מישהו כאן לומד במקיף ה´?
A actress New member 26/8/03 #3 הביה"ס הכי הכי הכי שווווווווווווה!! למדתי שם!!!!!!!!!!! ואני עדיין הולכת מידי פעם לבקר!!!
A actress New member 27/8/03 #6 ואני משערת שזה בגלל שנעדרתם כ"כ הרב ה, כי אני הייתי שם וזה היה ה--- ביה"ס עוד בזמנו של רוור שהיה פשוט מקסייייייייייייייייייייייייייייים עכשיו אומנם אולי קצת יש משמעת חזקה אבל סה"כ חצי מהמורים שם נחמדים ואחלה. ואם אתם באמת תהנו מהאוירה ומהחבר'ה תראו שה-כ-ל נפלא.
ואני משערת שזה בגלל שנעדרתם כ"כ הרב ה, כי אני הייתי שם וזה היה ה--- ביה"ס עוד בזמנו של רוור שהיה פשוט מקסייייייייייייייייייייייייייייים עכשיו אומנם אולי קצת יש משמעת חזקה אבל סה"כ חצי מהמורים שם נחמדים ואחלה. ואם אתם באמת תהנו מהאוירה ומהחבר'ה תראו שה-כ-ל נפלא.
T Tustus New member 27/8/03 #7 אני דווקא בכלל לא נעדרת...../images/Emo4.gif אולי בגלל עכשיו שהמנהל השתנה אז הכל השתנה גם... ובקשר למורים- זה כמו בכל בצפר, חלק בסדר וחלק- ממש לא
אני דווקא בכלל לא נעדרת...../images/Emo4.gif אולי בגלל עכשיו שהמנהל השתנה אז הכל השתנה גם... ובקשר למורים- זה כמו בכל בצפר, חלק בסדר וחלק- ממש לא
א אגוזי17 New member 27/8/03 #8 חחחחח משמעת קשה?!??!?! את לא יודעת מה חברים שלי מספרים בואי לעמית עמל תראי משמעת חזקה
N Ne§t£A Gi®L New member 27/8/03 #11 באיזו קריה..?../images/Emo108.gif ראשון או גנים? ועמית עמל [אומלל] באמת לא נראה לי מבטיח, אבל...נו ניחא
באיזו קריה..?../images/Emo108.gif ראשון או גנים? ועמית עמל [אומלל] באמת לא נראה לי מבטיח, אבל...נו ניחא
T Tustus New member 27/8/03 #16 ../images/Emo42.gifאם התכוונת ל... באיזה מקום הבצפר אז זה בקרית ראשון..
N Ne§t£A Gi®L New member 27/8/03 #17 מגניב!../images/Emo108.gif אתה גם לומד באומלל? [אני מחפשת אנשים שלומדים שם אני הולכת ללמוד שם. אמאל'ה...כנראה בכיתת חינוך של שיבר...]
מגניב!../images/Emo108.gif אתה גם לומד באומלל? [אני מחפשת אנשים שלומדים שם אני הולכת ללמוד שם. אמאל'ה...כנראה בכיתת חינוך של שיבר...]
S S L I P Y New member 27/8/03 #18 לא לא בעמית אני לומד בחולון עקב חוסר בביסים ללא ערסים... למרות שגם בחולון יש יותר מידי...