

wish2

New member
פשוט מותק

תגיד , יש מצב שהוא יתן לי גם סיבוב ? אני מבטיחה לא לשבור כלום .

למעלה